Retro cykler til herrer

Den gode gammeldags herrecykel er stadig en favorit hos mange med sin robuste opbygning, fantastiske komfort og sit tidsløse design. På den klassiske herrecykel sidder du altid oprejst, samtidig med at du sidder på en blød sadel. Det gør, at din cykeltur altid bliver en komfortabel oplevelse. Den klassiske herrecykel giver også rig mulighed for ekstraudstyr som barnestole, bagagebære og cykelkurve, hvilket gør cyklen oplagt til hverdagsbrug. Den klassiske cykeltype kan desuden fås med både indvendige og udvendige gear, og stelmaterialet består af enten aluminium eller stål. Køb din klassiske herrecykel hos Pedalatleten.

31 vare(r)

pr. side

31 vare(r)

pr. side

Derfor skal du vælge den klassiske herrecykel.

Hvis du bor i byen eller cykler til og fra arbejde/skole, er den klassiske herrecykel en solid løsning. Med denne type cykel er brugervenligheden i første række. Den lave påstigningshøjde gør nemt at komme på og af cyklen, hvilket særdeles er vigtigt, når den er tungt lastet  Den klassiske cykel giver altid en behagelig cykeltur, da du sidder oprejst og med ryggen ret hele turen. Dette gør, at du skåner både ryg og nakke mod smerter på længere sigt. Cyklen er også yderst praktisk, da den giver mulighed for at montere ekstraudstyr som barnestole, bagagebærere, frontlad og cykelkurve. Cyklen har også større dæk og skærm end mange andre cykeltyper. De store dæk og den store skærm gør cyklen ekstremt robust og giver den en længere levetid.
En klassisk herrecykel kaldes sommetider en bedstefar cykel, grundet dens hyggelige og klassiske udseende. 

Overvejelser ved køb af en klassisk herrecykel

Når du køber en klassisk herrecykel, får du altid en komfortabel og praktisk cykel, som er velegnet til hverdagsbrug. Du skal dog være opmærksom på blandt andet geartype og stelmateriale, når du vælger en klassisk herrecykel. Her kan du blive klogere på nogle af de ting, der spiller en rolle ved købet af din bedstefar cykel.

Cykelgear

Den klassiske cykel fås med både indvendige og udvendige gear. Indvendige gear er vedligeholdelsesfrie og holder derfor i længere tid. Med indvendige gear får du også en mere holdbar løsning, da alle tandhjul og gearveksling sidder beskyttet inde i navet. Hvis du vælger en cykel med udvendige gear, får du en lettere og mere velkørende cykel med højere kraftoverførsel.

Stelmateriale

En anden ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en klassisk herrecykel, er stelmaterialet. Her står valget mellem et aluminiumsstel eller stålstel. Aliminiumstellet er lettere. Så hvis du ofte kører længere distancer, vil et aluminiumsstel være at foretrække. Noget, der kan have stor indflydelse på valget af cyklen, er rust. Med et aluminiumsstel er dette ikke en bekymring, da aluminium nemlig kan modstå vejrforhold som regn, vind og kulde uden problemer. Hvis du vælger en cykel med stålstel, får du først og fremmest en billigere løsning. Stålstellet føles også mere fast, mens aluminiumsstellet har en tendens til at føles eftergivende.

Garanti og levering af din klassisk cykel til mænd

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af klassiske herrecykler til alle formål, så vi har med sikkerhed også noget for dig. For at sikre dig en god oplevelse, leveres samtlige cykler fra webshoppen 100% samlet med fragtmand til din hoveddør og er alle omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges i op til 6 år. Skulle du opleve problemer med cyklen eller ønsker du hjælp til finjustering af cyklerne, står vores cykelsmede altid klar i værkstederne på Østerport og Gråbrødretorv i hhv. København Ø & K.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13