Skate, urban og city

Mangler du en ny cykelhjelm? Så har vi svaret, med vores store udvalg af urban cykelhjelme bør der være noget for enhver smag. Med et bredt udvalg af cykelhjelme fra mærker som ABUS, Nutcase, Høvding og MET, bestræber vi os på, at få dig så sikkert fra a til b som muligt.

1 til 32 ud af 229

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

1 til 32 ud af 229

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Køb city/urban cykelhjelm.

Det kan være svært at køre i byen, der er mennesker alle steder, og generelt foregår der bare mange ting. Det kan derfor være svært at overskue det hele, og specielt det uventede.

Det at cykle er sjovt og fantastisk, men det kan også være farligt. Med så mange ting der sker omkring dig, stiger risikoen også for en ulykke. Du bør derfor bære en cykelhjelm.

Hvorfor køre med cykelhjelm?

Kort sagt, for at beskytte dig selv. Du bør benytte en cykelhjelm, for at reducere den potentielle skade i tilfælde af en ulykke.

Dog betyder en cykelhjelm ikke hundrede procents sikkerhed. Kør derfor stadig forsigtigt og undgå risikable manøvre. Cykelhjelme er ikke perfekte, og alle skader kan ikke undgås. Dog kan en cykelhjelm hjælpe med at reducere chancen for en hovedskade markant.

Beskyt dig selv med en urban cykelhjelm 

Mange danskere glemmer cykelhjelmen derhjemme, og det er problematisk. I tilfælde af en ulykke har du som cyklist, brug for alt den beskyttelse du kan få. Selvom du ikke undgår alle skrammer med en cykelhjelm, hjælper cykelhjelmen dig med at undgå de værste hovedskader, og det har en stor værdi.

Overvejelser ved køb af en ny cykelhjelm

Når du vælger en ny urban cykelhjelm, bør du vælge den du tror du kommer til at gå med. Du kan vælge den mest sikre cykelhjelm i verden, det gør dog ikke nogen forskel hvis den bare ligger derhjemme og samler støv.

Det næste du bør kigge på er komfort. Det er at den er rar at have på, ellers kommer den med stor sandsynlighed ikke altid på. Her får du ved en city/urban cykelhjelm til voksne, en hjelm der har god ventilation, komfort og lav vægt.

På længere ture, vil den lave vægt have stor betydning. Du vil blive mindre træt af at have din cykelhjelm på, hvilket er afgørende for om du tager den på, næste gang du skal ud af døren.

Sådan ved du din cykelhjelm er sikker

Når du skal tjekke en hjelms sikkerhed, skal du kigge efter dens certificeringer. Her skal du kigger efter en CE certificering samt en EN 1078 godkendelse. Dette betyder at hjelmen lever op til europæiske sikkerhedsstandarder. Alle vores hjelme er enten CE certificeret og/eller EN 1048 godkendt. Du behøver derfor ikke at betvivle sikkerheden af din nye urban cykelhjelm.

Hvornår bør jeg skifte min hjelm?

Det er vigtigt at din hjelm virker, når du endeligt får brug for den. Skift derfor heller ud en gang for mange, end en gang for lidt. Dit fremtidige jeg, vil formodentlig takke dig for det.

Din hjelm skal udskiftes efter fald eller ulykker, da skjulte skader nemt kan opstå. Hvis dette undgås, bør du skifte efter 5 års almindeligt brug. dog er der allerede en god chance for hjelmen er godt slidt.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13