Herrecykler

Er du på udkig efter en ny herrecykel? Her på pedalatleten.dk finder du et enormt bredt udvalg af herrecykler til ethvert behov. Hvad enten du er en erfaren cykelentusiast, eller blot på udkig efter en pålidelig cykel til prisen, kan du helt sikkert finde hvad du søger.

1 til 32 ud af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Bredt udvalg af herrecykler

Hos Pedalatleten, bestræber vi os på at du kan finde den rigtige herrecykel til dine behov.

Vi har rigtigt mange forskellige typer af herrecykler, der opfylder forskellige behov.

Så du som forbruger kan danne dig et overblik over dine mange valgmuligheder, ved køb af ny herrecykel, har vi samlet de bedste fordele ved de forskellige typer. Samt hvilke behov de dækker. Dette kan læses længere nede.

Hverdags transport, med en cykel til herre

Tager du bilen på arbejde, eller står du og venter for at stå op i en fyldt bus. Sæt dig hellere op på cykelsadlen, her kan du undgå ventetiden, og der er altid en plads til dig på din nye herrecykel. Start dagen rigtigt, med en cykeltur på arbejde. Så undgår du den dårlige start der følger med vejens raseri. Oven i købet får du en god dosis frisk luft, der nok er kærkommen hvis du bruger hele arbejdsdagen indendørs. Hvis det kniber med at få træning og motion til at passe ind i den travle dagligdag. Så kan du passende gøre det til en del af dagligdagen, med en god ny herrecykel. Så sæt dig på plads på din nye cykel, og få en forbedret kondition.

Nyd turen, Nyd hverdagen på en herrecykel

Slip for de lange omveje, du bliver tvunget til at tage med bilen. Slip for at stå og vente på hvornår den bus kommer. Nyd din morgen, og kom afsted i dit eget tempo. Oplev den friske morgenlufts opkvikkende effekt, og nyd udsigten.

Vi forhandler blandt andet:

- Citybikes m. både indvendige og udvendige gear

- Klassiske Cykler

- Retro Cykler

- Shopping Cykler

- Singlespeed/Fixie

- El-Cykler

Alle cykler er omfattet af en 2-årig garantiordning som kan forlænges i op til 6 år, og cyklerne leveres 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør.

Forskelle ved typer af cykler til mænd

Her er hvad du får, ved køb af de forskellige herrecykel modeller.

Citybikes, komfort, fart og lækkert design. Citybikes er som navnet antyder indbegrebet af en god bycykel. Samtidigt er det en vidunderlig pålidelig cykel. Citybikes er robuste og kræver ikke meget vedligeholdelse, uanset vind og vejr. Den perfekte cykel til dig der bor i storbyen, vægter fart og komfort højt, og ikke ønsker at spilde dyrebar tid på vedligeholdelse. Læs mere om vores udvalg af citybikes til herre her.

Den klassiske cykel er måske bedre kendt som bedstefar cyklen, grundet dens gammeldags design. Men er klassiker er en klassiker af en grund. En utroligt flot bycykel med retro design, og fantastisk komfort er hvad du får, når du køber en klassisk herrecykel. Den er til dig der ikke har fart på, nyder lækkert design, og god komfort. Læs mere om vores udvalg af klassiske herrecykler her.

Fixie bikes, er en dejligt anderledes måde at cykle på. Med en sjov køreoplevelse, høje fart og store krav til cyklisten, er en fixie det oplagte valg til den dristige cyklist i byen. Med en fixie er du forbundet direkte til dit baghjul, dette gør at cyklen giver direkte respons, på den indsats du lægger i pedalerne. En letvægts cykel til den eventyrlystne cyklist i byen. Se hele udvalget her.

Hybrid cykler, er alt i en cykler. Den kan sagtens klare sig i byen, skoven eller bare grusstier. Terræn er intet problem for denne all-round cykel. Den er det oplagte valg til cyklisten der vil prøve lidt af hvert. Læs mere om vores store udvalg af hybrid cykler til herre her.

