Solbriller

Cykelbriller er mere end bare modetilbehør, det rette valg af briller kan nemlig forbedre nydelsen af dine cykelture. Pedalatleten har et stort udvalg af cykelbriller fra Tifosi, der er specialdesignet til at give dine øjne den bedste beskyttelse under cyklingen. Solbrillerne er bygget til at modstå vind, regn og sne, og kan hjælpe dig med at se klart uanset hvilken tid på året du bruger dem.

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Se klart når du cykler med cykelbriller

Cykelbriller er designet til at vikle rundt om hovedet og fuldstændig dække øjnene, for at give dig den optimale beskyttelse. Det betyder at de sidder meget bedre fast end almindelige solbriller, så der ikke er nogen chance for at de falder af hvis du kører over et bump eller hvis du ofte kører off-road. Vores Tifosi cykelbriller er bygget med et letvægtsstel, brudsikker og reflekterende linser der sørger for at solen aldrig er en forhindring for dig. Tifosi cykelbriller er lavet af polycarbonat plastik, der eliminere forvrængning, giver skarpere perifere syn, og tilbyder 100% beskyttelse mod skadelige UVA/UVB stråler, insekter, og grus. Installation og fjernelse af linserne er hurtigt og nemt.

Køb cykelbriller

Vores cykelbriller fra Tifosi kan fås med enten en enkelt linse eller dobbelt linser. Briller med en enkelt linse tilbyder mere dækning og forbedret perifere syn, men du er ofte begrænset til én farvetone på linsen. Dobbelt linser er tilgængelige med udskiftelige linser, så du kan justere dem lige præcis til det formål du skal bruge dem til.

Farverne på cykelbrillerne gør mere end bare at se smart ud, hver farve har nemlig et specifikt formål. Gule linser Tilbyder forbedret klarhed, når lyset er dæmpet og i overskyet og dårlige lysforhold, som for eksempel tåge og sne.Grå eller mørke linser benyttes til at skåne øjnene mod sollys og er derfor et godt valg til daglig brug uden at forvrænge den ægte farveopfattelse og reducere også genskin. Blå brillelinser fungere bedst under dårlige lysforhold, de reducere blænding og øger farveopfattelsen. Røde linser giver bedre visuel dybde og giver den bedste kontrast. Hvide eller transparente linser er hovedsageligt bygget til at beskytte øjnene fra fremmedlegemer, de er dog også oplagt  til at cykle om natten eller i overskyet vejr forhold.

Hvis du vil helgraderes mod uforudsigelige vejrforhold og skiftende lysniveauer, skal du måske overveje at købe en af cykelbriller med phototec. Phototec brillerne benytter fotokromiske linser der automatisk tilpasser sig til lysintensiteten. Mountainbikere kan tit drage fordel af denne type linser når de køre mellem skovområder og åbne stier. Med fotokromiske linser behøver du heller ikke at skifte linserne hver gang vejrforholdene ændre sig.

Vælg det rette stel til dine sportsbriller

Det vigtigste når du køber et par cykelbriller er, at de passer perfekt. Hvis sportsbrillerne sidder bare en smule forkert, risikere du at forringe nydelsen af din cykeltur. Alle cykelbriller fra Pedalatleten er lavet af polycarbonat plastik der er let, holdbar og fleksibel. I modsætning til metal tillader det at forme stellet præcis til de behov der er nødvendige for en cykelrytter. Desuden fjerner det faren for at få metalsplinter i øjnene, hvis uheldet skulle være ude. De fleste cykelbriller har justerbare næserpuder af gummi, der kan formes alt efter dimensionerne af din næse, som er afgørende for at brillerne ikke glider ned mens du cykler. Vores Tifosi solbriller fås i tre forskellige steltyper; full frame, half frame og frameless. Alle typer tilbyder lignende funktion, så valget afhænger aaf det udseende, der passer dig bedst.

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af cykelbriller til alle formål, så vi har med sikkerhed også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13