Handsker

Hos Pedalatleten har vi et fantastisk udvalg af cykelhandsker til mænd og kvinder. Vores handsker giver beskyttelse og komfort under kørsel eller træning i alt slags vejr. Uanset om du er på udkig efter vind- og vandafvisende sportshandsker til at holde dine  hænder varme i de koldere måneder, Eller korte sportshandsker der giver et ekstra greb under cykelturen. Alle vores produkter tilbyder enestående værdi for pengene, sammen med et lækkert design og høj kvalitet. Køb cykelhandsker hos Pedalatleten.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Hvorfor skal du bruge cykelhandsker?

En af de største fordele ved at bruge cykelhandsker er den øgede mængde greb og kontrol du opnår under kørslen. Alt fra regn til sved kan gøre dine styr glatte, og uden cykelhandsker er der større chance for at lave en fejl du kunne have undgået, ved at bruge de rette handsker. Ved at bruge cykelhandsker er dine hænder også bedre beskyttet mod den konstante friktion der er mellem dine hænder og cykelstyr. Under mere ekstrem kørsel kan gnidningen forårsage vabler og gnavesår, der hurtigt kan gøre dine cykelture mindre fornøjelige. Polstringen i vores cykelhandsker hjælper med at afværge kroniske tilstande, der er blevet knyttet til cykling, som følelsesløshed eller karpaltunnelsyndrom.

De to mest populære former for cykelsport i Danmark er mountainbiking og landevejskørsel, og de kræver begge at man bruger det rette cykeltøj og ikke mindst de rette cykelhandsker. Når det kommer til mountainbiken, er handskernes formål først og fremmest at give det rette greb og den rigtige beskyttelse. Når du kører på ujævne stier og hopper over barker, skal dine hænder mere eller mindre kunne fungere som en forlængelse af dine cykelstyr, for at bevare kontrollen over cyklen. Derfor er det vigtigt at dine cykelhandsker har den rette padding til at undgå skader på længere sigt. Yderligere, er det vigtigt at vælge nogle handsker der kan holde til at få nogle slag, da der altid er risiko for at køre galt på mountainbike. Cykelhandsker er lige så vigtige hvis du køre landevejskørsel, men af andre årsager. Da landevejscykler er bygget til at opnå høje hastigheder, har de ikke en affjedring der er lige så effektiv som mountainbiken. Det betyder, at hver gang din cykel bevæger sig, sender den bevægelsen op igennem cyklen og ud til dine hænder, skuldre og ryg. Derfor skal du bruge handsker med et stødabsorberende materiale så du kan blive ved med at cykle uden at få langvarige skader.

Hvilke cykelhandsker skal jeg købe?

Dit valg af cykelhandsker afhænger selvfølgelig af hvad du forventer at bruge dem til. Pedalatleten har et bredt udvalg af cykelhandsker til alle formål. Hvis du kører, eller har tænkt dig at køre mountainbike i off-road terræn, skal lede efter cykelhandsker med et kraftigt materiale der kan holde til at komme i kontakt med jorden. De skal også være i stand til at modstå tornebuske og andre lignende forhindringer du kan støde på i naturen. Cykelhandsker til at køre mountainbike skal ofte have et dybere mønster i håndfladen for at give dig et bedre greb på styret under mere ekstrem kørsel. Hvis du har planer om at køre landevejscykel, skal du finde et par cykelhandsker hvor komforten er sat i første række. Da landevejsryttere ofte køre lange distancer, er det essentielt at finde nogle handsker der er behagelig at have på hele turen igennem. Hvis du primært cykler om sommeren skal du bruge handsker med et åndbart materiale så fugtighed og sved har mulighed for at undslippe og fordampe. Hvorimod, hvis du cykler om vinteren, skal du måske overveje at anskaffe et par cykelhandsker med et ekstra lag isolation så dine hænder ikke bliver kolde under en lang cykeltur. Leder du derimod efter handsker til mere afslappet kørsel, har vi et udvalg af komfortable cykelhandsker der fås både i lange og korte.

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykelhandsker til alle formål, så vi har med sikkerhed også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13