Pedalatleten - Kvalitetscykler, service og fair pris siden 1990

Vi er en dansk, familieejet og moderne cykelforhandler med et bredt udvalg af kvalitetscykler og udstyr til hverdagsbrug. Vi er placeret midt i København, og vores mål er at gøre din hverdag nemmere og at fjerne unødvendige irritationsmomenter. Dette løser vi ved at levere en komplet cykeloplevelse, og en tilgang gennemsyret af at have dig i fokus - både ved skræddersyet vejledning, omhyggelig service, tilstedeværelse online og prismatch på alle cykler, reservedele og tilbehør.

Siden 1990 har vi leveret service og cykelglæde til den kvalitets- og stilbevidste forbruger. Vores lille hold af passionerede cykelentusiaster arbejder hårdt for, at du får den bedste oplevelse med alle aspekter af din cykel. Med over 30 års erfaring, står vores uddannede cykelmekanikere altid klar til at give dig kyndig vejledning - hvad enten du er på udkig efter ny cykel, skal have cyklen til service/eftersyn, eller bare har spørgsmål til cykler og udstyr.

 

Hvorfor navnet 'Pedalatleten'?

Godt spørgsmål, det vil vi med glæde fortælle dig om!

I 1990 slog Pedalatletens flagskibsbutik for første gang dørene op på Gråbrødretorv. I butikkens spæde tid var fokus 100% rettet mod at være Københavns førende forhandler af racercykler og udstyr til professionelle og semi-professionelle cykelentusiaster. Butikkens første ejer havde fortid som professionel cykelrytter, havde flere A-licens ryttere tilknyttet sit cykelhold og en udtalt brændende passion for alt, der havde med cykling at gøre.

 Pedalatleten historien bag navnet

Pedalatletens tidligere ejer, her med sit cykelhold, er en stor del af forretningens succes. En bølge, som vi ufortrødent rider videre på, dog nu med hverdagscyklisten for øje i stedet.

 

På denne måde startede Pedalatleten som forsyner af højkvalitetsudstyr til den seriøse cykelatlet og som centrum for fuldblods cykelnørderi. Efter mange succesfulde år, hvor butikken med sin faglige knowhow og evne til at levere højspecialiseret udstyr til og cykelglæde til en imponerende mængde cykelentusiaster, trådte den første ejer tilbage. Denne bundsolide start er en stor del af, at Pedalatleten i dag som familieejet virksomhed kan fortsætte på 2. generation.

 

Epoken, der husker os på, hvem vi er

Siden Pedalatletens spæde start er der sket meget - både for vores butik, men også for cykelverden generelt. Hvor vi tidligere havde flere butikker fordelt rundt omkring i København, står butikken på Østerport tilbage som den sidste bastion. Butikkens rå charme og tilegnede patina trækker tråde tilbage til det oprindelige fokus på elitecykling. Dette skaber unikke rammer, hvor cyklen sættes i fokus, og er i vores optik bestemt et besøg værd.

Udviklingen af vores forretning betyder, at vi i dag imødekommer flere behov med et bredere sortiment, ligesom vi også har valgt at følge med tiden og satset på at gøre købet af cykler online som en fast del af vores forretning. Navnet “Pedalatleten” er dog bibeholdt, da den på linje med vores fysiske butiks charme og patina husker os på altid at udvikle os for fortsat at være blandt de førende cykeleksperter. Så selvom fokus er ændret til hverdagscyklisten, er det med andre ord stadig den oprindelige Pedalatleten-ånd, der driver os fremad.

 

Moderne cykelbutik i hjertet af København

I vores 800 kvm fysiske butik på Østerbro har vi et stort udvalg af mere end 500 cykler fra de mest populære cykelmærker i Danmark. Der er både cykler til ældre, børnecykler, herre- og damecykler til hverdagen, elcykler samt udstyr og cykeltøj til enhver brug.

Vi tager altid udgangspunkt i moderne løsninger, og derfor er vi f.eks. også specialiseret i de mest udbredte elcykelsystemer som Bafang, Bosch, Promovec, Shimano, Yamaha, m.fl., ligesom vi udstiller mere end 50 elcykler, som du frit kan prøve. 

