Elcykel

Er du træt af at være svedig og udmattet efter cykelturen? Måske er det ved at være tid til at investere i en elcykel. Elcykler er for alle – både ældre og yngre. Det er helt almindelige cykler med en hjælpemotor som slår til, så snart du begynder at træde i pedalerne. Du bestemmer selv belastningen, og vil opleve, at cykling bliver til en leg.

Her på pedalatleten.dk forhandler vi et bredt udvalg af moderne elcykler i topkvalitet. Markedet for elcykler befinder sig for tiden i en rivende udvikling, og derfor følger vores medarbejde udviklingen tæt, så de kan give dig tidssvarende elcykler til prisen. Vi står altid klar til at vejlede dig i valget af elcykel, og i vores butikker i København K og København Ø kan du prøve en tur på en af de nye elcykler, og se nærmere på mulighederne i elcykler.

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Elcykler gør din hverdag nemmere

Hvorfor elcykel?

En elcykel adskiller sig dramatisk fra andre motordrevne køretøjer, da cyklen hverken larmer eller forurener, og i virkeligheden fungerer som en helt almindelig cykel. Men det revolutionerende ved elcyklen er ikke blot at det bliver lettere og hurtigere at komme rundt på cyklen. Elmotoren flytter også grænserne for, hvad en cykel kan bruges til. Med mulighed for at cykle op ad bakke med 4 børn i anhængervogn, eller hente tunge byggematerialer på cykel, giver elcyklen dig en helt anden fleksibilitet i hverdagen – samtidigt med at du tager hånd om miljøet.

Sikkerhed og fleksibilitet

Alle cykler leveres 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør, og er omfattet af en 2-årig garantiordning, med mulighed for at forlænge garantien op til 6-år. Såfremt der skulle opstå problemer med cyklen, står vi altid klar til at tage den ind på værkstedet, og sikrer således at din elcykel fungerer som ny de næste mange år. 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13