Lege- og Løbecykler

Har du et barn som elsker at udforske ting og skal have styrket sin motorik? Så er en løbecykel perfekt.
Hos pedalatleten.dk har vi et stort udvalg af løbecykler og børnecykler for de helt mindste. Der er forskellige slags løbecykler, hvilket medvirker til, at der er noget til enhver smag.

Løbecykler henvender sig til de mindste, som endnu ikke har fået lært at cykle, men synes at det er fedt at køre og at have det sjovt. Der skal gerne være fart over feltet og det kommer der med garanti, ved at investere i en løbecykel.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Løbecyklen, et hit blandt de mindste børn

Vores løbecykler er sjove og spændende for de mindste børn, da de kan udforske mange ting og styrke deres motorik. Det kan være en fordel for dit barn, at barnet har startet ud på den trehjulede scooter, så barnet allerede har lært at koordinere både arme og ben.

På en løbecykel skal børnene nemlig bruge deres ben for at komme fremad. Da der ikke er pedaler på denne slags cykel, foregår det således, at de skubber sig frem med fødderne på jorden.

Ved at benytte sig af dette stykke legetøj bliver børnenes motoriske evner styrket og de lærer samtidig at forblive oprejst og holde balancen. De mindste børn har brug for at blive stimuleret fysisk og komme ud og brænde krudt af. Derfor er en løbecykel ideel for de mindste børn.

Desuden bliver det nemmere for hele familien at gå en tur, da løbecyklen gør, at de mindste børn kan følge med i samme tempo som de voksne.

Når barnet bliver lidt ældre

Når dit barn begynder at blive lidt ældre, eller har mere mod på at prøve en almindelig cykel, har vi desuden også små cykler med støtteben og større drengecykler og pigecykler. Støtteben hjælper dit barn med at holde balancen på cyklen, hvilket medvirker til, at børnene hurtigt kan komme i gang med at bruge cyklen til både leg og transport. Disse kan selvfølgelig afmonteres når barnet, har lært at holde balancen selv og føler sig mere sikker på at cykle.

Hvor gammel skal mit barn være for at benytte en løbecykel?

Det er svært at fastlægge en alder for hvornår dit barn kan begynde at benytte en løbecykel. Det kommer meget an på hvor langt dit barn er i sin udvikling, hvordan barnets balance og gangfærdigheder er. Hvis dit barn selv kan komme af og på selv, uden at vælte, er barnet stor nok til at bruge en løbecykel.

Sikkerheden er i højsædet i dette tilfælde, så derfor er dette yderst vigtigt.

Da sikkerheden er i højsædet, er det desuden vigtigt, at investere i en cykelhjelm til dit barn. Cykelhjelmen beskytter dit barn, hvis det uheldige skulle ske, at han/hun væltede.
En anden måde at sikre sit barn på, er at investere i cykellygter, så man på denne måde nemmere kan se dit barn.

Løbecykler til sjov og leg

Vi har et bredt udvalg af løbecykler og børnecykler til de mindste i familien. Vores løbecykler kan fås i mange forskellige størrelser. Når du skal finde den rigtige størrelse til dit barn, handler det ikke om hvor gammelt barnet er, men derimod hvor stor barnet er. Det er vigtigt at barnet kan nå jorden med fødderne, ellers er cyklen for høj.

Vores løbecykler er udstyret med et aluminiumsstel, hvilket medvirker til en nem og let kørsel for dit barn. Desuden findes de er mange forskellige farver, så der vil med garanti være en som passer til dit barn og dets behov. Løbecyklerne er både for drenge og piger.

i har i vores sortiment løbecykler og børnecykler til de mindste fra mange kendte mærker. Vi kan levere cykler fra følgende mærker: Burley, Early Rider, MBK og Winther

✪ Kundeservice: 70 70 75 13