Vinter

Vi har på denne side samlet alle vores vinterhandsker til dig som er på udkig efter dette. Hvis du cykler uden handsker om vinteren, kan det være en meget kold fornøjelse for dine hænder. Hos Pedalatleten har vi et stort udvalg af de bedste vinterhandsker fra de bedste producenter. Vores vinterhandsker, findes i alle størrelser, helt fra XS til XXL.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Hvorfor skal du have et par vinterhandsker?

Der er mange gode grunde til at investerer i et par gode cykelvinterhandsker, både til at bruge dem mens du cykler og når du ikke cykler. Herunder kan du læse 3 af de bedste grunde til at investere i et par varme vinterhandsker af god kvalitet.

Sikkerhed

Det er selvfølgelig altid vigtigt at tænke på din sikkerhed, når du cykler. Men om vinteren, bliver vejene og cykelstierne bare meget mere farlige at cykle på, da de bliver meget glatte. Når du har et par cykelhandsker på, øger du din kontrol over cyklen, da du har et langt bedre greb på styret.

Komfort

Når du cykler om vinteren er der koldt og vådt for dine hænder. Der er derfor langt mere komfortabelt at cykle om vinteren hvis du har et par vinterhandsker på. Dine vinterhandsker hjælper dig med at holde dine hænder dejlig varme og tørre.

Holdbarhed

Et par gode kvalitets vinterhandsker holder typisk i flere år. Så hvis du køber nogle vinterhandsker i en god kvalitet, vil det være en rigtig god investering for dig, da du derfor kan være helt sikker på at dine nye vinterhandsker, vil holde dine hænder varme langt ud i fremtiden.

Husk, at du kan bruge dine vinterhandsker fra Pedalatleten, til meget mere end bare at varme dine hænder mens du cykler. Vores vinterhandsker har et så fedt design, at du sagtens kan bære dem som en normal vinterhandske.

Prismatch, garanti og lynhurtig levering

Hos Pedalatleten vil vi være de billigste, vi tilbyder derfor alle vores kunder som handler hos os, at vi matcher prisen, hvis en af vores konkurrenter tilbyder samme produkt til en billigere pris. 

For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 799,00 inkl. moms.

Skulle du have nogle spørgsmål vedr. nogle af vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13