Børne Hjelme

Fra barnestolen, op igennem cykler med støtteben, op til dit barns første rigtig cykel - har vi den rette cykelhjelm til dit barn. Den rette hjelm som ser sej og flot ud i enhver situation. Hvis uheldet skulle være ude og dit barn vælter på cyklen, er en cykelhjelm med til at formindske omfanget af skader. Med vores store udvalg af cykelhjelme fra MET og ABUS, bestræber vi os på, at give dig en sikker cykeltur.

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 46

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Husk hjelmen

For at reducere den potentielle skade i tilfælde af en ulykke, bør du huske at give dit barn cykelhjelm på. Børns hoveder er mere modtagelige overfor skader, end en voksens hoved vil være. En cykelhjelm giver dog ikke altid hundrede procents sikkerhed, så derfor er det vigtigt, at du lærer dit barn at cykle ordentligt.

Mange kan have svært ved at få børnene til at bruge cykelhjelm. Så hvis man som forældre gerne vil have sit barn går med cykelhjelm, bliver man nødt til at sætte et godt eksempel og selv bruge en. Ved at selv benytte en kan barnet se, at det ikke er så slemt at gå med cykelhjelm, som han/hun tror.

Cykelhjelme til børn

Vi har et bredt udvalg af flotte og seje cykelhjelme til børn. Vi har cykelhjelme som har flotte farver såsom rød, blå og gul. Yderligere har vi cykelhjelme med forskellige motiver, såsom blomster eller katte. Vi har desuden mange forskellige slags design. Vi har både skate cykelhjelme til børn og cykelhjelme med og uden skygge. Da vi har så bredt udvalg af cykelhjelme, vil der med garanti være en, dit barn ville synes om.

Mange af vores cykelhjelme til børn, har indbygget LED lys i. LED lyset sidder fast i den spændemekanisme der er bag på cykelhjelmen. Spændemekanismen sikre at hjelmen sidder godt og sikkert på dit barns hoved. LED lyset medvirker til, at barnet er nemmere at se i trafikken. Det skal dog nævnes at dette LED lys ikke skal erstatte cykellygter, som er lovpligtige og gør at dit barn bliver set af andre cyklister og bilister.  

Hvilken størrelse skal mine børns cykelhjelm have?

Børn har en meget forskellig vækst, hvilket medvirker til, at du skal kigge på størrelsen af cykelhjelmen og ikke så meget på hvilken alder dit barn har. Det vigtigste er at cykelhjelmen passer til dit barns hoved og ikke til barnets alder.

For at finde den rigtige størrelse, skal du måle omkredsen af dit barns hoved med et målebånd. Du skal måle fra lidt over ørerne, henover midten af panden ca. 2,5 cm over øjenbrynene.

Overvejelser børne cykelhjelme

Når du skal vælge ny cykelhjelm til dit barn, er det vigtigt at gøre det i fællesskab med barnet. Dit barn kan have klare forventninger til design og komfort, som du ikke kan vide på forhånd. Det skal altså være en cykelhjelm dit barn gider at gå med, ellers kommer den muligvis bare til at ligge og samle støv.

Desuden er det en god idé at have barnet med, så cykelhjelmen kan blive prøve på. På denne måde kan man finde den rigtige størrelse. Yderligere finder man ud af, om barnet synes cykelhjelmen er behagelig at have på. Cykelhjelmen og remmene skal sidde stramt, så de sidder ordentligt fast, men ikke så stramt at det er ubehageligt at have på.

Rådet for sikker trafik opfordrer til at børn skal have en ny cykelhjelm, når den de har, ikke længere kan dække panden og resten af hovedet ordentligt. Læs flere god råd fra rådet for sikker trafik her.

Råd og vejledning

Kom gerne ind i butikken i København K eller Ø, og lad dit barn prøve de mange forskellige børnehjelme vi har. Det er super godt at have sit barn med, således at de selv kan være med til at vælge.
Vi har 25 års erfaring i butikken og står klar til at råde og vejlede både dig og dit barn i valget af cykelhjelm. Når det er tid til at barnet skal have ny cykelhjelm, står vi selvfølgelig klar igen til hjælpe dig og dit barn.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13