Cykelhjelme til børn

Er du på udkig efter en smart cykelhjelm til dit barn? Så er du kommer til det helt rette sted. Hos Pedalatleten finder du et stort udvalg af de bedste og smarteste cykelhjelme til børn i alle aldre til knivskarpe priser.

1 til 32 ud af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 32 ud af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Find en cykelhjelm der passer til dit barn

At vælge den helt rette cykelhjelm til sit barn, kan være en ligeså stor udfordring som at lære dem at cykle. Ligesom voksne, så er der rigtigt mange børn, der ikke ønsker at køre med cykelhjelm. Det er særligt noget som bliver mere og mere fremtrædende med alderen. Vi har alle stået i denne situation, og derfor har vi her hos Pedalatleten nøje udvalg cykelhjelme som (de fleste) børn bliver meget glade for. Vores cykelhjelme er håndplukket fra førende producenter som blandet andet Abus, Nutcase, Bern Nina og Lazer Max.

Alle disse brands er kendetegnet ved børnevenlige designs, som bidrager til at stimulere børnenes fantasi. Særligt et brand som Lazer Max producerer en lang række cykelhjelme der har billeder af alt fra hajer til sommerfugle og meget mere. Du har derfor rig mulighed for at finde en smart cykelhjelm til både din søn og din datter.

Fuld fokus på dit barn sikkerhed

Udover at vi ønsker at give jer det bedste udvalg af smarte cykelhjelme, så ønsker vi også at give jer det bedste udvalg af de mest sikre cykelhjelme. Alle vores varer er derfor grundigt testet, så vi kan stå inde for alle vores produkter.

Særligt et brand som Abus er særligt kendt for at yde den absolut bedste beskyttelse på markedet til både børn og voksne.  Deres skaterhjelme beskytter hele hovedet. De fleste cykelhjelme er udviklet til at tage imod slag, der kommer forfra, da cyklister oftest falder forover på sin cykel og dermed oftest slår panden i jorden.

En skatboarder bevæger sig på den anden side på mange forskellige måder, særligt hvis man laver tricks på ramper og for den sags skyld på diverse former for gelændere. Disse bevægelser betyder også at en skater kan falde og slå sig i mange forskellige positioner, hvilket deres hjelm tager højde for.

Så hvis du ønsker at give dit barn den bedste beskyttelse, så kan du overveje at investere i en skaterhjelm.

Derudover har vi også de helt unikke Air bag cykelhjelme fra danske Høvding. Det særlige ved disse hjelme er, at der udløses en air bag, hvis man falder af sin cykel. Airbagen tager markant fra ved fald og beskytter både dit barn hoved og ikke mindst nakke. Tests har vist at Airbag cykelhjelme giver 300% bedre beskyttelse end en almindelig cykelhjelm. Air bag cykelhjelmen er særligt værd at overveje til større børn, eller til personer der dyrker cykling på lidt højere niveau.

Find den rette cykelhjelm til dit barn den bedste pris

Hos Pedalatleten ønsker vi at give jer de bedste forudsætninger for at finde den helt rette cykelhjelm til dit barn. Derfor er alle vores produkter nøje udvalg som sagt på baggrund af design og ikke mindst kvalitet. Vi yder desuden prismatch på alle produkter, så hvis du kan finde den samme cykelhjelm til en bedre pris et andet sted, så er vi altid klar til at matche den. Derudover har vi altid masser af gode tilbud, som du kan drage stor fordel af.

Få hjælp til at vælge den helt rette cykelhjelm

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så vær ikke i tvivl om at tage kontakt til os.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det helt rette udstyr til deres behov. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette vare.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13