Pigecykler

Er du på udkig efter en god og pålidelig pigecykel? Hos Pedalatleten.dk elsker vi cykler og vi vil gerne viderebringe denne entusiasme til de helt nye cyklister. Derfor finder du hos både et bredt udvalg af pigecykler og drengecykler, som er udvalgt med henblik på at give den optimale cykeloplevelse til de allermindste. Cyklerne kendetegnes ved at være lette at køre på og er særligt velegnet til begyndere. Desuden har cyklerne et flot og charmerende udtryk, som kan skabe entusiasme og begejstring. Køb din pigecykel hos Pedalatleten.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Pigecykler i topkvalitet

Søger du en kvalitets pigecykel, er du kommet til det rette sted. Alle vores pigecykler har fokus på, at din pige får en fantastisk køreoplevelse. Det er fokus på at komforten er i top og at sikkerheden er i orden. Pigecyklerne er udstyret med reflekser og andet, så de nemt bliver set i trafikken.

Vi har i vores sortiment pigecykler fra mange kendte mærker. Vi kan levere cykler fra følgende mærker: Centurion, MBK, Winther og Stralight.

Vores udvalg af pigecykler

Vi har et bredt udvalg af pigecykler, der passer til dit barns ønsker og behov.

Er du på udgik efter den første cykel til din pige, eller har din pige lært at køre selv? Vi har cykler i mange forskellige størrelser, så der er noget, der passer til alle piger. Vores cykler i størrelserne 12, 16 og 18 henvender sig til de mindre piger. Mens vores størrelser 20, 24, 26, og 28 henvender sig til de lidt større piger.

Desuden findes vores pigecykler med og uden støtteben. Støtteben hjælper din pige med at holde balancen på cyklen, hvilket medvirker til, at pigerne hurtigt kan komme i gang med at bruge cyklen til både leg og transport. Disse kan selvfølgelig afmonteres når din pige, har lært at holde balancen selv og føler sig mere sikker på at cykle.

Har din pige endnu ikke lært at cykle, eller har hun ikke mod på at prøve en almindelig cykel med eller uden støtteben, kan vi anbefale at investere i en løbecykel.

Denne børnecykel har et stel af aluminium, hvilket gør, at cyklen er let og derfor nem at cykle på. Desuden har cyklen indvendige gear, hvilket gør, at det er nemt at vedligeholde, samt at din pige ikke bliver nær så beskidt, hvis det havde været udvendige gear.

børnecyklen til enhver pige

Vi har pigecykler i mange forskellige farver. Derfor er det helt op til din pige, hvilken farve hun ønsker sig. Der er mange smarte og seje farver, kombineret med et flot design og lækkert stel.

For de piger der godt kan lide pynt på deres cykel, eller bare har brug for et sted de kan opbevare bagage, kan der monteres en cykelkurv. På denne måde, undgår din pige at f.eks. få ondt i ryggen, når hun kører hjem fra børnehaven eller skolen. Alle vores pigecykler har desuden bagagebærer, så man kan transportere mere bagage.

Vi har med garanti en pigecykel til din pige, hvad end hun er til seje, søde eller flotte pigecykler. 

Spørg os til råds om cykler til piger

Det kan være besværligt at få overblik over cykelmarkedet, hvad der passer bedst til ens pige. Derfor står vores erfarne medarbejdere altid klar til at guide dig i valget af cykel. Der er desuden altid mulighed for at kigge forbi vores butik på Østerport i København Ø eller i København K, og lade børnene prøve en tur på cyklerne. Her giver vi gode råd om stort som småt, og vejleder glædeligt om alt fra sikkerhed til læringsteknikker, når de mindste skal i gang med at cykle.
Vi er her, for at sikre os, at du kommer hjem med den rigtige pigecykel til din lille pige.

Garanti og levering

For at sikre dig den optimale sikkerhed med et minimalt besvær, leveres alle cykler 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør og forhandles med en 2-årig garantiordning som kan forlænges i op til 6 år. Når børnene bliver ældre, og det er tid til at justere cyklen, er I naturligvis også meget velkomne til at kigge forbi butikken og få indstillet sadel og styr.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13