Korte

Hos Pedalatleten har vi et stort udvalg af handsker til cykling, til både kvinder, mænd og juniorer. Når man cykler meget, er handsker vigtige. Det giver både mere komfort og beskytter ved styrt. Samtidig er de praktiske, hvis der sidder sten fast i et af dækkende og man vil løbe den af med handsken. Der findes en sommerhandske og vinterhandske til cykling. Her kommer en guide til sommerhandsken.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge cykeltøj

Med det rigtige cykeltøj, kan du opnå den rigtige temperatur under cykling og få en behagelig tur ligegyldig hvor langt du skal og hvilken tid det er på året. På den måde undgår du at blive syg ved at have for lidt tøj på.

Hvad er en kort cykelhandske

En kort cykelhandske er også kaldet en sommerhandske, da den primært bruges i sommerperioden. Her er fingrene frie, så man ikke sveder alt for meget. Handsken hjælper nemlig som værende svedabsorberende, da materialet er åndbart og giver samtidig et ekstra godt greb under cykelturen.

Størrelsesguide

Når du vælger cykelhandske, er størrelsen vigtig. Har du en lille hånd, skal du bruge størrelse medium eller under. Har du en stor hånd, skal du bruge størrelse large eller derover. For at finde dine præcise mål, har vi et måletip.

Mål din hånd

Mål hånden du bruger mest i længde og omkreds, og brug målene til at finde din korrekte handskestørrelse. Deler målene to størrelser, skal du tage den største handske.

Herefter følger du vores størrelsesguide:

Omkreds (cm)

10,2

12,7

15,2

17,8

20,3

22,9

25,9

27,9

Længde (cm)

13,8

14,9

16,0

17,0

18,3

19,3

20,3

21,6

Unisex

 

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

Women

 

XS

S

M

L

 

 

 

Junior

M

L

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor skal man have en kort cykelhandske

Den korte cykelhandske er god om sommeren. Ofte kan man tænke, der ikke er behov for en handske, da det vil blive for varmt, når solen skinner og vejret er godt. Dog virker den lige omvendt. Den hjælper nemlig med at transportere varmen og sveden væk.

Korte cykelhandsker med gel

I langt de fleste af vores korte cykelhandsker findes der gel i handsken. Handsken er dermed lavet med små puder i håndfladen fyldt med gel, som beskytter mod træthed i hænderne og ømhed i huden fra vibrationer forårsaget af bump på vejen.

Gripbrap er førende inden for fremstilling af professionelle cykelhandkser

Den producent vi har til vores korte handsker, er GripGrab, som er opfundet grundet deres passion for cykling. Deres handskekvalitet er lavet til alle slags vejr ligegyldig om det er sne, sol eller regnvejr, så er kvaliteten sikret.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13