Citybikes til damer

Er du på udkig efter en cykel der egner sig til at køre til- og fra arbejde i byen? Så kan det måske være en god idé at se nærmere på en citybike. En citybike er en klassisk hverdagscykel til de mange tusinder af mennesker som primært bruger deres cykel i byen. Kendetegnende for citybikes er det, at de er stærke, ergonomiske og har en god manøvredygtighed på asfalteret vej. Med andre ord egner bycyklen sig perfekt til at køre til og fra arbejde, hente børnene i børnehaven og handle ind til aftensmaden på vejen hjem. Men da der er tale om en meget alsidig cykeltype, kan en bycykel også sagtens bruges på søndagsturen - og den fungerer udmærket på grus og sti. Køb din bycykel hos Pedalatleten.

1 til 32 ud af 48

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 48

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Citybikes/bycykler

Tager du cyklen alle steder? Eller venter du stadig på bussen, bilkøen eller noget helt tredje. En citybike er ihvertfald en god måde at slippe for ventetiden. Lav vedligeholdelse, og en cykel der kan bringe dig fra a til b, uanset vind og vejr. Citybikes er vidunderlig nemme.

Tillader den travle kalender ikke træning, bør du tage cyklen til og fra arbejde eller skole. Det er en enkel og sjov måde at få sin daglige motion. Oven i købet får du en stor omgang frisk luft, til at kvikke dig op om morgenen, eller efter en hård arbejdsdag. Så kom i gear, kom op på din nye damecykel.

Find den helt rigtige bycykel

Der findes en mangfoldighed af citybikes i varierende prisklasser. Et af de afgørende valg der skal træffes, er hvorvidt du ønsker en bycykel med indvendige- eller udvendige gear. Citybikes med indvendige gear udmærker sig ved, at de kræver meget lidt vedligeholdelse og er enormt modstandsdygtige overfor mange års anvendelse. Modeller med udvendige gear kræver lidt mere vedligeholdelse, men giver til gengæld et mere effektivt gearskifte som sikrer dig et lettere tråd. Vi skal nok hjælpe dig, med at tage stilling til alle overvejelser omkring din nye damecykel.

Husk at vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model. Vi tager udgangspunkt i dine behov og vores erfaringer, så vi i fællesskab kan finde frem til en cykel der skal bruges i mange år.  

Generelt om bycykler

Bycykler eller citybikes, er skabt med den urbane cyklist i tankerne. De giver en nem håndtering af de udfordringer der følger med, og er bare det oplagte valg til bykørsel.

Du kan på en citybike, hurtigt og komfortabelt suse gennem byen. Hvilket formodentligt er grunden til dens store popularitet i Danmark.

Citybikes er det sikre valg i byen, uanset vind og vejr. Citybikes har desuden ikke særligt stort behov for vedligeholdelse, og er generelt bare en utroligt robust cykel. Derfor kan du komme i skole eller på arbejde, uden forhindringer fra din cykel. Så når du leder efter ny damecykel, bør citybikes stærkt overvejes.

Fordele ved en citybike

Du får fart, på grund af cyklens lave vægt. Med smalle dæk og et let stel, kan du opnå høj fart, uden at bruge alt din energi. Komforten kommer fra en højtplaceret cykelsadel, hvorpå du placeres meget aerodynamisk, hvilket giver mindre vindmodstand.

Komfort, fart og et lækkert design, fordele er der mange af når du køber en citybikes.

Tilpasning af din nye citybike

Citybikes har et sporty design, og er virkelig enkle. Denne enkelthed gør det nemt for dig som rytter, selv at foretage modifikationer på cyklen, hvis ønsket. Du kan tilføje cykelskærme, hvis du vil holde tøjet ekstra rent. Disse findes her. Hvis der skal handles meget, eller hentes børn kan du let få brug for et bagagebærer.

Du kan sagtens tilpasse din nye damecykel efter dine behov. Så får du ikke bare en ny cykel, du får din nye cykel.

Overvejelser når du skal købe en citybike

Indvendige eller udvendige gear, det er en overvejelse du bør gøre, når du skal købe din nye citybike. Med et stort, bredt udvalg af citybikes med både indvendige og udvendige gear systemer, bestræber vi os på at du kan finde din nye cykel hos Pedalatleten.

Vælger du en cykel med indvendige gear, vil du få en cykel hvor tandhjulene sidder beskyttet inde i navet. Dette giver dig en langt mere robust cykel, der kræver mindre vedligeholdelse fra dig. Det vejer dog væsentligt mere end det udvendige gear system, og kan være ret dyrt at reparere.

Vælger du i stedet en cykel med et udvendigt gear system, får du en cykel med synlige tandhjul. Det giver en lettere vægt, billig regninger fra cykelsmeden og mindre krafttab. Dog skal du bruge mere tid på vedligeholdelse af din cykel. Særligt i vinterperioden.

Garanti og levering

Alle cykler leveres 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør, og er omfattet af en 2-årig garantiordning som kan forlænges i op til 6-år. Vi kan altid kontaktes på tlf. 33 33 85 13 hvor vi glædeligt besvarer spørgsmål om stort som småt – eller kig forbi en af vores butikker i København Ø eller København K.

Vi har selvfølgelig også citybikes til mænd

Fandt du ikke, hvad du ledte efter. Vi ved, at rigitgt mange vælger at søge efter en helt bestemt cykelmodel, så hvis du ledte efter en herrecykel i stedet, så bare tag det helt roligt. Vi har selvfølgelig et ligeså godt udvalg af citybikes til mænd. Du kan finde dem på denne side

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13