Hybrid

Dame Hybrid cyklen er et fantastisk alternativ til både bil og bus, for dig der nyder at cykle både til og fra arbejde. En hybrid cykel er naturligvis også et oplagt valg hvis de folk der bare nyder at røre sig. Vores Nishiki hybrid cykel er en allround cykel løsning der excellere i alt slags vejr og på alt slags terræn. Pedalatleten har dame hybrid cykler til dig der nyder komfort og fart. Køb hybrid damecykler hos Pedalatleten.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Derfor er en hybrid cykel perfekt til dig

Træt af at sidde bag rattet i køen hver morgen? Så er vores hybrid cykler til damer et oplagt valg for dig. Vores Nishiki hybrid cykler tager nemlig det bedste fra citybiken og kombinere det med landevejscyklen, for at skabe en fantastisk praktisk cykel. Så hvis du foretrækker at bevæge dig så giver dame hybriden dig en fantastisk cykelkomfort med hastigheden fra en landevejscykel. Vores Nishiki hybrid cykel er også særdeles velegnet som motionscykel. Med sit lette robuste aluminium stel og smalle dæk, bliver bykørsel til en leg for dig. Hvis du mangler en cykel til at dyrke motion, finder du ikke en bedre løsning end hybrid cyklen, med et fokus på fart og kontrol sammen med cyklens vejgreb og afbalanceret vil du føle dig på hjemmebane uanset hvor du kører.

Derfor skal du købe en hybrid cykel til damer

Der er rigtigt mange fordele ved at købe en hybrid cykel, da du får det bedste fra begge verdner. Komforten fra en citybike, og følelsen fra en landevejscykel. Komfort og fart er de umiddelbare fordele ved en hybrid cykel. Men når cyklen skal købes, 

 

Udvendige gear

Nishiki hybrid cykler til damer kommer monteret med udvendige gear, der giver giver dig en mere raffineret. Det skyldes at baghjulene ruller mere gnidningsfrit samtidig med at kraftoverførslen fra pedalerne bevæger sig direkte ud til hjulene uden mærkværdig tab af kræft i gearene. Med udvendige gear får du også lettere ved at køre i områder med ujævn terræn, da det øget antal gear gør lettere at finde præcis den gear indstilling der passer bedst til dig.

Skivebremser

Når du køber en Nishiki Hybrid cykel kommer den installeret med hydrauliske skivebremser der er den mest effektive type bremser på markedet. En af væsentlige fordele ved at vælge en cykel med hydrauliske skivebremser er, at varmen bliver afledt mere effektivt ved opbremsningen, det betyder at hjule skånnes fra slid og overophedning ved kraftige opbremsninger.Skivebremserne er også utrolig robuste og resistente overfor  regn, sne og mudder. I modsætning til andre bremse typer, er risikoen for rust og forening minimal Da kablerne sidder udvendigt er behovet for smøring af bremserne reduceret, og skulle der ske skader på rotoren, eller andre dele, er det simpelt at udskifte eller reparere dem.

Aluminiumsstel

Alle vores Hybrid cykler til damer er monteret med et aluminiumsstel. Aluminiumstel er et materiale der i den seneste tid har genvundet sin popularitet, især på cykelmarkedet. Det skyldes i stor grad at materialet er blevet lettere at forme. Men Aluminium er også gradvist lettere end stål, hvilket kan gøre dine lange cykelture mere komfortabel. Med et aluminiumsstel behøver du desuden ikke bekymre dig at skulle rust, da aluminium kan modstå vejrforhold som regn, vind og kulde uden problemer.

Garanti og levering af din Nishiki Hybrid cykel

Hos Pedalatleten har vi hybrid cykler til damer, til priser der med sikkerhed vil give dig medvind.. For at sikre dig en god oplevelse, leveres samtlige cykler fra webshoppen 100% samlet med fragtmand til din hoveddør og er alle omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges i op til 6 år. Skulle du opleve problemer med cyklen eller ønsker du hjælp til finjustering af cyklerne, står vores cykelsmede altid klar i værkstederne på Østerport og Gråbrødretorv i hhv. København Ø & K.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13