Modtag RSS

Cykelhjelme

Er du på udkig efter en ny cykelhjelm? Så er du kommer til det helt rette sted.

Hos Pedalatleten har vi et stort udvalg af cykelhjelme, fra en lang række førende mærker som Høvding, MET og Abus, der både passer til børn voksne, hverdagscykelister og professionelle cyklister. Så nyd en sikker cykeltur, med en af vores mange, mange cykelhjelme.

Køb din nye cykelhjelm hos Pedalatleten i dag.

1 til 32 ud af 332

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11

1 til 32 ud af 332

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11

Er en cykelhjelm egentligt lovpligtig?

Nej. En cykelhjelm er ikke lovpligtig for personer I Danmark. Dog skal personer under 6 år være ledsaget af personer der er fyldt 15 år, når de færdes i trafikken. Men at bære cykelhjelm er ikke et lovkrav for hverken børn eller voksne.

Men selvom at det ikke er et lovkrav, at man bærer cykelhjelm, så vil vi altid anbefale jer at gøre det, uanset om I er over eller under 18 år. For antallet af hovedskader har i mange år ligget stille. Ifølge Sikkertrafik.dk, så indlægges mere end 3000 personer hvert år på danske sygehuse på grund af hovedskader. Heraf dør der heldigvis kun 30, men det er stadig 30 personer for meget.

En cykelhjelm er derfor den bedste løsning til at give sig selv den bedste beskyttelse i trafikken.

Hvor stor en forskel gør en cykelhjelm så?

Du kan med en god cykelhjelm mindske risikoen for alvorlige hovedskader. Ifølge Sikkertrafik.dk reducerer en gennemsnittelig cykelhjelm risikoen for alvorlige hovedskader med 50%. Derudover er der nogle cykelhjelme, som er særligt designet til at yde ekstra meget beskyttelse. Mange danske cyklister har i de snere år valgt at benytte det som man kaldte en ’skaterhjelm’ i gamle dage.

Det særlige ved disse hjelme er, at du er designet til at modstå stød både forfra, bagfra og fra siderne. En almindelig cykelhjelm har det meste af sin beskyttende effekt foran, da de fleste cyklister falder forover i forbindelse med ulykker. Men siden skatere bevæger sig i mange andre positioner end cykelryttere, som omvendt sidder meget statisk, skal deres hjelme kunne beskytte alle dele af hovedet lige godt. Hos Pedaltleten finder i blandt andet et stort udvalg af smarte og trendy skaterhjemle fra det førende brand Abus.

Få den ultimative beskyttelse med Høvdings air bag cykelhjelm

Udover at have et stort udvalg af fantastiske skaterhjelme, er vi også utroligt stolte over at kunne tilbyde vores kunder de unikke Airbag cykelhjelme fra det svenske firma Høvding. Høvding er udviklet i et samarbejde med Høvding og EU og har den særlige evne, at der falder sig en air bag ud, hvis du falder af din cykel. Air bagen omgrænser hele dit hoved og yder 300% bedre beskyttelse end en gennemsnitlig cykelhjelm, da den både beskytter hele hovedet og ikke mindst din nakke. En Høvding cykelhjelm passer både til dig, som ønsker den absolut bedste sikkerhed og ikke mindst til dig, som dyrker cykelsport på højt niveau. Du kan se, hvordan airbag cykelhjelmen virker i denne fantastiske video eller læse nærmere om den her.

Find en cykelhjelm der passer til dine behov

Hos Pedaltleten ønsker vi at give vores kunder det bedste udvalg af cykelhjelme i Danmark. Og det kan man ikke uden at have et stort udvalg, hvilket kan være uoverskueligt. Så lad os lige forklare, hvad du kan finde hos os helt overordnet. Vores udvalg er nemlig meget breds og afspejler de mange forskellige slags cyklister, som vi taler med hver dag.

I vores sortiment finder du blandt andet

City/urban cykelhjelme – der inkluder cykelhjelme til den smarte cyklist, der ikke skal så langt. Disse hjelme er præget af et flot design der giver lidt ekstra vægt. Dog er dette ikke et problem, hvis du køre korte ture.

Skaterhjelme og BMX-hjelme –

MTB-hjelme – til dig der suser gennem skoven. Designet til at imødekomme skovens udfordringer, med en lav vægt og god ventilation, der giver de bedste forudsætninger for at du kan yde dit bedste.

Racerhjelme – er til dig der elsker fart. Den laveste vægt og eminent ventilation, sikre at din performance kan holde i top

Børnehjelme og junior hjelme – er vores fantastiske udvalg af smarte, sikre og farverige cykelhjelme til børn i alle aldre.

Få hjælp til at finde dit barns kommende cykelhjelm – uden besvær

Og netop børn er vigtige i trafikken. Men vi ved også godt, at særligt børn kan stritte imod, når de finder ud af, at de skal have en cykelhjelm på. Men den udfordring har vi en løsning på. Vores børne- og junior cykelhjelme er nemlig nøje udvalg fordi, at børn over hele verden er vilde med dem. Mange af vores hjelme i denne kategori kommer fra det fantastiske brand Abus, som har specialiseret sig i at producere sikre og ikke mindst smarte cykelhjelme med en lang række børnevenlige designs. I kan derfor uden tvivl finde en cykelhjelm, der matcher jeres børns yndlingsfarve eller som indeholder nogle dyr eller tegneseriefigurer som jeres børn er vilde med.

Men det bedste du kan gøre, hvis du vil have dit barn til at bruge cykelhjelm, er at gøre præcis det samme. Dine børn vil gerne være som sin mor og far, så sørg for at være det gode forbillede for dine børn.

Find masser af gode tilbud på cykelhjelme på Pedalatleten.dk

Udover at vi gerne vil hjælpe jer med at finde den bedste cykelhjelm til enten jer selv eller jeres børn, så har vi også altid masser af gode tilbud. Inden for cykeludstyr og cykler går kvalitet og pris hånd i hånd. Men det betyder ikke at kvalitet skal være forbeholdt de få. Derfor har vi løbende masser af gode tilbud og ikke mindst udsalg, hvor du kan gøre en rigtig god handel.

Vores branche er som mange andre præget af både vind, vejr og ikke mindst sæson. Når sommeren slutter har vi altid masser af gode tilbud på cykelhjelme til både børn og ikke mindst voksne. Her kan du typisk spare imellem 20-65% på udvalgte cykelhjelme. Du har derfor mange muligheder for at gøre en rigtig god handel og for at spare penge, uden at gå på kompromis med din egen eller dine børns sikkerhed.

Du kan se alle vores aktuelle tilbud på cykelhjelme på denne side.

Din sikkerhed er vores vigtigste prioritet

Der skal aldrig herske nogen tvivl om, at din sikkerhed er vores vigtigste prioritet. Derfor kan du altid købe en ny cykelhjelm hos os med ro sindet.

Alle vores cykelhjelme er nemlig CE certificeret og/eller EN 1078 godkendt. Det betyder at de efterlever EU’s sikkerhedskrav, som blev skabt tilbage i 1997, som alle producenter skal overholde for at kunne sælge deres produkter i EU. Så behøver derfor ikke bekymre dig om din nye cykelhjelms sikkerhed.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13