Hovedbeklædning

Hos pedalatleten.dk har vi et bredt udvalg af hovedbeklædning, som holder øre, hals og resten af hovedet varmt. Især ørene er udsatte for kulde, når cykelhjelmen er på hovedet. Det er ikke slemt om sommeren, men eftersom vi i Danmark har et kold og blæsende efterår og vinter, er det fantastisk med en god hjelmhue, som passer under cykelhjelmen. Vores GripGrab hovedbeklædning kommer i forskellige størrelsen, så du altid er sikker på at finde den rigtige pasform. Du kan vælge mellem cykelhuer som kun går ned under øret, eller hjelmhuer som går helt ned omkring halsen. Yderligere kan du vælge mellem pandebånd, som kun dækker ørene og halsrør, som kun dækker halsen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Hold hovedet varmt med en cykelhue

Kender du det, når du er ude og cykle og det er lidt koldt? Man kommer hjem og ens øre er frosset til is. Det danske efterårs og vintervejr, lægger op til at skulle bære hovedbeklædning, når det er koldt og blæser. Det er nemt at finde smarte og flotte hjelmhuer, der kan holde dine øre varme. Men når der skal findes en hue, som kan være under cykelhjelmen, er det straks en anden sag. Det kan være rigtig svært at finde en som passer perfekt under cykelhjelmen og ikke glider ned, når du tager din cykelhjelm på.
Derfor kan alt vores hovedbeklædning være under cykelhjelmen, så du kan beskytte dig mod kulde når du er ude og cykle. Samtidig går du ikke på kompromis med din egen sikkerhed. Da du stadig kan have din cykelhjelm på, samt holde hovedet varmt.
Vores kvalitets produkter fra GripGrab beskytter dig mod vind og kulde og er desuden behagelige at have på.

Hvilken slags hjelmhue skal jeg vælge?

Vores GripGrab Skull Cap kan bruges når det er koldt, men ikke så blæsende. Skull Cap er en blød, let og isolerende hue, som giver god beskyttelse til ørerne og panden.

Hvis du synes at du har brug for en hjelmhue, som beskytter mod blæsevejr, skal du enten købe en Skull Cap Windster, headband Windster eller Aviator Cap. Fælles for alle disse hovedbeklædninger, er at de er vindtætte. Hvilket gør at de beskytter dit hoved mod kulde, endnu mere end de andre former for huer.

Kan du ikke nøjes med at kun beskytte det øverste af hovedet og ørene, kan du købe en hue, som går ned og rundt om halsen, eller et halsrør. De såkaldte elefanthuer, går rundt om halsen og du kan sågar sætte den op omkring munden, så stort set hele dit ansigt er dækket og beskyttet.
Hvis du synes det er for meget med en elefanthue, kan du kombinere vores pandebånd med vores halsrør. På denne måde opnår du stort set den samme beskyttelse. Halsrøret kan selvfølgelig også kombineres med vores andre huer og bruges enkeltvis.

Alt vores hovedbeklædning er lavet af et blødt materiale, med fremragende isolerende egenskaber og høj åndbarhed. Åndbarheden hjælper til at sveden kan komme nemmere ud oppe i toppen, så man ikke bliver så klistret og fugtig. De passer desuden alle sammen perfekt under cykelhjelmen og har stor fokus på komfort.

Hvad er Hi-Vis huer?

GripGrab kalder Hi-Vis for High Visibility, høj synlighed på dansk. I det store hele, er det nogle af vores produkter i skrigende gule farver. Det er blevet bevist at hvis man bærer lyst tøj, øger man sin egen sikkerhed i trafikken. Man bliver meget mere synlig for bilister og andre i trafikken, uanset hvordan lyset fra andre rammer dig.
Risikoen for uheld i trafikken er størst for cyklister, især fordi de ofte kan være svære at se. Så derfor er disse Hi-Vis produkter helt klart en fordel at bære. Udover hovedbeklædning har vi også Hi-Vis sokker, handsker, warmers og skoovertræk.

Vi har vores Skull Cap, Halsrør og et betræk til din cykelhjelm, i den gule farve.

Råd og vejledning

Kom gerne forbi butikken i København K eller Ø, og tag din cykelhjelm med. På denne måde bliver det nemmere for dig at se om den hue du ønsker, passer godt under din cykelhjelm. Vi står klar med gode råd omkring alle vores GripGrab produkter, så du kommer hjem med den rigtige hue og vejledning. Vi bestræber os på, at holde dig sikker på turen og samtidig varm og komfortabel.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13