Damecykler

Er du på udkig efter en god og pålidelig damecykel? Her på pedalatleten.dk forhandler vi et bredt udvalg af damecykler til enhver smag. Hvad enten du er en erfaren cykelentusiast på udkig efter en kvalitetscykel, eller blot søger en pålidelig cykel som skal bringe dig til og fra arbejde eller skole, kan vi være behjælpelige.

1 til 32 ud af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 32 ud af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hverdagens transport på en damecykel

Tager du bilen? Eller venter du på bussen? Find det ekstra gear, og hop på cyklen i stedet. Undgå bilkøen på vej til arbejde, og vent ikke på en forsinket bus. Start din dag med en cykeltur i den friske luft, og start dagen i det rigtigt humør. Får du trænet nok i hverdagen? Det kan være svært at få plads i kalenderen til regelmæssig træning. Gør det derfor hellere til en del af din hverdag, med en cykeltur til og fra arbejde. God motion og en opkvikkende effekt fra den friske luft, giver dig en god start og slutning på dagen.

Nyd turen med vores cykler til kvinder

På din nye cykel kan du undgå bilkøerne, ventetiden og den fyldte bus. På din  nye cykel er du altid sikker på at have et sæde, og personligt pusterum. Du kan køre i dit eget tempo, tage smutvejen og nyde udsigten. Slip af med hverdagens stress og jag, bare nyd din dag. For med din nye damecykel kan du nyde din morgen, og slippe for det negative humør vej raseriet medføre.

Damecykler til ethvert behov

Vi har rigtigt mange damecykler, og mange forskellige modeller. Næsten så mange at det kan være svært at overskue for dig som forbruger. Som cykelentusiaster ved vi hvor vigtigt det er at finde den rigtige cykel. Derfor er det vigtigt du vurdere, hvad du har behov for i en cykel og shopper derefter.

Modellerne findes i et bredt prisleje, og vi forhandler blandt andet:

 

Citybikes m. både indvendige og udvendige gear

 

Klassiske Cykler

 

Retro Cykler

 

Shopping Cykler

 

Singlespeed/Fixie

 

El-Cykler

 

For at sikre dig en god oplevelse, leveres alle cykler 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør og er omfattet af en 2-årig garanti ordning, som kan forlænges i op til 6 år.

Cyklernes kvaliteter, og egenskaber kan ses nedenunder.

Forskellige cykler til damer

For at hjælpe dig med at overskue dine valgmuligheder opsummerer vi nedenfor de vigtigste kvaliteter for hver af vores cykeltyper.

Citybikes, en hurtig, robust og ganske komfortabel cykel. Kendetegnet ved citybikes er pålidelighed igennem alt slags vejr. Et lækkert design, med god mulighed for tilpasning. Citybikes er perfekte til stor by pendleren, der værdsætter godt design, fart og komfort.

Læs mere om vores udvalg af citybikes til damer her.

Klassiske cykler, eller bedre kendt som bedstemor cyklen. Et vidunderligt retro design, kendetegner denne bycykel. Den er til cyklisten der ikke har fart på, men i stedet værdsætter komfort. Klassiske cykler er nemlig utroligt komfortable. Læs mere om vores mange forskellige klassiske cykler, eller bedstemor cykler her.

Fixie bike, tilbyder en helt ny køreoplevelse. Sjov, hurtig og krævende, fixies er den oplagte cykel for de eventyrlystne. En cykel uden gear, og overflødig vægt, der tilbyder en mere direkte interaktion mellem dig og din cykel. Dette er den oplagte cykel til den dristige urbane cyklist. Læs mere om vores udvalg af dame fixie bikes her.

Hybrid cyklen, er til dig der vil lidt af hvert. En all round cykle, der klare diverst terræn. Byen eller skoven, mulighederne er åbne med en hybrid cykel. Læs mere om alt i en damecyklen her.

Kompetent vejledning omkring damecykler

En solid damecykel holder i rigtigt mange år, og det er derfor vigtigt at finde en model som passer dig, og som du har det godt på. Men det kan være svært at overskue cykelmarkedet – særligt hvis man ikke er cykelentusiast. Derfor står vores erfarne medarbejdere altid klar til at guide dig til den helt rigtige model. Vi tager udgangspunkt i dine behov og det terræn cyklen skal bruges i, og finder i fællesskab frem til den model som skal bringe dig hurtigt og sikkert omkring i de næste mange år. Kig eventuelt forbi en af vores butikker i København Ø eller København K, hvor der altid er mulighed for at få assistance til at indstille og tilpasse din cykel.

Hjælp og rådgivning til hverdagscykler

Har du spørgsmål i forbindelse med køb af din nye cykel? Hos Pedalatleten er vi eksperter i cykler, og vi elsker at få testet vores viden. Ring til os på 70 70 75 13 fra kl 10 til kl 18.

Eller skriv på kundeservice@pedalatleten.dk

Hvis du er i området er du altid mere end velkommen, til at tage et kig forbi en af vores butikker i København.

Ekstraudstyr til din damecykel og beklædning

Her på webshoppen finder du desuden et bredt udvalg af alt det relevante ekstraudstyr, som forhandles til stærkt konkurrencedygtige priser. Cykelkurve, hjelme, solbriller, cykelcomputere og vedligeholdelsesmidler er blot et lille udsnit af vores mange produkter. Kig dig omkring, og bliv inspireret.

Tjek også vores side for herrecykler

Udover at have et stort og varrieret udvag af damecykler finder du selvfølgelig også et ligeså stort og ligeså godt udvalg af herrecykler. Det kan være du er på udkig efter en helt bestemt cykel? Så bare rolig, vi har den helt sikkert både til mænd og kvinder. Find vores herrecykler på denne side

✪ Kundeservice: 70 70 75 13