Ladcykler

Har du overvejet at anskaffe dig en ladcykel? Her på pedalatleten.dk forhandler vi klassiske ladcykler i topkvalitet. Cyklerne giver dig en helt anden fleksibilitet i hverdagen og løser mange opgaver med lethed.

Vores ladcykler har et charmerende udtryk, som skaber entusiasme og cykelglæde – og børnene elsker dem.

Kig forbi vores butik på Østerbro og prøv en tur på en af de klassiske ladcykler.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butikker, må du nøjes med at nyde synet af ladcyklerne på vores hjemmeside. Køb din ladcykel hos Pedalatleten.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Johnny Loco ladcykel

Johhny Loco er vores leverandør af ladcykler. Johnny Loco stræber efter at lave kvalitetsprodukter, som er bygget til at holde længe. Cargo ladcyklen er den smukkeste af sin slags. Den er meget let, hvilket medvirker til, at rytteren ikke skal bruge særligt mange kræfter.   

Ladcyklen er kendetegnet ved dens komfortable sæde, dens balancerede design og dens høje sikkerhed. Det er en trehjulet cykel, hvor der er to store forhjul, som sikrer en god og sikker kørsel. Hjulene er beskyttede mod punktering, og de har et rigtig godt vejgreb, hvilket gør, at man altid føler, at man har god kontakt med underlaget, man kører på. Der er bremser på alle tre hjul, hvilket sikrer lav bremseafstand.  

Desuden er rammen på cyklen en vipperamme, som sørger for, at man er sikker på vejene.

I den store rummelige aluminiumskasse kan der være op til fire børn. Der er dog kun plads til to børn på det indbyggede barnesæde, hvor der også er to seler. Ethvert barn vil nyde at sidde i aluminiumskassen, hvor det kan følge med i alt, hvad der sker i dets omgivelser, mens bliver blæst igennem af en masse dejlig frisk luft.

Ladcyklen kan både benyttes af mænd og kvinder, da det er en unisex-cykel. Cyklen er derfor perfekt til kernefamilien, men også til den enlige far eller mor. Det er ekstremt let at justere højden på cyklen, så selvom din kæreste er enten højere eller lavere end en dig, kan både du og hende/han sagtens benytte cyklen.

En Johnny Loco-cykel er en fantastisk familiecykel, hvor man kan transportere sig selv og sine børn samlet, mens man betragter sine smukke omgivelser og får en masse frisk luft.

Ladcykler gør livet lettere

Ladcyklen kan transportere rigtig mange forskellige ting såsom varer, dyr, mennesker osv. Den er ideel for dig, som har børn, der skal afleveres og hentes i børnehave eller dagpleje.

Ved at have et lad foran undgår du at skulle købe cykelstole eller cykelanhængere (link til cykelanhængere), da der er indbygget plads til dine børn og bagage.

Modellen er desuden meget smart for dagplejemødre, da en dagplejemor let vil kunne tage sine børn med på en masse sjove eventyr på ladcyklen.

Mange tager ofte bilen, når de skal ud og handle, da der aldrig er særlig meget plads til alle ens indkøb på en normal cykel. Det er desuden også svært at balancere med indkøbsposer på hver side af cyklen, og det kan i værste tilfælde ende med, at man vælter og slår sig.

Med en ladcykel slipper du for sådanne bekymringer. Selvom du køber stort ind, vil der altid være plads til alle dine varer i kassen foran. Med en ladcykel slipper du for at tage bilen; du får frisk luft, motion og skåner miljøet.

Ladcykler er både smarte og praktiske

Alle vores ladcykler er yderst smukke. Hver og en er en fryd for øjet. Men cyklerne er ikke blot kønne – de er også yderst praktiske og af høj kvalitet.

Vores ladcyklers affjedring er yderst god, så transporten er altid behagelig for både rytteren og dem, der sidder på ladet.

En ladcykel er en trehjulet cykel, det gør at man ikke skal tænke på at holde balancen, og det store styr er meget let at betjene. Materialerne, som vores ladcykler består af, er yderst robuste. Det betyder, at vores ladcykler meget sjældent går i stykker, og at de kan holde rigtig mange år. 

Få hjælp til det hele

Hos pedalatleten.dk er vi meget begejstrede for ladcykler, og vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med alt fra indstilling af ladcyklen, gode råd til vedligeholdelse af ladcyklen til reparation af cyklen. Derudover kan vi naturligvis også være behjælpelige med at finde den rigtige cykel, der passer perfekt til dine behov.

Hvis du ikke bor i nærheden af København og derfor ikke lige har mulighed for at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så frygt ej. Vi har nemlig en sød, venlig kundeserviceafdeling, der hellere end gerne vil svare på alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende ladcykler.

Vores kundeserviceafdeling har åbent mellem 10:00 og 18:00, og de træffes på 70 70 75 13.

Mange fordele forbundet med at købe din cykel med lad hos os

Alle vores cykler leveres 100% samlet til din hoveddør og er omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges, så den gælder 6 år. Således sikres du imod ubehagelige overraskelser, og skulle der mod forventninger opstå problemer med ladcyklen, står vi altid klar på værkstedet.

Vi tilbyder ydermere prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en de ladcykler, vi har til salg, billigere hos en anden dansk forhandler, tilbyder vi at matche konkurrentens pris. Du skal blot tage fat i os og fortælle, hvor ladcyklen kan købes billigere henne.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13