Herrecykler

Er du på udkig efter en ny herrecykel? Her på pedalatleten.dk finder du et enormt bredt udvalg af herrecykler til ethvert behov. Hvad enten du er en erfaren cykelentusiast, eller blot på udkig efter en pålidelig cykel til prisen, kan du helt sikkert finde hvad du søger.

1 til 32 ud af 101

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 32 ud af 101

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bredt udvalg af herrecykler

Hos Pedalatleten, bestræber vi os på at du kan finde den rigtige herrecykel til dine behov.

Vi har rigtigt mange forskellige typer af herrecykler, der opfylder forskellige behov.

Så du som forbruger kan danne dig et overblik over dine mange valgmuligheder, ved køb af ny herrecykel, har vi samlet de bedste fordele ved de forskellige typer. Samt hvilke behov de dækker. Dette kan læses længere nede.

Hverdags transport, med en cykel til herre

Tager du bilen på arbejde, eller står du og venter for at stå op i en fyldt bus. Sæt dig hellere op på cykelsadlen, her kan du undgå ventetiden, og der er altid en plads til dig på din nye herrecykel. Start dagen rigtigt, med en cykeltur på arbejde. Så undgår du den dårlige start der følger med vejens raseri. Oven i købet får du en god dosis frisk luft, der nok er kærkommen hvis du bruger hele arbejdsdagen indendørs. Hvis det kniber med at få træning og motion til at passe ind i den travle dagligdag. Så kan du passende gøre det til en del af dagligdagen, med en god ny herrecykel. Så sæt dig på plads på din nye cykel, og få en forbedret kondition.

Nyd turen, Nyd hverdagen på en herrecykel

Slip for de lange omveje, du bliver tvunget til at tage med bilen. Slip for at stå og vente på hvornår den bus kommer. Nyd din morgen, og kom afsted i dit eget tempo. Oplev den friske morgenlufts opkvikkende effekt, og nyd udsigten.

Vi forhandler blandt andet:

- Citybikes m. både indvendige og udvendige gear

- Klassiske Cykler

- Retro Cykler

- Shopping Cykler

- Singlespeed/Fixie

- El-Cykler

Alle cykler er omfattet af en 2-årig garantiordning som kan forlænges i op til 6 år, og cyklerne leveres 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør.

Forskelle ved typer af cykler til mænd

Her er hvad du får, ved køb af de forskellige herrecykel modeller.

Citybikes, komfort, fart og lækkert design. Citybikes er som navnet antyder indbegrebet af en god bycykel. Samtidigt er det en vidunderlig pålidelig cykel. Citybikes er robuste og kræver ikke meget vedligeholdelse, uanset vind og vejr. Den perfekte cykel til dig der bor i storbyen, vægter fart og komfort højt, og ikke ønsker at spilde dyrebar tid på vedligeholdelse. Læs mere om vores udvalg af citybikes til herre her.

Den klassiske cykel er måske bedre kendt som bedstefar cyklen, grundet dens gammeldags design. Men er klassiker er en klassiker af en grund. En utroligt flot bycykel med retro design, og fantastisk komfort er hvad du får, når du køber en klassisk herrecykel. Den er til dig der ikke har fart på, nyder lækkert design, og god komfort. Læs mere om vores udvalg af klassiske herrecykler her.

Fixie bikes, er en dejligt anderledes måde at cykle på. Med en sjov køreoplevelse, høje fart og store krav til cyklisten, er en fixie det oplagte valg til den dristige cyklist i byen. Med en fixie er du forbundet direkte til dit baghjul, dette gør at cyklen giver direkte respons, på den indsats du lægger i pedalerne. En letvægts cykel til den eventyrlystne cyklist i byen. Se hele udvalget her.

Hybrid cykler, er alt i en cykler. Den kan sagtens klare sig i byen, skoven eller bare grusstier. Terræn er intet problem for denne all-round cykel. Den er det oplagte valg til cyklisten der vil prøve lidt af hvert. Læs mere om vores store udvalg af hybrid cykler til herre her.

Find den helt rigtige cykel

Hos Pedalatleten.dk elsker vi cykler! Men der findes enormt mange forskellige modeller, og det er ikke altid helt ligetil at gennemskue hvilken cykel der bedst svarer til behovet. Da cyklen forhåbentligt skal bruges i mange år, er det afgørende, at den passer til din kropsbygning og er behagelig at køre på. Derfor står vores erfarne medarbejdere altid klar til give gode råd og guide dig, når du skal finde frem til den helt rigtige cykel. Her er det vigtigt at tage højde for det terræn cyklen skal bruges i samt dine behov og præferencer. Vi er klar over, at ikke alle har behov for en topprofessionel letvægtscykel, og bestræber os derfor på, at finde den cykel som bedst dækker dine behov til prisen.

Få det bedste ud af din nye cykel

Hvis du er interesseret i det, er der altid mulighed for at kigge forbi vores butik ved Østerport i København Ø. Her får du hjælp til at indstille og tilpasse cyklen helt optimalt. Vi gode råd om stort som småt, og vejleder om alt fra god vedligeholdelse, til ideel saddelhøjde.

Hjælp og rådgivning til din nye cykel

Har du spørgsmål i forbindelse med køb af din nye cykel? Hos Pedalatleten er vi eksperter i cykler, og vi elsker at få testet vores viden. Ring til os på 70 70 75 13 fra kl 10 til kl 18.

Eller skriv på kundeservice@pedalatleten.dk

Hvis du er i området er du altid mere end velkommen, til at tage et kig forbi en af vores butikker i København.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13