Pedalatleten – Cykelbutik Vesterbro

Er din jernhest stået af?

Sving forbi Pedalatletens cykelbutik på Vesterbro. Du kan hos os altid få gjort dig en kup. Lad vores cykeleksperter guide dig til at finde din drømmecykel!

Vælg med omhu

Når du skal vælge en cykel, er det vigtigt, at du vælger noget, som du er sikker på, at du bliver glad og tilfreds med. For mange er cyklen deres fortrukne transportmiddel, og det er i sig selv grunden til, at du burde vælge med omhu.

Vi har hos Pedalatleten eksperter inden for vores felt og har et bredt udvalg af alle slags cykler. På den måde er du altid sikker på, at du kan finde den helt ideelle cykel.

Derudover kan vi inde i vores cykelbutik på Vesterbro altid guide dig til at finde en cykel, som passer perfekt til din højde, vægt og præferencer.

Vi har din drømmecykel på lager

Du kan nemlig altid, inde i vores butik, finde både Citybikes, klassiske cykler, fixiebikes men også hybrider. Med vores udvalg af cykeltyper og forskellige varianter garanterer vi, at vi har, hvad du har brug for, når du skal finde din hverdags følgesvend.

Derudover kan du inde på webshoppen altid finde over 15 forskellige producenter, så hvis du foretrækker nogle frem for andre, så kan du altid finde din favorit hos Pedalatleten.

Fordelt på de over 15 producenter, har vi altid 5000 cykler lager.

Disse cykler står i vores forskellige afdelinger rundt omkring i København, men du har selvfølgelig mulighed for at se hele vores store udvalg på webshoppen.

Vi garanterer din cykel

Ud over vores kæmpe udvalg af cykler, så har vi inde hos Pedalatleten også hele SEKS års garanti på alle nye cykler.

Hos Pedalatleten har alle nye cykler, ”6 Års Ny-cykel garanti”.

Med vores seks års cykelgaranti, kan du altså altid vide dig sikker på, at hvis noget mekanisk skulle drille med cyklen, så så fikser vi det!

Inde hos Pedalatleten sørger vi altid for, at din cykel er mekanisk i tiptop orden de første 6 år. Vi sørger for, at du kan få det fulde ud af din nye cykel, uden at hive pungen op.

Findes din drømmecykel billigere? Vi matcher!

Inden hos Pedalatleten tager vi gerne kampen op mod konkurrenterne.

Derfor kan du med fordel finde præcis din fortrukne cykle inde på enten vores side eller i en af vores fysiske forretninger – konceptet er herfra enkelt: hvis du finder den billigere et andet sted, så matcher vi.

Det samme gælder tilbehør – for når man har fået fingrene i sin drømmecykel, så skal det behandles godt. Eksempelvis har vi nogle af de bedste og mest avancerede cykellåse på markedet.

Vores prismatch er gældende for alle nye cykler, reservedele og alt tilbehør vi sælger.
På den måde sikrer du dig, at du altid får den absolut bedste handel, mens du på samme tid får Pedalatletens sublime service.

Så sving endelig forbi vores cykelhandler på Vesterbro

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket

✪ Kundeservice: 70 70 75 13