Hybrid

Hvis du står og mangler en herrecykel der kan lidt af hvert, og kan erstatte både bil og bus, så er vores Hybrid cykler til herre, det perfekte valg for dig. Hybrid cyklen kombinere det bedste fra racercyklen med citybiken, for at give dig en hurtig og sjov cykel med fantastisk komfort. Pedalatleten har hybrid cykler til herre, der sørge dig at du altid kommer hurtigt frem til din destination. Køb din hybrid cykel hos Pedalatleten

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Fordele ved en hybridcykel

Hvis du foretrækker at komme ud at bevæge dig fremfor at sidde bag rattet i køen hver morgen, så er hybrid cyklen det perfekte valg for dig.
Hybrid cyklen kombinere nemlig det bedste fra citybiken og racercyklen, hvilket betyder at du får en cykel med fantastisk cykelkomfort, som samtidig har racercyklens hastigheden.

Vores Nishiki hybrid cykel er også særdeles velegnet som motionscykel. Med sit lette robuste aluminium stel og smalle dæk, bliver bykørsel til en leg for dig. På samme tid kan du fornemme cyklens styrke og kontrol, med det samme du træder i pedalerne og skifter gear. På landevejen vil du straks mærke forskellen på vores hybrid cykel og andre cykler. Cyklens vejgreb og balancerede stel giver dig en fantastisk fornemmelse af fart og kontrol, så du kan føle dig på hjemmebane uanset hvor du kører. 
Der er mange fordele ved at købe en hybridcykel. 

Overvejelser ved køb af en hybridcykel 

Er du i tvivl om du skal købe den lynhurtige og komfortable hybridcykel? Her er nogle generelle egenskaber der kan få dig til at skifte mening. Der er nemlig rigtigt, rigtigt mange fordele ved at købe en hybridcykel. Fordelene spænder fra glæden du oplever ved at køre på cyklen til det matriale cyklen er udarbejdet i. 

Hybrid cykler med udvendige gear

Vores Nishiki hybrid cykler til herre er monteret med udvendige gear, hvilket gør at de kører betydeligt bedre end gear der er bygget ind i navet. Det skyldes først og fremmest, at kraftoverførslen fra pedalerne, bevæger sig direkte ud til hjulene, uden særligt tab af kræft i gearene. Med udvendige gear, ruller baghjulet desuden mere gnidningsfrit end ved de indvendige gear.

Cyklens skivebremser

Skivebremsen er den effektive bremse der findes. De er ekstremt robuste og bliver ikke påvirket af regn, sne eller mudder. Da kablerne sidder udvendig er der ikke specielle krav til smøring, der er heller ikke risiko for rust eller forurening som ved en tromlebremser. Skivebremserne er bedre til at aflede varmen ved opbremsningen, så hjulene ikke overophedes ved kraftige opbremsninger. Der er desuden større mulighed for at lave justere bremserne til dine præferencer, og skulle der ske skader på rotoren er det simpelt at udskifte eller reparere den.

Lynhurtige cykler med Aluminiumstel

Aluminium stel har været på tilbagevending over den seneste tid, det skyldes, at materialet er blevet lettere at forme. Alle vores Nishiki hybrid cykler består af et aluminiumstel. Aluminium er bemærkelsesværdigt lettere og stivere end stål, hvilket er en fordel hvis der skal køres længere ture. Med et aluminiumsstel behøver du ikke bekymre dig om rust, da materialet kan modstå alt slags vejr. .

Garanti og levering

Hos Pedalatleten har vi hybrid cykler til herre, til priser der med sikkerhed vil give dig medvind.. For at sikre dig en god oplevelse, leveres samtlige cykler fra webshoppen 100% samlet med fragtmand til din hoveddør og er alle omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges i op til 6 år. Skulle du opleve problemer med cyklen eller ønsker du hjælp til finjustering af cyklerne, står vores cykelsmede altid klar i værkstederne på Østerport og Gråbrødretorv i hhv. København Ø & K.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13