Find den helt rigtige cykel

Hos Pedalatleten.dk elsker vi cykler! Men der findes enormt mange forskellige modeller, og det er ikke altid helt ligetil at gennemskue hvilken cykel der bedst svarer til behovet. Da cyklen forhåbentligt skal bruges i mange år, er det afgørende, at den passer til din kropsbygning og er behagelig at køre på. Derfor står vores erfarne medarbejdere altid klar til give gode råd og guide dig, når du skal finde frem til den helt rigtige cykel. Her er det vigtigt at tage højde for det terræn cyklen skal bruges i samt dine behov og præferencer. Vi er klar over, at ikke alle har behov for en topprofessionel letvægtscykel, og bestræber os derfor på, at finde den cykel som bedst dækker dine behov til prisen.

Få det bedste ud af din nye cykel

Hvis du er interesseret i det, er der altid mulighed for at kigge forbi vores butik ved Østerport i København Ø. Her får du hjælp til at indstille og tilpasse cyklen helt optimalt. Vi gode råd om stort som småt, og vejleder om alt fra god vedligeholdelse, til ideel saddelhøjde.

Hjælp og rådgivning til din nye cykel

Har du spørgsmål i forbindelse med køb af din nye cykel? Hos Pedalatleten er vi eksperter i cykler, og vi elsker at få testet vores viden. Ring til os på 70 70 75 13 fra kl 10 til kl 18.

Eller skriv på kundeservice@pedalatleten.dk

Hvis du er i området er du altid mere end velkommen, til at tage et kig forbi en af vores butikker i København.

Hvordan vedligeholder du din herrecykel?

Det er vigtigt at gennemgå ens herrecykel regelmæssigt og vedligeholde den. Hvis man ofte cykler i dårligt vejr og i støvet og mudret terræn, er det vigtig at gennemgå ens herrecykel oftere, end man ville normalt, da der her er større risiko for, at ens kæde, eller andre komponenter på ens herrecykel, har opfanget en masse skidt og snavs, og dette skal fjernes, så det ikke beskadiger ens sårbare cykeldele.

Invester i en lækker herrecykel og kom i god form

Cykelture er en god måde at komme i god form på. Ligeledes er hyppige cykelture gode til at holde ens form ved lige. Det er hyggeligt at cykle, og det føles, modsat meget andet træning, ikke så byrdefuldt. Det skyldes blandt andet, at der er plads til at nyde de smukke omgivelser og naturen, når man cykler, mens udsigten på et løbebånd er ganske uinspirerende. Du behøver ikke tonse derudad på din herrecykel. Selv i et afslappet tempo kan du øge din forbrænding, og cykling er et godt alternativ til løb. Cykling belaster ikke dine ben, som løb kan gøre. Når du kører på din herrecykel, vil dine ben bevæge sig, og du vil få din puls op, uden at dine led lider overlast. I stedet for at du tager din bil eller en bus til arbejde, så tag din herrecykel i stedet for. Det er både sundere for dig, billigere, og så er det godt for miljøet. Du kan hurtigt gøre det til en sund rutine at tage din cykel på arbejde, og vi gætter på, at du inden for kort tid vil benytte cyklen som dit førende transportmiddel, når du erfarer, hvor effektivt et transportmiddel det er. Med en cykel kan du udforske og lære dit lokalområde bedre at kende. På en cykel er der nemlig ikke mange områder, du ikke kan komme til. Vi er et cykelland, og der er et utal af cykelstier i hele Danmark, så kom op på herrecyklen og lær dit lokalområde bedre at kende.

