Drengecykler

Er du på udkig efter en sjov og robust drengecykel til dit barn? Her på Pedalatleten.dk finder du et bredt udvalg af både drengecykler og pigecykler  i topkvalitet. Cyklerne er udvalgt med henblik på at give en god oplevelse til de helt nye cyklister. De har en høj sikkerhed og er forholdsvist nemme at begå sig på, hvilket medvirker til, at drengene hurtigt kan komme i gang med at bruge cyklen til både leg og transport. Køb dit barns drengecykel hos Pedalatleten.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Drengecykler der skaber cykelentusiasme

Når din dreng skal ud og cykle, er der ofte fart over feltet, derfor skal børnecyklerne have en topkvalitet og give den bedste køreoplevelse. Der er vigtigt at børnecyklen både kan klare sjov med vennerne, men også turen frem og tilbage fra skolen eller andet.

Vi har både praktiske, smarte, seje og flotte drengecykler, hvilket medvirker til, at der er en drengecykel der passer præcis til dit barn. Nogle af vores drengecykler kan have en cykelkurv foran, samt et bagagebærer, så din dreng på denne måde kan transportere mange forskellige ting, såsom skoletaske.

Desuden har vi drengecykler som ikke har et monteret bagagebærer, hvilket gør, at den kommer til at ligne lidt mere en mountainbike(link til børne mountainbike), som mange drenge synes er seje.

Vi har i vores sortiment pigecykler fra mange kendte mærker. Vi kan levere cykler fra følgende mærker: Bronco, Centurion, Cultima, MBK, Principia og Winther.

Vores udvalg af cykler til drenge

Vi har et bredt udvalg af drengecykler, der passer til dit barns ønsker og behov.

Hvis du er på udgik efter den første cykel til dit barn, eller en lidt større cykel, har vi en til dig. Vi har cykler i mange forskellige størrelser, så der er noget, der passer til alle drenge i alle aldre. Vores cykler i størrelserne 12, 16 og 18 henvender sig til de mindre drenge. Mens vores størrelser 20, 24, og 26 henvender sig til de lidt større drenge. Vi har altså både cykler til små drenge og juniorcykler til de større drenge.

Har din dreng endnu ikke lært at cykle, eller ikke har mod på at prøve en almindelig cykel med eller uden støtteben, kan vi anbefale at investere i en løbecykel(link til løbecykel).

Desuden findes vores drengecykler med og uden støtteben. Støtteben hjælper din dreng med at holde balancen på cyklen, hvilket medvirker til, at drengen hurtigt kan komme i gang med at bruge cyklen til både leg og transport. Disse kan selvfølgelig afmonteres når din dreng, har lært at holde balancen selv og føler sig mere sikker på at cykle.  

Denne børnecykel har et stel af aluminium, hvilket gør, at cyklen er let og derfor nem at cykle på. Desuden har vores drengecykler både indvendige- og udvendige gear. De indvendige gear hjælper til at vedligeholdelsen er nem, samt at drengene ikke bliver så beskidte når de cykler. De udvendige gear gør, at cyklen er nemmere at få frem, da gearskiftet går hurtigt.  

Sprøgsmål om dit køb af en drengecykel?

Det kan være svært at overskue cykelmarkedet – særligt hvis man ikke er cykelentusiast. Derfor står vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige cykel. Der er naturligvis også mulighed for at kigge forbi vores butik på Østerport i København Ø tæt ved København K, for at prøve en tur på en af vores drengecykler. Her giver vi gode råd om stort som småt, og vejleder glædeligt om alt fra sikkerhed til læringsteknik, når de mindste skal i gang med at cykle. Vi er her, for at sikre os, at du kommer hjem med den rigtige cykel til din dreng.

Garanti og levering

For at sikre dig den optimale sikkerhed med et minimalt besvær, leveres alle cykler 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør og forhandles med en 2-årig garantiordning som kan forlænges i op til 6 år. Når børnene bliver ældre, og det er tid til at justere cyklen, er I naturligvis også meget velkomne til at kigge forbi butikken og få indstillet sadel og styr.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13