Modtag RSS

Cykelhjelme

På udkig efter en ny cykelhjelm? Hos pedalatleten har vi et stort udvalg af cykelhjelme, fra en lang række mærker som Høvding, MET  og Abus. Vi har city/urban hjelme, bmx/skater, road/racer, mtb og børne cykelhjelme. Så nyd en sikker cykeltur, med en af vores mange, mange cykelhjelme. Køb cykelhjelm hos Pedalatleten.´

1 til 32 ud af 296

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

1 til 32 ud af 296

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Virker en cykelhjelm?

Du kan med en god cykelhjelm mindske risikoen for alvorlige hovedskader. Du får selvfølgelige ikke en garanti imod en skade, men en mindsket risiko for alvorlige konsekvenser. Dog kan du aldrig være helt sikret imod skader, så kør derfor stadig forsigtigt selvom du køre med cykelhjelm. Du bør køre med cykelhjelm, hvis du ønsker at være sikker i trafikken. I tilfælde af en ulykke vil du ikke kunne sætte pris på en god cykelhjelm. For det er nemlig meget rart, at have noget mellem ens hoved og asfalten.

Køb cykelhjelm

På pedalatleten har vi rigtigt, rigtigt mange cykelhjelme og det kan være svært at overskue. Kig derfor blot nedenfor, for at se en opsummering af de forskellige typer cykelhjelme, vi føre her på siden. Se udvalget her.

City/urban, er cykelhjelmen til by-cyklisten eller pendleren. Normal vægt og fin ventilation, giver dig alt hvad du har brug for i en cykelhjelm til bykørsel. Se udvalget her.

Bmx/skate, er cykelhjelmen til den smarte cyklist, der ikke skal så langt. Det flotte design betyder desværre ekstra vægt. Dog er dette ikke et problem, hvis du køre korte ture. Se udvalget her.

Mtb hjelme, er til dig der suser gennem skoven. Designet til at imødekomme skovens udfordringer, med et lav vægt og god ventilation. Se udvalget her.

Road hjelme, er til dig der elsker fart. Den laveste vægt og eminent ventilation, sikre at din performance kan holde i top. Se udvalget her.

Børnecykelhjelme, til at beskytte dit kæreste eje. I mange fede farver og størrelser. Se udvalget her.

Hvornår skal jeg skifte min hjelm?

Måske har du allerede en cykelhjelm? Men hvor længe har du egentligt haft den? Vi anbefaler at du udskifter din cykelhjelm efter fald. Da skjulte skader sagtens kan opstå i din cykelhjelm. Endvidere anbefaler vi at du skifter hjelm efter 5 års brug, da slid kan nedsætte hjelmens beskyttelse.

Pas på hovedet

Mange cykelhjelme står i skabet og samler støv. Det er en skam, for kommer du i en ulykke, har du brug for alt den hjælp du kan få. En cykelhjelm gør ingen nytte hvis den ikke sidder korrekt, eller på dit hoved. Sørg derfor for at din hjelm sidder vandret på hovedet, og remmen er godt spændt. Det vigtigste er det dog at du husker at tage din cykelhjelm på. Hvis du vil tage dette et skridt vidre og helgardere dig imod slemme hovedsakder, kan du overveje, at investere i en af vores særlige airbag cykelhjelme  fra svenske Hövding. Den giver over 300% bedre beskyttelse end en klassisk cykelhjelm. Det bliver ikke bedre!

Overvejelser ved køb af cykelhjelm

Når du skal bestemme dig for hvilken cykelhjelm du skal købe, er der et par ting du bør overveje. Du er sikkert tilbøjelig til at søge efter den sikreste hjelm overhovedet muligt. Selvfølgelig bør sikkerheden vægtes højt. Men du bør nok hellere gå efter en hjelm, som du har lyst til at gå med. Udseende og komfort er her de vigtigste ting du bør kigge efter. Find en hjelm du synes er flot, og har lyst til at tage på om morgenen. Her er komforten også vigtig, da du gerne skal have lyst til at tage den på igen.

Hvordan ved jeg om hjelmen er sikker?

Alle cykelhjelme her på Pedalatleten er CE certificeret og/eller EN 1078 godkendt. Det betyder at de efterlever EUs sikkerhedskrav. Så behøver derfor ikke bekymre dig om din nye cykelhjelms sikkerhed.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13