MTB Hjelme

Skal du købe en ny cykelhjelm? Vælg en af vores mountainbike cykelhjelme. Designet til at imødekomme skovens barske forhold, er sikkerheden på denne type hjelm i top. Se vores brede udvalg af MTB cykelhjelme fra MET. Køb MTB cykelhjelm hos Pedalatleten.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Hvorfor benytte en MTB hjelm?

Når mange danskere lader cykelhjelmen ligge derhjemme, så er det fordi de ikke er vilde med dens udseende. Eller fordi de synes at det kan være lige meget, når man jo alligevel kan komme til skade med den på. Men en cykelhjelm er ikke en garanti imod skader, det har det aldrig været og det bliver det formodentligt aldrig. Den er udelukkende til for at beskytte dit hoved i tilfælde af et fald/slag. Dit hoved er ligeså sårbart som resten af kroppen. Dog tåler det ikke slag på samme måde som din arm. Derfor kan der være enorme konsekvenser, hvis du falder. En cykelhjelm absorbere langt det værste af slaget til hovedet. Sådan at du kan undgå længerevarende hovedskader. En cykelhjelm er ikke perfekt, men den gør det den skal.

Fordele ved en MTB cykelhjelm

Skoven er fuld af udfordringer for cyklister, rødder og sten på jorden kombineret med et glat underlag. Der er ikke råd til mange fejl, før man som cyklist ligger i skovbunden. Risikoen er nok en del af charmen ved denne type kørsel, men det betyder ikke man møde uforberedt op. Forbered dig på risikoen med en MTB hjelm.

En MTB hjelm er specielt designet til at klare skovens udfordringer. Et typisk problem ved at køre i skovene, er at du som rytter risikere at få grene i hovedet. Dette problem imødekommer en MTB hjelm gennem dens skygge, på forsiden af hjelmen. Denne skygge hjælper med at guide grenene henover din nye MTB hjelm, i stedet for at lande i ansigtet på dig. Hvilket må siges at være særligt fordelagtigt for dig som cyklist.

En mtb hjelm har derudover god ventilation, hvilket er en nødvendighed da den skal anvendes til sport. Der er mange fordele ved at købe en mtb cykelhjlem.

Køb en MTB cykelhjelm

Det vigtigste når du køber en ny cykelhjelm, er hvorvidt du kommer til at gå med den. Det er ikke sikkert at du har lyst til at gå med den utroligt sikre hjelm. Du bør derfor prioritere at det er en hjelm du har lyst til at gå med. Komfort og udseende bør derfor vægtes højest, ved køb af en ny cykelhjelm.

Ny cykelhjelm?

Har du lige fundet din nye mountain bike, og mangler hjelmen dertil? Vi har et stort udvalg af mtb hjelme, der kan hjælpe dig sikkert igennem skoven.

Eller skal den gamle hjelm bare opdateres? Du bør overveje at købe ny hjelm efter fald, da skjulte skader sagtens kan gemme sig inden i hjelmen.

Almindelig brug slider også på din hjelm, og hovedreglen er cirka en ny hjelm hvert 5.år. Dog skal dette tal nok minimeres lidt med henblik på mtb cykelhjelme. Da sporten giver lidt hårdere slid, end normal hverdagskørsel.

Sikkerhed

Ved køb af en ny cykelhjelm er sikkerheden noget af det vigtigste, du bør derfor tjekke at din cykelhjelm lever op til de europæiske sikkerhedsstandarder. Dette ses på indersiden af hjelmen, hvor der enten bør fremgå en CE certificering eller et EN 1078 godkendelse.

Hos pedalatleten er alle vores MTB hjelme, både CE certificeret samt EN 1078 godkendt. Så der er ihvertfald styr på sikkerheden.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13