Find reservedele til din herrecykel hos os

Vi har alt, hvad du kunne få brug for til din herrecykel. Det er ligemeget, om du jagter reservedele til din klassiske herrecykel, citybike, Fixie bike eller elcykel, så kan du uden tvivl finde de reservedele, som du mangler, i vores shop. Hvis du har spørgsmål angående et produkt eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 70 75 13 mellem kl.10-18. Du kan, som sagt finde alt det tilbehør, du mangler til din herrecykel. Vi har både cykelslanger og dæk til din herrecykel, men vi har også et stort udvalg af tilbehør såsom tasker, cykelanhængere og cykelstole/barnestole Hvilke overvejelser skal du gøre dig, når køber en herrecykel? Skal du ud og købe en ny cykel, vil vi gerne guide dig på rette vej, så vi har lavet en lille liste over ting, du bør overveje, når du køber din næste herrecykel. Vælg en cykel, der passer til dit formål Det er vigtigt, at du vælger en cykel, der passer til dit formål. Det er dumt at bruge flere tusinde kroner på en mountainbike, hvis du ikke kommer til at udnytte dens fulde potentiale. Hvor mange gear skal du bruge? Hvis du cykler i byen eller andre steder med fladt terræn, har du måske kun brug for tre gear. Måske har du rent faktisk kun brug for et? I så fald vil en Fixie bike være noget for dig. Men hvis du cykler i et terræn med mange stejle bakker, kan det være, du skal have en cykel med 15 gear, da dette vil hjælpe dig med at overvinde stejle bakker. Vælg en cykel i den rigtige størrelse Dette aspekt kræver nøje overvejelse. Dimensionstabeller er kun vejledende, og hvis du tilfældigvis har længere ben end gennemsnittet, eller hvis du er lidt større end de fleste, skal du huske at tage højde for dette. Vi kan give vejledning om sæde- og styrstilling. Normalt er det kun sædehøjde, der kræver justering for maksimal komfort, og det kan vi naturligvis også justere for dig. Kom ind i vores butik i København: Oslo Plads 9, 2100 København Ø, hvis du er i området, så vil vi med glæde hjælpe dig med at finde den rette størrelse til dig. Har du al tilbehør til din cykel, du har brug for? Kommer din nye herrecykel med skærme? hvis ikke, så overvej, hvorvidt du har brug for dem? Hvis du har, kan du købe et par smarte skærme til herrecykler i vores shop. Mange af vores herrecykler er i forvejen udstyret med skærme, men ikke alle, så se nøje på specifikationen, inden du køber cyklen, så du ved, hvad du får. Glem ikke tilbehør til rytteren Er du udstyret med det rigtige tøj? Du behøver ikke at bære decideret cykeltøj for at nyde cykling. Man kan sagtens nyde en cykeltur i sit hverdagstøj. Der er dog en række produkter, som vil øge cykelglæden hos de fleste, for eksempel Vandtætte handsker, som gør cykling i våde og kolde måneder væsentligt mere udholdeligt end cykelture uden disse handsker i disse måneder. Har du nogen spørgsmål angående vores tilbehør til cykelrytteren, så ring meget gerne på 70 70 75 13 eller skriv en mail til os: kundeservice@pedalatleten.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning, der befinder sig på følgende adresse: Oslo Plads 9 (Track 13), 2100 Kbh Ø.

Er din herrecykel gået i stykker? Lad os fikse den

Er din herrecykel gået i stykker, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har værksted i vores butik, som du finder her: Oslo Plads 9 (Track 13), 2100 Kbh Ø. Vi har alt, hvad der skal til for at lave din herrecykel, så der findes ikke den reparationsopgave, som vi ikke kan udføre.

Hvor mange gear har din herrecykel brug for?

Når det kommer til din nye herrecykel, tænker du sikkert over, hvor mange gear du har brug for. Der er ikke noget generelt svar på dette spørgsmål. Det kommer helt an på, hvad dine behov er, og hvad du skal bruge din herrecykel til. Hvis du kun skal bruge den til små og flade ture, kan du nøjes med at købe en cykel med et lavt antal gear. Skal du derimod bruge den til at komme vidt omkring og i bakkefyldte områder, kan det være, at du skal bruge en cykel med flere gear.

Skal du have en herrecykel med indvendige eller udvendige gear?