Butikken er et eksempel på velbevaringen af den oprindelige sjæl og charme. Den trækker tråde tilbage til den spæde fokus på det cykelsportslige elite-segment og minder på flere punkter mere om et professionelt værksted, end bare en cykelbutik.

Selvom vi i dag henvender os til en bredere gruppe af hverdagscyklister, er det stadig den samme begejstringen for cykler og tørst efter at være de bedste, der driver os. Butikkens patina er derfor et symbol på vores cykelfaglige ekspertise, mens den også husker os på at bevare butikkens oprindelige service, hjerte og sjæl. Det er vores mål, at denne faglige ambition skinner igennem, når du møder os. Hvad enten det er online, på telefonen, eller i fysisk butik.

Pedalatleten_om os billede 2

 

Vi ligger placeret ved Stenbroens idylliske kvarter på Østerbro, København. Med nem adgang fra flere S-toge, og med få minutters gang til de fantastiske Københavnske gader, kan du nemt stikke hovedet ind i butikken og hilse på.

 

Forhandler af de mest populære cykel- og elcykelmærker til hverdagscyklisten

Vi forhandler både cykler og udstyr fra de mest populære mærker som Abus, Avenue, Bike by Gubi, Centurion, Conway, E-Fly, Focus, Gazelle, GripGrab, Kalkhoff, Kildemoes, MBK, Nishiki, Principia, Raleigh, Topeak, Victoria og Winther. Derfor har vi også god erfaring med at hjælpe kunder med at finde den rette cykel, og kan med garanti også finde cyklen eller udstyret, der matcher dit behov.

Vi anerkender vores kunders forskellighed og tager derfor altid udgangspunkt i dig og dit behov. Typisk vejleder vi dig i henhold til, hvad du skal bruge cyklen til, hvor langt du skal cykle, hvilket terræn du skal cykle i, om du skal bruge den til pendling, indkøb, fritid eller lignende. Sådan finder vi i fællesskab cyklen, der bedst dækker dine behov inden for dit ønskede prisleje.

 

Køb cykel online - nemt, sikkert og billigt

Vi vil gøre købet af cykler og udstyr så nemt og bekvemt som muligt for dig. Derfor tilbyder vi dig altid cykelfaglig sparring inden køb, ligesom vi har prismatch på alle produkter, op til 6 års garanti på nye cykler, 365 dages fortrydelsesret og mulighed for delbetaling hos vores samarbejdspartner, Santander Consumer Bank.

For dig, der ønsker at købe ny cykel nemt og bekvemt, har vi også sørget for muligheden for at købe cykler online i vores webshop. Du får fri fragt på cykler over 3999,- (799,- for øvrige produkter). Cyklen leveres klargjort, justeret og 100% samlet enten til din hoveddør, eller til afhentning hos os.  Cyklen leveres som udgangspunkt indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet på produktet. Sådan sørger vi for at fjerne alt det bøvlede ved at købe ny cykel.

Pedalatleten om os billede 3

Vores lager bugner af kvalitetscykler, som bare venter på at få sin nye ejer. Måske det kunne være dig? Tjek vores udvalg her på siden, og find præcis cyklen efter din smag!

 

Vi vil gøre din hverdag nemmere

Vi elsker cykler. Ikke mindst fordi vi bruger så stor en del af vores tid på dem og ved præcis, hvordan cyklens mekaniske dele hænger sammen - men også fordi vi ved, at du med den rigtige cykel opnår oprigtig glæde, der ovenikøbet gør din hverdag mere overskuelig.

Vi mener dog, at du først opnår den oprigtige glæde, når cyklen opfylder dine behov funktionelt og æstetisk, og når service, vejledning og eftersyn ikke er besværligt. Med effektiv og nem betjening vejleder vi dig til den rigtige cykel og tager os efterfølgende af alt det kedelige.

 Pedalatleten om os billede 4

Bestil nemt din nye cykel i vores webshop og få cyklen leveret til din hoveddør eller til afhentning hos os. Vi skal nok tage os af alt det besværlige, så din oplevelse med at købe ny cykel bliver så smertefri, som mulig. 

