Retro cykler til damer

Den klassiske/retro damecykel er en favorit blandt mange og perfekt som hverdagscykel. Den har et tidløst og velkendt design samt en god komfort, hvilket gør, at det er en attraktiv cykel. Dens klassiske design gør også, at cyklen ofte bliver kendetegnet som bedstemorcyklen.

Den klassiske/retro damecykel findes både i seje, elegante, praktiske og mere sporty modeller.Desuden tilbyder vi cykler i forskellige prisklasser, hvilket gør, at der altid vil være en cykel til dig. Vi har både billige cykler samt lidt dyrere cykler. Køb din retro damecykel hos Pedalatleten.

1 til 32 ud af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Fordelene ved en retro damecykel

Vores klassiske/retro damecykel er til dig, som mangler en rigtig god bycykel til hverdagsbrug. Den er perfekt til korte ture, f.eks. til shopping og til og fra arbejde, men også til en hyggelig søndagstur.

Hos os kan du finde en cykel, der matcher dine ønsker og behov. Hvis du har brug for at transportere bagage, er der på de fleste af vores cykler bagagebærer. Desuden kan der monteres en cykelkurv eller et frontlad på alle vores cykler, hvis det skulle være tilfældet. På denne måde kan man transportere flere ting på samme tid og derfor bruge cyklen til mange praktiske ting. 

På de cykler, hvor der er bagagebærer, er det derudover muligt at montere cykelstole/barnestole.

Cyklen er kendetegnet ved dens gode komfort, bløde sæde og nemme påstigning. Cyklen findes både med en lav og en høj påstigning, hvor især den lave påstigning gør det nemt for alle.

På denne cykel sidder du oprejst på grund af dens funktionelle design.

Alle vores cykler er udstyrede med enten fod- eller håndbremser og findes i mange forskellige farver, hvilket gør, at der er noget for enhver smag. Cykelskærme findes på alle vores cykler, hvilket bidrager til, at ens tøj ikke bliver beskidt, når man f.eks. cykler i regnvejr.

Køb den rigtige klassiske damecykel for dig

Ved valg af din nye damecykel er det vigtigt at overveje, hvad man først og fremmeste skal bruge sin cykel til. Den klassiske cykel lægger op til benyttelse i hverdagen.

Desuden handler et af de afgørende valg om, hvilket materiale du vil have samt hvilke gear.

Vi har i vores sortiment cykler fra mange kendte mærker. Vi kan levere cykler fra følgende mærker: Batavus, Bike By Gubi, Kildemoes, Living, MBK, Raleigh og Winther.

Stelmateriale

Den klassiske/ damecykel findes i 2 forskellige steltyper, aluminium og stål. Hvis du gerne vil have en let cykel, er det fordelagtigt at vælge en cykel med aluminiumsstel. Aluminium er nemlig en del lettere, end stål er. Samtidig ruster en cykel af aluminium ikke så let.

Stålstel har den fordel, at det er nemt at reparere, samt at stålet kan designes i flotte og tynde rør.

Både aluminum og stål er materialer, som er miljøvenlige og kan genanvendes.  

Geartype

Vores damecykler findes både med indvendige og udvendige gear. Dog benyttes de indvendige gear oftest ved de klassiske hverdagscykler.

De indvendige gear er nemme at holde ved lige, da de har en kædeskærm, som beskytter både kæden og dig. Mange oplever desuden, at de indvendige gear er nemmere at bruge. Dog er de indvendige gear lidt tungere på baghjulet, end de udvendige er.  
De udvendige gear kræver mere vedligeholdelse, da de sidder udvendigt og ikke har en kædeskærm. Modeller med udvendige gear har et hurtigere gearskift, hvilket gør, at man nemmere og hurtigere kan komme fremad.

Vores klassiske damecykler har typisk 2-7 gear, dog med undtagelse af de cykler med udvendige gear, som altid har flere gear end cyklerne med indvendige gear.  

Garanti og levering af din nye bedstemor cykel

For at sikre dig en god oplevelse leveres samtlige cykler fra webshoppen 100% samlet med fragtmand til din hoveddør og er alle omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges i op til 6 år. Vores leveringstid er 1-3 hverdage.

Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd, hvis du skulle være i tvivl om noget. Vi kan altid kontaktes på tlf. 33 33 85 13, hvor vi glædeligt besvarer spørgsmål om stort som småt – eller kig forbi en af vores butikker i København Ø eller København K.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13