Du spekulerer sikkert på, hvad der er mest optimalt for dig. Er det indvendige eller udvendige gear? Vi vil herunder gennemgå en række af forskellene på indvendige og udvendige gear og klæde dig på til at træffe den rette beslutning. Pålidelighed En af de største fordele ved indvendige gear på en herrecykel er, at alle de bevægelige dele er samlet i en enhed. Det betyder, at de er beskyttede mod blandt andet vand, snavs og vejsalt. Dette gælder desværre ikke for udvendige gear, og disse er derfor lidt mere udsatte end indvendige gear. Udvendige gear har også risikoen for at blive bøjet eller ødelagt. Ydermere er de mere tilbøjelige til at blive slået ud af af justering. Indvendige gear er derimod yderst vanskelige at beskadige. Vedligeholdelse og lang levetid Indvendige gear er lettere at vedligeholde i forhold til udvendige gear. Det vigtigste, du skal gøre, er at holde den korrekte spænding på din kæde og smøre den regelmæssigt. Med udvendig gear er du nødt til at holde alle delene rene for, at de fungerer gnidningsfrit. Det er heller ikke ualmindeligt, at du skal justere dem løbende. Gearskift Er du nogensinde stoppet på din cykel, fordi den har været i alt for højt et gear til, at du rigtig har kunnet træde den i gang? Med indvendige gear kan du skifte gear, når du står stille. I modsætning til udvendige gear behøver du ikke at træde i pedalerne for at skifte gear. Dette kan være en stor fordel, når du cykler i byen med stop and go trafik, og det kan også gøre det meget lettere at skift ned i gear på stejle bakker. Udvendige gear Ovenstående favoriserer indvendige gear, men der er naturligvis også en række områder, hvor udvendige gear vinder. De kan for eksempel hjælpe dig med at opnå højere hastigheder. Der er nemlig mange flere muligheder med udvendige gear, og derfor er det lettere at få det maksimale ud af sine energiudladninger med udvendige gear end indvendige.

Hvilket slag gear skal jeg så vælge til min herrecykel?

Du skal gøre op med dig selv, hvilke behov du har. Skal din cykel holde så lang tid som muligt med så lidt vedligeholdelse som muligt, så vælg indvendige gear. Vil du have en masse muligheder, og er du meget konkurrencedrevet, så vælg en lækker herrecykel med udvendige gear.

Forskellene på herre- og damecykler

Mænd og kvinder er bygget forskelligt. Dette skal deres tages hensyn til, når man producerer cykler, og derfor ser herre- og damecykler forskellige ud. Forskellene ses for det meste i rammens geometri og kontaktpunkterne på cyklen. Toprøret Kvinder har typisk en kortere overkrop og kortere arme. Derfor har de brug for en cykel, der er konstrueret til denne kropstype. Derfor er kvindecykler oftest bygget med et kortere toprør. Hoved- og sæderørsvinkel I det kvinder har længere ben end mænd, kan der ske en overlapning af din fod og forhjulet. Hvis man ikke laver andre justeringer. Det vil sige at når du så cykler, vil du sidde på en måde, hvor din fod vil være ved siden af forhjulet. Dette kan gøre, at du ikke kan dreje ordentligt, og når du drejer, vil pedalerne ramme ind i forhjulet. Fabrikanter løser dette problem ved at øge længden og vinklen på hovedrøret på cyklens forside. Dermed bringes forhjulet fremad, hvilke forlænger akselafstanden lidt, og dette gør cyklen med stabil. Sædets rør på en kvindecykel er i en stejlere vinkel end på en herrecykel. Håndtag, greb og bremser Mænd er bredere ved skuldrene end kvinder, så styret er typisk også bredere på en herrecykel. Styret er også placeret lidt lavere end på en kvindes cykel. Håndtagene på styret er forskellige størrelser. Kvinders håndtag er mindre, så de passer bedre til en kvindes mindre hænder, og mændenes håndtag er større for at sikre mere komfort og kontrol.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13