Skoovertræk

Mangler du skoovertræk til at beskytte dine cykelsko? Hos Pedalatleten bestræber vi os på at du kan finde skoovertræk til netop dine behov, og din smag. Det kan ses i vores brede udvalg, af både aerodynamiske, all round og vinter skoovertræk fra Gripgrab. Køb skoovertræk hos Pedalatleten.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Generelt om skoovertræk

Mange cyklister kender følelsen af kolde tæer, eller våde fødder. Det er en ubehagelig følelse der kan ødelægge en ellers glimrende cykeltur.

Hvis du vil slippe af med den følelse, anbefaler vi hos Pedalatleten at du bruger et skoovertræk.

Et skoovertræk kan beskytte dine fødder mod vind og vejr. Yderligere tilbyder nogle typer god isolering, så dine fødder holdes varme.

Som navnet indikerer er det et overtræk til dine sko. Skoovertræk kan benyttes med mange forskellige formål. Eksempelvis for at beskytte dine fødder eller cykelsko, imod regn eller kulde. Eller for at undgå skidt og snavs på cykelskoene.

Hos Pedalatleten kan du få skoovertræk til alle typer vejr. Så uanset brugssituation, bør der være et skoovertræk til dig.

Køb skoovertræk til enhver sæson

Har du kolde fødder, brug for mere før du kan nå topfarten? Eller er du bare træt, af at fjerne mudder fra cykelskoene efter en lang tur. Undgå alt dette, med et godt skoovertræk. Men det kan være svært at overskue hvilket skoovertræk der kan hvad. Læs derfor nedenunder hvad de forskellige typer skoovertræk kan gøre for dig.

Aerodynamiske/Race skoovertræk

Et aerodynamisk skoovertræk er til dig, der ikke kan få nok af fart. Designet med en glat og jævn overflade, til at forbedre aerodynamikken. Med denne type skoovertræk, vil du opleve mindre vindmodstand. Skoovertrækken er ligeledes lavet i tyndt materiale, således vægten holdes nede. Dette er fordelagtigt til rytteren der ønsker ekstremt høj fart.

Et aerodynamisk skoovertræk holder også skidt og snavs, ved normalt vejr.

Ønsker du større sikkerhed i trafikken, bør du kigge på vores aerodynamiske GripGrab Hi-vis skoovertræk. Hi-vis er et reflekterende skoovertræk, der sikre at alle øjne er på dig. Uanset om du køre i byen, eller på landevejen. Se den her.

Vinter skoovertræk

Et vinter skoovertræk benyttes til at beskytte dine sko mod vind vejr, og alt andet årstiden kan komme med. Samtidigt med at overtrækket hjælper med at holde din fødder varme.

Vinter skoovertræk er typisk lavet i Neopren, det samme materiale der benyttes til at lave dykkerdragter. Du får derfor skoovertræk i utroligt stærkt og fleksibelt materiale. Der kan tilpasse sig til store temperaturændringer. Neopren isolere ligeledes fremragende, så du undgår kolde fødder.

Søger du en kur mod de kolde tæer, så har vi hos Pedalatleten svaret. Arctic skoovertræk fra GripGrab anses af mange som det varmeste skoovertræk på markedet. Se det her.

All round

Et All round skoovertræk, har til formål at holde dine fødder og sko tørre. All round skoovertræk er vandtætte, og nogle modeller har lidt isolering. Overtrækket kan derfor holde din sko tørre, rene samt give dine fødder lidt varme, når vejret bliver dårligt.

Vores skoovertræk er fra GripGrab, og er tilpasset det nordiske klima. Det betyder at de kan holde dine fødder varme om vinteren, samt holde sig tempereret i sommerperioden. Se udvalget her.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13