Sokker

Når du cykler bruger du dine fødder lige så meget som dine hænder, så det er lige så vigtigt at du bære komfortable sokker i dine cykelsko. Alle der prøver et par sokker fra GripGrab forelsker sig øjeblikkeligt i dem. Vores sokker er lavet af materialer af høj kvalitet, de er åndbare og passer altid perfekt. Hos Pedalatleten har vi et udvalg af cykelsokker der kan holde dine fødder varme hele året rundt. Køb cykelsokker hos Pedalatleten.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Hold dig varm hele året med vores cykelsokker

Vores sokker fra GripGrab fås i tre forskellige typer; low cut, regular cut og high cut. Til cykling om vinteren har vi en vindtæt cykelsok der beskytter mod virkelige kolde forhold. En anden populær kombination er, at bruge et par vinter cykelsokker med et skoovertræk for at få maksimal isolering når det er frysende koldt udenfor. Til cykling om sommeren har vi lette og åndbare cykelsokker med Coolmax, der er velegnet til varme forhold samt indendørs aktiviteter som spinning. Hvis du kører cykelløb i koldt vejr er et par sommersokker for kolde, men et par vintersokker vil ofte være for varme at cykle et helt cykelløb med. Vores GripGrab wool Sock udfylder netop dette hul, sokken er tynd men dog varm nok til at holde dine fødder isolerede under et løb. Hvis du bruger din cykel til at træne, vil du nok kigge efter varmere cykelsokker. Vores forår/efterårs sokker ser godt ud, holder dig varm og sidder altid godt takket være forstærkede sektioner i sokken. Pedalatleten har også Hi-Vis cykelsokker der består af et fluorescerende stof, der gør dig synlig i alle lysforhold.

Cykelsokker til sommeren

GripGrab sokker fås i kort, normal og høj. Alle vores sokker er specialdesignet for cyklister og vores sommersokker kommer med Coolmax der er ideelt til at cykle i varme temperaturer. Sommersokkerne består af “Open mesh-zones” der giver sokkerne en god åndbarhed og gør dem oplagte til indendørs brug. Takket være en strækbar svangstøtte opnår sokken den optimale pasform og komfort, der også forhindre cykelsokken i at glide. Med et par low cut sommersokker, sikrer du dig at solen også rammer underbenet. Hvis du til gengæld vil have det klassiske cykel-tan, er et par high cuts sokker det helt rette valg for dig. Uanset om det er en lang dag i sadlen eller et kort, hurtigt cykelløb, så skal dine fødder håndtere en stor mængde stress. Det er derfor enormt vigtigt at støtte dine fødder så godt som muligt. En god cykelsko og cykelsokker af høj kvalitet, vil forbedre komforten, effektiviteten og bidrage til at forebygge mod skader.

Sokker til cykling om vinteren

Det første skridt mod varme og tørre fødder om vinteren er et par cykelsokker af høj kvalitet. Hos Pedalatleten har vi et udvalg af vintersokker med Merinould der kan hjælpe dig i kampen mod kolde fødder. Vintersokkerne giver varme og isolering inde fra skoen, og er et perfekt match, hvis du kombinere det med en af vores mange skoovertræk. GripGrab cykelsokker er kendt for deres komfort og deres effektive isolerende egenskaber. Hvis du cykler meget i starten og slutningen af sæsonen, er det sandsynligt at du kommer til at køre i milde eller kolde temperaturer. Mens en almindelig vintersok ville være for varm, til eksempelvis at køre cykelløb, vil en sok med tynd merinould være et ideelt match for dine fødder. Sokken klarer sig exceptionellt når du cykler på højt intensitetsniveau på køligere dage. En dejlig pasform og en høj grad af åndbarhed vil forhindre dine fødder i at bliver overophedet.

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi et udvalg af sokker til alle formål. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13