Citybikes til herrer

Skal du hurtigt og komfortabelt gennem byen? Så anbefaler vi en citybike til dig, der står og mangler en ny herrecykel. Hos Pedalatleten, har vi et stort og bredt udvalg af citybikes til herre, fra mærker som Avenue og Centurion. Så skal den almindelige transport klares i rekordfart? Er vi sikre på at vi har en løsning til dig. Køb citybikes her.

1 til 32 ud af 42

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 42

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Kom i gang, køb en citybike til mænd

Er cyklen allerede dit foretrukne transportmiddel? Hvis ikke er en citybike ihvertfald en god start. En dejlig nem cykel, der ikke kræver den store vedligeholdelse. Citybikes kan tage dig fra A til B uanset årstid.

Cyklen er en fantastisk måde at komme til og fra arbejde eller skole, særligt hvis det kniber med at få passet træningen ind i kalenderen. Det er en god og let måde at få rørt kroppen, samtidig med du får noget frisk luft. Så læg buskortet derhjemme og hop på din nye herre citybike.

Generelt om citybikes

En citybike, eller på engelsk en commuter bike, er den oplagte cykel til den urbane rytter.

Som navnet antyder er det en cykel, lavet med tankerne på den urbane pendler. Samt de udfordringer der medfølger.
Det er en cykel der er designet til at få dig hurtigt og komfortabelt gennem byen. Den er meget populær i det danske land, da mange folk ønsker netop dette. Det er en robust cykel, der ikke kræver den store vedligeholdelse. Den er velegnet til alt slags vejr, og er generelt et sikkert valg.

Det betyder at du kan komme på arbejde, i skole eller bare fra a til b, uanset vind og vejr.

Fordele når du køber en citybike

City bikes har som udgangspunkt smalle dæk, og et meget let stel. Dette giver rytteren en letvægts cykel, der kan opnå høj fart.

En højt placeret blød cykelsadel, giver dig en god komfort. Ydermere giver den dig en foroverbøjet stilling på cyklen. Du ligger derfor meget aerodynamisk på cyklen, og vil derfor opleve mindre vindmodstand. Der er mange fordele når man køber en citybike.

Tilpasning af din citybike til herre

Når du har købt din citybike, har du muligvis lyst til at foretage nogle ændringer. Citybikes har et enkelt men sporty design, dette tillader rytteren at foretage ændringer på cyklen, såfremt det ønskes. Eksempelvis kan der tilføjes et baggagebærer, hvis du ønsker at handle stort ind, eller hvis der skal hentes børn. Ligeledes kan der tilføjes skærme til din nye citybike, hvis du ønsker at mindske mængden af snavs på tøjet.

Ydermere gør det flotte design at den ser godt ud, mens den tager dig fra a til b. Samt mens den er låst ved fortovskanten.

Indvendige eller udvendige gear på din herre citybike

Når du skal købe din nye citybike, bør du overveje om den skal have indvendige eller udvendige gear. Hos Pedalatleten fører vi et stort, bredt udvalg citybikes med indvendige og udvendige gear systemer.

Ved det indvendige gear system, sidder tandhjul beskyttet inde i navet. Dette betyder et lavere behov for vedligeholdelse, og giver dig generelt en mere robust cykel. Dog medføre dette højere vægt, og kan generelt være ret dyrt at reparere.

Ved det udvendige gear system, sidder tandhjulene udenfor, og er synlige. Du får her en lettere cykel, der dog kræver mere vedligeholdelse. Særligt kræver din cykel mere opmærksomhed under vinterperioden. Systemet er dog billigere at reparere.

Vi har selvfølgelig også city bikes til kvinder

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så bare tag det roligt, vi ved af erfaring, at rigtigt mange vælger at søge efter en helt bestemt cykel, og derfor har vi selvfølgelig også et lige så stort og godt udvalg af citybikes til kvinder. Du finder dem på denne side

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13