Elcykler med centermotor på tilbud

På denne side finder du alle vores elcykler med centermotor på tilbud. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find elcyklen, der matcher netop dit behov. Vores brede udvalg matcher flere typer behov, og æstetisk, er der noget for enhver smag. Det er dog vigtigt, at du tænker over, hvilket behov du har til din nye cykel.

Det kan f.eks. være en god idé at overveje, hvad du skal bruge elcyklen til, om du har særlige krav til elcyklen, eller om der er en bestemt prismæssig gruppe, elcyklen skal være inden for.

- Er du gangbesværet, kan det f.eks. være en fordel at finde en elcykel med lav indstigning, så hofteposituren ikke skal ud i ekstremer.

- Er du pendler med lange distancer, kan en kraftigere motor være en god idé. 

- Er komfort det vigtigste for dig, kan en klassisk elcykel med oprejst siddeposition og ergonomiske håndtag være noget for dig.

Dette er blot få ting, du kan overveje. Har du brug for hjælp til at finde din nye elcykel med centermotor, eller har du øvrige spørgsmål til elcykler, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Elcykel med centermotor tilbud

Herunder finder ud alle elcykler med centermotor på tilbud. Skulle siden være tom, er det fordi, der pt. ikke er nogen på tilbud. Husk dog på, at vi har prismatch på alle cykler, elcykler og udstyr. Så finder du et godt tilbud hos en konkurrent, vil vi altid matche denne pris!

 

 

 

 

Elcykel med centermotor Bosch tilbud

Herunder finder ud alle elcykler med Bosch centermotor på tilbud. Skulle siden være tom, er det fordi, der pt. ikke er nogen på tilbud. Husk dog på, at vi har prismatch på alle cykler, elcykler og udstyr. Så finder du et godt tilbud hos en konkurrent, vil vi altid matche denne pris!

 

 

Elcykel med centermotor Shimano tilbud

Herunder finder ud alle elcykler med Shimano centermotor på tilbud. Skulle siden være tom, er det fordi, der pt. ikke er nogen på tilbud. Husk dog på, at vi har prismatch på alle cykler, elcykler og udstyr. Så finder du et godt tilbud hos en konkurrent, vil vi altid matche denne pris!

 

 

Køb elcykel med centermotor hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. 

På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette.

Vi leverer inden for 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer).

 

Prismatch og service på din elcykel hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykelbatterier, elcykler og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent matcher vi derfor denne pris.

Elcykelbatteriers levetid varierer afhængig af flere faktorer som belastning, opbevaring og vedligeholdelse, men estimeres i gennemsnit til omkring 5 år. Skulle dit batteri blive slidt ned, kan du nemt og hurtigt selv skifte det ud med et nyt batteri fra vores butik.

Vi hjælper dig kvit og frit med at komme af med dit gamle batteri på en miljømæssig forsvarlig måde, når du køber et nyt hos os. Køber du nyt batteri online, vedlægger vi en returlabel i forsendelsen, som du kan bruge til at sende det gamle retur til os. Kommer du forbi butikken, skal du blot medbringe det gamle batteri.

 

Få professionel rådgivning om elcykler

Har du spørgsmål til elcykler eller elcykelbatterier? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring! Kontakt vores kundeservice på tlf. +45 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk.

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00. I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13