Ladcykler

Har du overvejet at anskaffe dig en ladcykel? Her på pedalatleten.dk forhandler vi klassiske ladcykler i topkvalitet. Cyklerne giver dig en helt anden fleksibilitet i hverdagen og løser mange opgaver med lethed.

Vores ladcykler har et charmerende udtryk, som skaber entusiasme og cykelglæde – og børnene elsker dem.

Kig forbi vores butik på Østerbro og prøv en tur på en af de klassiske ladcykler.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butikker, må du nøjes med at nyde synet af ladcyklerne på vores hjemmeside. Køb din ladcykel hos Pedalatleten.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Ladcykler gør livet meget lettere

I løbet af de sidste år, er ladcykler blevet mere og mere populære både herhjemme og i udlandet – og det er med rigtig god grund. Det særlige ved en ladcykel er nemlig, at den er lavet til at transportere rigtig mange forskellige ting såsom varer, dyr, mennesker osv. Den er ideel for dig, som har børn, der skal afleveres og hentes i børnehave eller dagpleje.

 Særligt i de større byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense, hvor der er mange mennesker og ekstra travlhed, kommer en ladcykel til sin ret.

Ved at have et lad foran undgår du at skulle købe cykelstole eller cykelanhængere, da der er indbygget plads til dine børn og bagage.

En ladcykel er desuden meget smart for dagplejemødre, da en dagplejemor let vil kunne tage sine børn med på en masse sjove eventyr på ladcyklen.

Mange tager ofte bilen, når de skal ud og handle, da der aldrig er særlig meget plads til alle ens indkøb på en normal cykel. Det er desuden også svært at balancere med indkøbsposer på hver side af cyklen, og det kan i værste tilfælde ende med, at man vælter og slår sig.

Med en ladcykel slipper du for sådanne bekymringer. Selvom du køber stort ind, vil der altid være plads til alle dine varer i kassen foran. Med en ladcykel slipper du for at tage bilen; du får frisk luft, motion og skåner miljøet.

Ladcykler er både smarte og praktiske

Alle vores ladcykler er yderst smukke. Hver og en er en fryd for øjet. Men cyklerne er ikke blot kønne – de er også yderst praktiske og af høj kvalitet.

Vores ladcyklers affjedring er yderst god, så transporten er altid behagelig for både rytteren og dem, der sidder på ladet.

En ladcykel er en trehjulet cykel, det gør at man ikke skal tænke på at holde balancen, og det store styr er meget let at betjene. Materialerne, som vores ladcykler består af, er yderst robuste. Det betyder, at vores ladcykler meget sjældent går i stykker, og at de kan holde rigtig mange år.

Ladcykler er et dansk stykke kultur på tre hjul

Selvom ladcykler i dag anvendes i de fleste danske storbyer, så er de også yderst populære i udlandet, hvor man både kan finde dem i storbyer som Amsterdam, Stockholm og New York, bare for at nævne et par stykker.

Men vidste du godt, at ladcyklen faktisk er så dansk som noget overhovedet kan være? Nogle af de mest kendte ladcykler på verdensplan, er nemlig Christiania cykler. Den første Christiania cykel blev samlet helt tilbage i 1978 på et gammelt militærområde på Christiania – derfra navnet.

Lige fra starten ønskede man med Christiania bikes at bygge en cykel, der ikke skulle transportere mennesker, men i stedet ting for både private og ikke mindst erhvervsfolk. Siden da er den blandt andet blevet brugt til at fragte særligt pølsevogne rundt i hele Danmark. Men i dag er det som sagt særligt de danske børnefamilier der har stor glæde af ladcykler.

Grunden til at vi har valgt at forhandle hovedsageligt Christiania cykler er, at de både repræsenterer det ypperste inden for kvalitet og ikke mindst design. Christiania cykler vil nemlig aldirg gå af mode, og på grund af deres fantastiske materialer og gode håndværk, kan du være 100% sikker på at få maksimal valuta for penge, når du køber en ladcykel hos os.

 

Få hjælp til det hele

Hos Pedalatleten.dk er vi meget begejstrede for ladcykler, og vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med alt fra indstilling af ladcyklen, gode råd til vedligeholdelse af ladcyklen til reparation af cyklen. Derudover kan vi naturligvis også være behjælpelige med at finde den rigtige cykel, der passer perfekt til dine behov.

Hvis du ikke bor i nærheden af København og derfor ikke lige har mulighed for at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så frygt ej. Vi har nemlig en sød, venlig kundeserviceafdeling, der hellere end gerne vil svare på alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende ladcykler.

Vores kundeserviceafdeling har åbent mellem 10:00 og 18:00, og de træffes på 70 70 75 13.

Mange fordele forbundet med at købe din cykel med lad hos os

Alle vores cykler leveres 100% samlet til din hoveddør og er omfattet af en 2-årig garantiordning, som kan forlænges, så den gælder 6 år. Således sikres du imod ubehagelige overraskelser, og skulle der mod forventninger opstå problemer med ladcyklen, står vi altid klar på værkstedet.

Vi tilbyder ydermere prismatch, hvilket betyder, at hvis du finder en de ladcykler, vi har til salg, billigere hos en anden dansk forhandler, tilbyder vi at matche konkurrentens pris. Du skal blot tage fat i os og fortælle, hvor ladcyklen kan købes billigere henne.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13