Junior mountainbike

Mountainbikes er blevet meget populære over de seneste år og det er der en god grund til, ikke kun for voksne men også for børn. Børn kan både bruge denne slags børnecykel som et transportmiddel og til sjov. Det er en fantastisk måde, at børnene kan få brændt krudt af på.

Hos pedalatleten.dk har vi et bredt udvalg af mountainbikes til børn, i mange forskellige størrelser. Køb din drenge mtb eller pige mtb hos os. 

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Få brændt krudt af på en junior mountainbike

En børne mountainbike er fantastisk til kørsel på vejene, men også til andre former for terræn. Den kan altså benyttes i mange forskellige slags terræn, hvilket medvirker til, at det er en fantastisk cykel til de børn, som skal have brændt krudt af. Man kan både køre til og fra skolen og tage en tur i skove, op og ned af bakker, sammen med sine venner.

Junior mountainbiken eller drenge mtb/ pige mtb er udstyret med brede dæk, som gør, at man har et bedre greb, når man kører i ujævnt terræn. Samtidig bliver køreoplevelsen bedre til og fra skole, da man også har et godt greb på vejene.
På mountainbikes er der også yderligere affjedring, i form af en forgaffel på cyklen. Dette medvirker til, at man nemmere kan kører i ujævnt terræn.

Ved at cykle på en mountainbike har man flere gear, end man har på en almindelig cykel, derfor kan man også køre hurtigere, hvilket mange børn finder sjovt.
Denne cykel er helt klart ideel til det barn, som godt kan lide at have det sjovt og få brændt krudt af.

 

Køb børne- og junior mountainbikes her

Vores mountainbikes findes i forskellige størrelser, vi har både børne- og junior mountainbikes. Derfor er der noget til de lidt mindre børn og de lidt større børn. Vi har mountainbikes i 16, 20, 24 og 26 tommer.
Når børnene vokser sig for store, kan man altid opgradere til en voksen mountainbike. Desuden fås vores mountainbikes til piger og drenge. 

Alle vores børne og junior mountainbikes, har et stel af aluminium. Et aluminium stel er lettere end andre typer af stel. Desuden ruster det ikke og kan stå imod mange forskellige typer af vejr. Ved at have en let cykel, bliver det lettere at komme frem ad og man kan cykle hurtigere.

En anden ting der gør at det bliver lettere at komme fremad, er at vælge en mountainbike med udvendige gear. Et gearskifte på en cykel med udvendige gear går hurtigere, end på en cykel med indvendige gear og derfor kan man komme hurtigere fremad.
De indvendige gear, er dog meget nemmere og holde vedlige. Samtidig er de indvendige gear mere trygge for nogle.

Kvaliteten er i højsædet ved vores mountainbikes. Det er vigtigt at man får en dejlig og robust cykel, da den skal kunne benyttes til mange forskellige ting. Vi kan levere mountainbikes fra mange kendte mærker, såsom: MBK, principia og Winther.

Bremsesystemer på vores mountainbikes

Vores børne og junior mountainbikes er udstyret med enten håndbremser eller fodbremser. Når man skal bremse med en fodbremse foregår det via. pedalerne, dette er nemmere for børn end håndbremser, da håndbremser påvirker ens balanceevne mere.
Mange børn synes dog at det er sjovt, at kunne træde tilbage i pedalerne, så derfor vælger mange også de mountainbikes med håndbremser. Det er dog vigtigt, at barnet lærer at bremse ordentligt med disse slags bremser.

Desuden er bremserne monteret på vores mountainbikes enten mekaniske skivebremser eller fælgbremser. Fælgbremser er nok de mest almindelige slags bremser. De har 2 klodser der sidder ved fælgen, så når man bremser, presses klodserne ind mod fælgen og på den måde bremser cyklen.

Ved en skivebremse er der monteret en skive, som rotere rundt sammen med hjulet. Når man bremser på cyklen, bliver der presset 2 bremseklodser ind mod skiven, som så bremser cyklen. Den mekaniske skivebremse er desuden ofte, lidt billigere end andre former for bremser.

Råd og vejledning om dit barns cykel

Hvis der skulle være nogle spørgsmål, eller du bare er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores erfarne medarbejdere står altid klar til at guide jer i valget af cykel og besvare alle spørgsmål.

Der er desuden altid mulighed for at kigge forbi vores butik på Østerport i København Ø eller i København K, og lade børnene prøve en tur på cyklerne. Her giver vi gerne gode råd om stort som småt, og vejleder glædeligt om alt fra sikkerhed til læringsteknikker, når de mindste skal i gang med at cykle. Vi er her, for at sikre, at man kommer hjem med den rigtige cykel.

Garanti og levering

For at opnår den optimale sikkerhed med et minimalt besvær, leveres alle cykler 100% samlet af en fragtmand til hoveddøren og forhandles med en 2-årig garanti ordning som kan forlænges i op til 6 år.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13