Lange

Hos Pedalatleten finder du et af de allerbedste udvalg af lange cykehandsker fra førende producenter som Gripgrap til knivskarpe priser. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan du kan vælge de bedste handsker til dig. 

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Vores udvalg af lange cykelhandsker er velovervejet, og gør at du ikke skal blive forvirret. Længere nede kan du læse om, hvilke handsker der passer bedst til dine behov.

Cykelhandsker hjælper dig til, at være sikret et bedre greb om cykelstyret. Dette vil også øge din kontrol, over cyklen og dermed sikre en bedre helhedsoplevelse.

Vores cykelhandsker kommer fra den danske producent GribGrab, som er specialiserede i komfort og kvalitet. GribGrab er ambitiøse, og vil gerne være de bedste i branchen. Derfor er du også altid sikret, den højeste kvalitet og de bedste materialer. Og deres teknologiske udviklinger, sikrer dig at du altid opnår det til dato bedste greb.

Størrelsesguide

Størrelse

 

S/8

M/9

L/10

XL/11

XXL/12

Omkreds

 

17,8

20,3

22,9

25,9

27,9

Længde

 

17,0

18,3

19,3

20,3

21,6

 

Formål

Du kan med fordel, benytte handskerne til mountainbike. Især hvis du cykler meget, eller lange ture er komforten vigtigt. Og med handskerne har du et godt og sikker greb, og samtidig beskytter du dine hænder bedre.  

Features

Det danske mærke Gribgrab, som er leverandør på handskerne har specialiseret sig i forskellige features. Disse feature kan du læse mere om her, og vurdere hvilken feature det passer til dine behov.

Insidegrib håndflade
InsideGrip er en teknologi, som GribGrab selv har udviklet. InsideGrip hjælper på en ny, og innovativ måde til at sikre et bedre greb. Cykelhandsken hjælper dig her, også til at du kan opnå en bedre styring med styret. 

Smartphone
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi bruger vores smartphones mere end tidligere. Dette skyldes b.la. også at der er kommet, så mange apps der hjælper en til en lettere hverdag. Og dette gælder også for cyklister, som bruger telefonen til at tracke og finde vej. Derfor har GribGrab også udviklet handsker, som du kan bruge på din smartphoneskærm.

Gel/Doctorgel
Denne gel fungerer stødabsorberende, og er rigtig gode til lange ture. Og især i terrænkørsel, hvilke den hjælpe til at modvirke stødende der kommer ved hop eller ujævnheder. Det sikre dig en maximal komfort, og er godt hvis du ønsker at passe lidt bedre på dig selv.

Anvendelse
Denne handske er den ultimative handske til mountainbikere - begyndere som professionelle. Den kan bruges året rundt. Der findes forskellige handsker, afhængigt at årstiden. Og her på siden kan du da også både finde korte handsker, og handsker der egner sig til vinteren.

Vedligeholdelse:

Din handsker kan godt blive vasket, i vaskemaskinen. Men du må aldrig tørretumble, stryge, rense, vride, eller forsøge at blege handskerne.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13