Racerhjelme

Kører du landevejene tynde med din racercykel? Så husk lige en cykelhjelm. Den høje fart er vidunderlig og sjov. Men den er også farlig, så sørg for at din beskyttelse er iorden. Vi har et stort udvalg af road cykelhjelme fra mærker som ABUS og MET. Køb racercykelhjlem hos Pedalatleten

1 til 32 ud af 51

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 51

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Husk racerhjelmen

Med en racercykelhjelm fra Pedalatleten får du den beskyttelse du fortjener. Et bredt udvalg i varierende prisklasser, sikre at der er en cykelhjelm til enhver smag.

Cykelhjelmen til racer spiller en vigtig rolle i din sikkerhed. Selvom du ikke kan undgå alle skader, ved en ulykke. Kan du undgå alvorlige hovedskader, ved hjælp af en god cykelhjelm. Det er utroligt værdifuldt for dig som cyklist.

Fordele ved en racercykelhjelm

En road cykelhjelm også kaldt en landevejshjelm eller racercykelhjelm, er en hjelm designet til landevejsryttere. Det betyder at den er designet, med henblik på de udfordringer du som rytter møder.

Derfor er den utroligt let, og faktisk en af de letteste typer hjelm du kan købe. Dette betyder at hjelmen ikke er en hindring for høj fart. Hvilket er det vigtigste ved landevejs kørslen.

Samtidig tilbyder en cykelhjelm til racer eminent ventilation, hvilket på landevejen er alpha omega. For at opnå den høje fart, bliver du som rytter nødt til at lægge store kræfter i pedalerne. Du er derfor utroligt aktiv på en racercykel. På grund af dette, kan du som rytter nemt overophede hvis du benytter en hjelm der ikke lader varmen forlade din krop. Her kommer cykelhjelmen til racer dig til gode. Fortræffelig ventilation holder dig nemlig afkølet, så du kan køre videre uden problemer.

Hvorfor købe en cykelhjelm til racer?

Mange mennesker benytter ikke en racercykelhjelm, da de mener at en cykelhjelm er ukomfortabel eller mindre smart, og det er ærgerligt. Selvom en cykelhjelm ikke hjælper på alle skader ved et fald, kan en god hjelm mindske risikoen for en alvorlig hovedskade markant. En cykelhjelm er ikke perfekt, og lader dig ikke slippe for alle skrammer ved et fald. Men i det tilfælde du falder, er det fordelagtigt at have en hjelm mellem hovedet og asfalten, til at absorbere slaget.

En racercykel er en hurtig cykel, og den skal selvfølgelig også køres således. Men en høj fart, betyder desværre også en højere risiko. Derfor bør du benytte en cykelhjelm til racer når du kører på din racercykel, det er bare sund fornuft.

Valg af cykelhjelm

Når du køber en ny cykelhjelm bør du ikke kun overveje sikkerhed. Eftersom den sikreste hjelm, eller den letteste måske ikke er en du har lyst til at tage på. Gå gerne med kompromi med vægten, til fordel for en hjelm du har lyst til at bære. Endvidere er komfort også vigtigt, idet du skal kunne lide at have den på. Så undgå hellere at blive for teknisk i dit køb af cykelhjelm, vælg i stedet noget du kan lide.

Sikkerheden er i top

Sikkerheden behøver du ikke at bekymre dig om, alle vores racerhjelme er CE certificeret og/eller EN 1078 godkendt. Dette betyder at de lever op til de sikkerhedsmæssige krav fra EU. Så vælg din foretrukne racerhjelm, sikkerheden er der ihvertfald ingen tvivl omkring.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13