Modtag RSS

Cykler

Skal du ud og købe en ny cykel til hverdagen? Så behøver du ikke at kigger andre steder. Hos Pedalatleten, har vi et stort og bredt udvalg af herre,dame, drenge og pige cykler til hverdagen. Skal det være en citybike, klassisk cykel, fixie bike eller måske en hybrid? Tag et kig, vi er sikre på du finder din næste cykel

1 til 32 ud af 163

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

1 til 32 ud af 163

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Hverdags transport er bedst på en cykel

Er bilen dit foretrukne transportmiddel? Eller måske bussen? Kom op i gear, læg bilnøglen, og lad buskortet blive derhjemme. Start din dag på den rigtige måde, på den rigtige cykel. Om end det er en herrecykel, damecykel, drengecykel eller pigecykel, så har vi den rigtige cykel for dig hos Pedalatleten

Undgå ekstra ventetid, samt de mange køer der opstår til og fra arbejde. Blot ved at tage cyklen.

Cykel er en god mulighed for at presse motion ind i en ellers travl hverdag, samt en god mulighed for at få den friske luft din krop har brug for. Du kan få en bedre kondition, samt et bedre humør, ved at sætte fødderne i pedalerne.

Nyd turen med en af vores cykler til mænd eller kvinder

Undgå den lange omvej i bilen, eller den fyldte bus. Undgå de mange stop bussen tager før dit, eller vej raseriet i morgentrafikken. Bliv hjemme de ekstra 10 minutter i stedet for at bekymre dig om køen. Hop på cyklen, og nå frem i dit eget tempo. Tag smut vejen hvis tiden er knap. Tag omvejen med den smukke udsigt. Nyd din morgen, din dag og din nye herrecykel.

Vores udvalg af herrecykler og damecykler

Hos Pedalatleten, er vi sikre på at du kan finde den rigtige hverdagscykel til dine behov.

Om end det skal være en herrecykel eller en damecykel. Vi har mange forskellige typer af cykler, der opfylder forskellige behov. For at give dig et overblik over dine valgmuligheder har vi opsummeret de forskellige typer af cyklers kvaliteter.

Citybike, er en hurtig bycykel til den urbane pendler. Høj fart og stor komfort kendetegner denne cykel, der kan klare sig igennem alt slags vejr. Læs mere om vores brede udvalg af citybikes her. Fås både som herrecykel og damecykel. 

Klassisk cykel, også kaldet bedstemor eller bedstefar cyklen. Er en bycykel i flot retro design, der tilbyder stor komfort til dig der ikke har fart på. Læs mere om vores mange forskellige klassiske cykler her. Fås som bedstemor cykel til kvinder, samt bedstefar cykel til mænd. 

Fixie Bike, er en utraditionel cykel, der kræver mere af rytteren, end en traditionel cykel. Hvilket belønnes med en utroligt sjov køreoplevelse. Denne passer bedst til flad bykørsel. Læs mere om vores udvalg af fixie bikes her. Findes både som dame og herrecykel.

Hybrid cyklen, er en all-round cyklen, der fungere til alle formål. Den kan køre i alt slags terræn, og er et oplagt alternativ til bilen eller bussen. Læs mere om vores mange hybrid cykler her. Uanset om du er mand eller kvinde kan du finde en hybrid cykel der passer til dig, da hybrid cyklen både fås som herrecykel og damecykel. 

Ladcyklen, er en komfortabel cykel, der lader dig transportere dine børn, varer eller kæledyr rundt på en nem og behagelig måde. Læs mere om vores ladcykler her. Vores udvalg af ladcykler er unisex, og fungere derfor som hverken herre eller damecykel. 

Hjælp og rådgivning til vores cykler

Har du spørgsmål i forbindelse med køb af din nye cykel? Hos Pedalatleten er vi eksperter i cykler, og vi elsker at få testet vores viden. Ring til os på 70 70 75 13 fra kl 10 til kl 18.

Eller skriv på kundeservice@pedalatleten.dk

Hvis du er i området er du altid mere end velkommen, til at tage et kig forbi en af vores butikker i København.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13