Warmers

Starter din cykeltur ved daggry eller slutter den i skumringen? Uanset om det er morgen frosten, den kølige aften, eller skyer der danner sig i horisonten, er vores arm - og benvarmere den perfekte løsning. Vores warmers fra GripGrab er komfortable og kan modstå alle vejrforhold, desuden er de også vanvittigt praktiske da de kan tages på og af ved et øjebliks varsel. Pedalatleten har warmers fra GripGrab til arme og ben der kan holde dig varm hele året rundt. Køb armvarmere og benvarmere hos Pedalatleten.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Hvorfor skal du købe arm- og benvarmere?

Arm- og benvarmere er et af de mest alsidige stykker cykeltøj der findes. Når vejret lige så stille begynder blive koldere i efterårs- og vinterperioden, kan et par arm- og benvarmere hurtigt blive til et af de bedste våben til at bekæmpe kulden. Med et par warmers fra GripGrab, kan du nyde cykelturen hele vinteren igennem. Vores arm- og benvarmere fra GripGrab har reflekterende logoer, der er placeret højt nok til at blive set, når du bære dine sokker over benvarmerne. Silikone elastikken på den øverste kant sikrer at dine warmers bliver hvor de skal, så du behøver ikke at bekymre dig at skulle trække dem op hele tiden. De er også nyttige om efteråret og foråret, hvor dagene ofte starter kolde og bliver varmere i løbet af dagen. Når temperaturen stiger kan du nemlig bare tage arm- og benvarmerne af og gemme dem væk i din taske eller lommer. Denne praktikalitet gør et part warmers til en vigtig del af enhver cyklists garderobe. Der er mange fordele ved at købe benvarmere.

Fleece arm- og benvarmere

Alle vores arm- og benvarmere er består af et isolerende og åndbart fleece-materiale. Vores warmers er ergonomisk designet til et komfortabelt fit. Med et lille rip i silikone, der gør at de bliver siddende så du får en optimal tur på cyklen. Fleece er et ekstremt holdbar materiale, der holde godt på varmen og tørrer hurtigere end de fleste andre materialer. Strukturen på materialet gør at der dannes luftlommer der hjælper med at holde bæreren varm. Nye innovationer på markedet har også gjort det muligt at gøre materialet mere vandafvisende. Det betyder, at hvis du køber et par GripGrab warmers hos Pedalatleten, får du et fantastisk stykke cykeltøj der kan holde dig varm i alt slags vejr og temperatur.

Hi-Vis warmers

Det er bevist at lyse farver som gul og grøn, øger din sikkerhed i trafikken. Derfor har vi et udvalg af arm- og benvarmere fra GripGrabs Hi-Vis produkt linje. Hi-Vis består af et fluorescerende stof, der hjælper dig med at blive set i alle lysforhold, både dag og nat. Risikoen for ulykker er større for cyklister end for nogen anden trafik gruppe. Forøg din synlighed og dermed sikkerhed i trafikken med vores GripGrab Hi-Vis produkter. Hi-Vis warmers ikke kun øger din sikkerhed, fordi du er set bedre, men også fordi du henleder opmærksomheden fra andre trafikgrupper til dig. Dette reducerer også din risiko for at komme i en ulykke. Hvis du cykler med et par Hi-Vis benvarmere er det en fordel at sætte cykellygten til at blinke, da det vil give dig en bedre synlighed i trafikken. Hos Pedalatleten har vi en række Hi-Vis produkter fra GripGrab. Se vores udvalg af handsker, sokker, skoovertræk og hovedbeklædning med Hi-Vis. Reducer din risiko for ulykker med næsten 50% med et par Hi-Vis warmers i dag.

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi et udvalg af arm- og benvarmere. For at sikre dig en god oplevelse, leveres vores cykeltilbehør med fragtmand til din hoveddør. Vi har Gratis fragt ved køb over DKK 599,00 inkl. Moms. Skulle du have yderligere spørgsmål vedr. vores produkter, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk eller ringe til os på tlf. 33 33 85 13.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13