Modtag RSS

Cykeltøj

Det kan nogle gange være en udfordring at blive ved med at cykle uden for sæsonen, men hvis du kan holde dig varm og komfortabel, bliver det en hel del lettere. Med det rette cykeltøj, kan du holde hele kroppen ved en behagelig tur, uanset hvornår på året du kører. Pedalatleten har et bredt udvalg af cykeltøj i høj kvalitet, der er designet til cykelister som godt kan lide at være komfortabel, mens de dyrker den sport vi alle sammen elsker.

1 til 32 ud af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 37

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb cykeltøj

Hos Pedalatleten har vi et stort udvalg af cykeltøj, så uanset om du leder efter handsker, skoovertræk, sokker, warmers, solbriller eller hovedbeklædning, er du sikker på at finde det hos os. Vi har cykeltøj til enhver årstid, så om du køre i regnen, solen, sneen eller bare en lidt grå dag, så kan du finde dit cykeltøj her. Vores udvalg består af lækre produkter, i en høj kvalitet. Læs om vores store udvalg nedenfor. 

Handsker

Hvis du cykler meget, kan du risikere at dine hænder bliver følelsesløse, der sker når en nerve bliver presset mellem cykelstyret og den knogle der ligger under nerven. For at undgå dette er det vigtigt at bruge handsker med den rette polstring. Cykelhandsker hjælper desuden med beskytte huden mod dårlige vejrforhold. I koldere temperature kan du gøre cykelturen til en ren nydelse med et par varme cykelhandsker. Vores udvalg af handsker til sommer og vintercykling, kan holde cyklen igang hele året rundt, uanset vejrforholdene. Se vores udvalg af cykelhandsker her.

Skoovertræk

Træt af følelsen af kolde og våde fødder? Hvis du er anbefaler vi hos Pedalatleten at du bruger et skoovertræk. Et skoovertræk er som navnet antyder et overtræk til dine sko. Skoovertræk kan benyttes til mange forskellige formål. Eksempelvis, kan du beskytte dine cykelsko eller fødder imod regn og skidt.  Med et skoovertræk får du den optimale beskyttelse for dine fødder mod vind og vejr. Vores udvalg af skoovertræk tilbyder en exceptionel isolering, så dine fødder kan holde varmen, selv i frysende temperature. Hos Pedalatleten kan du få skoovertræk til alle formål. Så uanset brugssituation, har vi et skoovertræk  til dig. Se vores udvalg her.

Sokker

Du bruger fødderne lige så meget som dine hænder når du cykler. Derfor er det vigtigt at dine sokker er komfortable så du kan nyde din cykeltur. Vores sokker er lavet af materialer af høj kvalitet, der er varme, åndbare og sidder godt på foden. Vi har tre forskellige typer cykelsokker; low cut regular cut og high cut, så uanset hvad dine præferencer er, så har vi en løsning til dig. Hvis du elsker at cykle lange ture om sommeren, har vi lette og åndbare sokker med Coolmax, der er det perfekte valg til varme temperaturer, samt indendørs aktiviteter som spinning. Til vintercykling har vi et udvalg af sokker der består af merinould til at hjælpe dig i kampen mod kolde fødder.

Se vores udvalg her.

Warmers

Hvis du ofte cykler i efterårs- og vinterperioden men synes det er koldt for dine arme og ben, så er et par GripGrab warmers til både arm og ben det perfekte valg for dig. Alle vores warmers består af fleece der gør dem komfortabel, åndbar og vandafvisende. Vores arm- og benvarmere er også nyttige om efteråret og foråret, hvor dagene ofte starter kolde og bliver varmere i løbet af dagen. Når temperaturen bliver varmere kan du bare tage dem af og gemme dem væk i dine lommer. Vores warmers kommer med et reflekterende logo, der er placeret højt nok til at blive set, når du har sokker på over dine benvarmere. Arm- og benvarmerne har en silikone elastik på den øverste kant der sikrer at dine warmers bliver hvor de skal gennem hele cykelturen, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle trække dem op hele tiden. Se vores udvalg af warmers her.

Hovedbeklædning

Hader du også at fryse ørene når du cykler? Med en skullcap eller en balaclava fra Pedalatleten, vil kolde øre hører fortiden til. Vi har også et udvalg af pandebånd og halsrør, der kan kombineres hvis du ønsker mere frihed til hovedet når du cykler. Vores hovedbeklædning er lavet af et fantastisk blødt materiale der er åndbart og isolerende. Det er én ting at finde en smart hue du godt lide, men det kan være svært at finde den rette hovedbeklædning, som også passer under cykelhjelmen. Hos Pedalatleten er alt vores hovedbeklædning designet til at have på under cykelhjelmen, så det ikke glider ned med du cykler. Se vores udvalg a hovedbeklædning her.

Solbriller

Et par cykelbriller kan være meget mere end bare modetilbehør. De kan forbedre din nydelse når du cykler, samt beskytte dine øjne mod vind, regn og sne. På samme tid, sørger de for at solen aldrig er en forhindring for dig når du cykler. Pedalatleten har et udvalg af solbriller fra Tifosi der tilbyder dig den bedste beskyttelse og en række stilfulde designs. Se vores udvalg her.

Garanti og levering af cykeltøj

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykeltøj til alle formål, så vi har med sikkerhed også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13