Skate/Bmx

Skal du købe en ny cykelhjelm? Hvorfor så ikke vælge en stilsikker Bmx/ skater cykelhjelm?

pedalatleten bestræber vi os på at få dig sikkert fra a til b, hvilket kan ses i vores brede udvalg af bmx cykelhjelme fra Abus og MET. Køb bmx hjelm hos Pedalatleten.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Hvorfor bmx hjelm?

For at beskytte dig selv, og dit hoved imod de værste skader, i tilfælde af en ulykke. En cykelhjelm er ikke en garanti imod sår, ridser eller skraber. Dens eneste funktion er absorbere de stød, der ellers havde gået direkte i hovedet på dig, og det har en stor værdi. Du bør stadig køre, som havde du ingen cykelhjelm på, og undlade at tage stor risiko da du stadig kan komme slemt til skade. Det er farligt at være cyklist, du bør derfor benytte dig af alle dine muligheder for beskyttelse.

Fordele ved en skaterhjelm

Bmx eller også kaldet skaterhjelme, er som navnet antyder cykelhjelme der typisk bliver benyttet af bmx kører eller skatere.

Med en bmx cykel hjelm får du en utroligt flot cykelhjelm. Dog gør det flotte design at der er gået på kompromis med ventilationen. Derfor anbefales denne type hjelm ikke hvis du primært cykler lange ture. I det tilfælde vil opleve en utroligt varm hjelm, hvilket nedsætter din oplevede komfort ved hjelmen. En bmx cykelhjelm er også forholdsvis tung, dog er dette ikke et problem ved kortere ture. Dog afhænger dette af din måde at cykle på. Hvis du står op i pedalerne hele vejen, kan selv den korteste tur, blive den varmeste.

En bmx/skater cykelhjelm er derfor perfekt til cyklisten der går op i sit udseende og køre forholdsvis korte rolige ture. Der er mange fordele ved at købe en skater hjelm.

Køb bmx hjelm

Når du skal købe en ny cykelhjelm skal du vælge en hjelm der er komfortabel at have på. Det er vigtigt at du kan lide at have din nye bmx cykelhjelm på, ellers er chancen for du husker den om morgenen forholdsvis lille. Sikkerheden kan være nok så god, men hvis du ikke tager din hjelm på, er det hele spildt. Ud fra samme tankegang, bør du vælge en hjelm du synes ser godt ud. Da også dette vil gøre dig mere tilbøjelig til at tage din nye cykelhjelm på om morgenen.

Du ved aldrig hvornår du kommer i en ulykke, det kan derfor ikke nytte noget at cykelhjelmen ligger derhjemme når det sker. Vælg en cykelhjelm du har lyst til at bruge.

Sikker cykelhjelm

Når du køber en ny cykelhjelm vil sikkerheden selvfølgelig være din absolutte førsteprioritet. Denne tjekkes ved at kigge på indersiden af hjelmen.

En sikker hjelm har en CE certificering, samt en EN 1078 godkendelse. Disse mærkater betyder at den lever op de EU sikkerhedskrav der stilles.

Alle vores bmx og skaterhjelme er CE certificeret og/eller EN 1078 godkendt. Du behøver derfor ikke at bekymre dig, når du køber en ny cykelhjelm hos Pedalatleten. Bmx og skaterhjelme stilles nøjagtigt samme krav som traditionelle cykelhjelme. Du vil derfor ikke opleve en lavere sikkerhed ved valg af en bmx cykel hjelm.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13