 

Lån en cykel, når din egen er til eftersyn hos os

Ligesom når bilen er til eftersyn, og du får tilbudt en lånebil i mellemtiden, tilbyder vi muligheden for at låne en cykel ganske gratis, når din egen er til service eller eftersyn hos os.

Så kan du ufortrødent indlevere din cykel og få den toptunet, uden at skulle få hovedpine over, hvordan du kommer videre på din færd, eller om dagen nu skal lægges helt om, fordi du nu også skal forholde dig til manglen på cykel.

 

Lej en cykel for en dag, eller helt op til 4 uger via Rentabike

På Rentabike.dk hjælper vi med udlejning af cykler, billigt, fleksibelt, nemt og hurtigt. Hvis du f.eks er i København et par dage og mangler et godt transportmiddel, så er cyklen uden tvivl en af de billigste og mest effektive måder at komme omkring på.

I København er der masser af smarte cykelruter, som gør dig i stand til at opleve byen fra sin bedste side hurtigt, effektivt og billigt. Som cykelforretning i en by, der flere gange er blevet kåret til verdens cykelhovedstad, har vi derfor valgt at hjælpe besøgende, der kommer langvejsfra med denne udlejningsløsning.

 

Tips til ruter: Sightseeing eller effektivitet?

Vi deler også gerne ud af tips til, hvor du kan cykle hen. Hvad enten du er på udkig efter effektive ruter, sightseeing-ruter eller seværdigheder i Københavnsområdet. Vores placering på Østerport station gør det også muligt for dig hurtigt at komme vidt omkring. Med S-toget har du nemlig mulighed for at tage cyklen med dig og opleve mere, end hvad du ellers ville kunne nå.

Læs mere om vores udlejning af cykler og se de forskellige modeller, priser, ruter mm. på www.Rentabike.dk 

 

Pedalatleten om os velkommen

 

Vi vil have glade kunder!

På Pedalatleten er fokus 100% rettet mod at give dig den bedst mulige oplevelse med din cykel. Med den rette vejledning håber vi på at skabe glade og loyale kunder, som ikke kun får et transportmiddel, der gør hvad den skal, men som også leverer elementær køreglæde, mere overskud i hverdagen og fjerner unødvendige irritationsmomenter.

Som en mindre, familieejet virksomhed, er din oplevelse afgørende for os. En god oplevelse sørger både for, at du er bedst muligt klædt på til at tackle dit transportbehov, og er omvendt også med til, at vi cykelnørder fortsat kan få lov til at dyrke vores passion for cykler og kan dele ud af den specialistviden, som vi har arbejdet hårdt for at opnå.

 

Hjælp os med at blive bedre

Selvom vi har over 30 års erfaring, stiler vi altid efter at blive bedre. Vi sætter derfor pris på, at du siger din ærlige mening til os. Vi vil nemlig langt hellere sikre dig en cykel efter dit behov og din smag,  fremfor at sælge dig en cykel, der giver os flest penge i kassen. 

Skulle der opstå tvivl eller problemer, er vi fleksible og løsningsorienterede, så tøv ikke med at hive fat i os - vi er her for at hjælpe dig. I vores optik giver det kun mening at gøre en ekstra indsats for, at du får mest mulig glæde af dit køb, hvad enten det er en spritny cykel, en cykelhjelm eller en ny kurv. Ingen spørgsmål er efter for små, vi tager imod alle henvendelser, og giver altid vejledning efter, hvad vi cykelfagligt vurderer er optimalt for dig.

 

Hjælp os med at blive bedre, og giv os en anmeldelse på Trustpilot.

 

Har du brug for hjælp, så kontakt os!

Kundeservice: 70 70 75 13
Mail: kundeservice@pedalatleten.dk
Telefon-tid: Mandag – Fredag 08:00-18:00
Lørdag 10:00-15:00

Vi bestræber os på altid at besvare din mail indenfor 24 timer, dog senest indenfor 48 timer

Returadresse: Oslo Plads 9, 2100 København Ø

Se privatlivspolitik, klik her

Se handelsbetingelser, klik her

Se leveringsinformationer, klik her

 

Her finder du Pedalatleten

Adresse: Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

Pedalatleten adresse på Østerbro

 
✪ Kundeservice: 70 70 75 13