Dame elcykler

Kvalitetselcykler til damer hos Pedalatleten

Hos Pedalatleten finder du et stort udvalg af elcykler til damer i høj kvalitet og til knivskarpe priser. Nedenfor kan du læse om hvordan du kan finde den ideelle elcykel til dig, så du får lige præcis den dame elcykel der opfylder dine behov.

Hvis du mangler en guide til køb af din elcykel, så kan du også læse vores ultimative guide til elcykler her.

1 til 32 ud af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 32 ud af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Nyd friheden med en dame elcykel

Vi kender alle sammen til frustrationen når en stejl bakke er i vente eller, cykler med børnene eller har fyldt cyklen op med dagligvarer. Den frustration slipper du for med en elcykel. Elcykler til damer er ikke blot kendetegnet ved lav indstigning, men også at det gør din dagligdag på jernhesten lettere.

Med en dameelcykel skal du ikke længere frygte den hårde cykeltur, men nyde friheden ved at komme lettere og hurtigere rundt, og så kan du nyde den højere grad af fleksibilitet i hverdagen.

Der kan være flere grunde til, at du er på udkig efter en dame elcykel. Det er både økonomisk og miljøvenligt, men du får også stadigvæk indarbejdet sundheden i din dagligdag, den friske luft på turen og et bedre alternativ til bilen.

Du er langt fra den eneste der har interesse for en dame elcykel – faktisk er interessen for elcykler til damer steget markant over de seneste år, og det er der flere årsager til. Du slipper for morgentrafikken, besværet ved at finde en parkeringsplads, og så slipper du for den svedige cykeltur inden en arbejdsdag.

Hvorfor købe en dame elcykel?

Ja hvorfor egentlig købe en elcykel? Først og fremmest så får du en elcykel der med en elmotor og et genopladeligt batteri hjælper dig med at komme fremad – uanset vind og vejr.

Elcyklen vil ændre dit syn på den trælse cykeltur med den stejle bakke, da du nu kan cykle længere, hurtigere og uden overbelastning af din krop. Dermed ikke sagt, at du slipper for din daglige motion på cyklen, du skal selvfølgelig stadigvæk træde i pedalerne, men nu får du motion på en mere behagelig måde.

For ligesom alt cykling er sundt for dig og dit helbred, så er det også tilfældet ved elcykling. Når du stiger op på din dame elcykel, så nyder du stadig gavn af de helbredsmæssige fordele såsom styrkelse af hjertet, musklerne og konditionen. Hvis du har overskuddet på dagen, så kan du også tage din elmotor af og cykle som var det en almindelige cykel.

Tænk på hvis du kunne cykle med medvind hver eneste dag? Så ville du højst sandsynligt få en større lyst til at cykle – og måske også cykle længere i stedet for at benytte dig af offentlig transport eller bil. Her kan en dame elcykel betale sig både ved glæden ved at cykle, men også økonomisk. Hvis du cykler 1 kilometer på din elcykel, så koster det dig kun 2 øre. I forhold til et rejsekort, en bil eller anden transport, så er besparelsen rigtig stor.

CO2 udledningen pr. kilometer er selvfølgelig også lavere end f.eks. bil. Hvis du kører 1 kilometer i din bil, så udledes der 132 gram CO2, men hvis du cykler 1 kilometer på den dame elcykel, så udledes der kun 12 gram CO2.

Så det korte svar på, hvorfor du bør en købe en el damecykel er, at du får et effektivt, sundt, miljøvenligt og økonomiske fordelagtigt transportmiddel til din dagligdag.

Hvilken dame elcykel skal jeg vælge?

Søgen efter den ideelle elcykel til dig kan være langhåret, der er mange mærker, mange modeller og endnu flere funktioner. Her hos Pedalatleten lader vi dig blive inspireret af vores store udvalg højkvalitets elcykler til damer, så du hurtigt og enkelt kan finde en dame elcykel, der passer til dit behov og dine ønsker til både udseende og egenskaber.

Vores store udvalg af elcykler til damer består af de mest kendte mærker fra verdens førende leverandører af elcykler. Det vil sige, at uanset om du er på udkig efter Winther, Raleigh, Nisiki, Centurion eller andre, så finder du din kvalitetselcykel hos Pedalatleten.

Der er mange forskellige modeller af dame elcykler, og funktioner er ligeledes forskellige.
Motoren kan sidde foran eller bagved. Cyklen kan have indvendige gear eller udvendige gear. Der er både elcykler med fodbremse og rullebremse. Denne jungle af egenskaber og funktioner på elcyklen skal du dog ikke tunges med, det er derfor at vi her.

Vi har lavet en udførlig guide til hvilke komponenter og funktioner, du bør sætte dig ind i forud for anskaffelsen af din nye elcykel. Læs mere om vores elcykel test.

Hvordan fungerer en dame elcykel?

Du ved allerede hvad en elcykel er, men ved du helt grundlæggende hvordan den fungerer?

Det er ikke nødvendigt at kende til mekanismerne og alle de tekniske deltager, men det er dog en fordel at kende til, da det vil hjælpe dig i din søgen efter den perfekte dame elcykel.

En elcykel giver dig som cykellist en trædeassistance. Enhver dame elcykel er udstyret med et batteri, som kan være placeret foran eller bagpå cyklen. Batterierne på vores elcykler er kendt for sine lange rækkevidder, så din motor hjælper dig under hele turen. Det er netop batteriet der giver kraft til elmotoren. Der findes der forskellige motortyper herunder centermotor, frontmotor og hækmotor.

De fleste af fleste af vores dame elcykler er med centermotor, som betyder at elmotoren er placeret på midten af cykelstellet. Grunden til at centormotor er den bedste løsning er, at den giver den bedste balance og vægtfordeling på cyklen. Du får samtidig en stærk motor og kraftig trædeassistance, og er samtidig fri for problemer hvis uheldet skulle være ude og der skal skiftes dæk.

Selve trædeassistancen som er nøglebegrebet ved en elcykel, fungerer ved brug af elektroniske sensorer, som registrerer din hastighed, pedalkraften og pedalrotationen, og ud fra disse oplysninger står motoren dens trædeassistance til og fra.

Hvilken dame elcykel passer bedst til dig

Hvad end du er til det klassiske og stilfulde design, det farverige eller en sporty dame elcykel, så finder du den hos Pedalatleten.

Når du skal vælge din elcykel, så er der flere ting som du skal overveje.

Hvilken størrelse skal din dame elcykel være? Disse målstørrelser afhænger af din højde, og derfor er det også let at vurdere hvilken størrelse du skal bruge.

Hvis du er 160-165 cm høj, skal du gå efter en cykel i str. XS/S eller 47-51 cm
Hvis du er 165-170 cm høj, skal du gå efter en cykel i str. S/M eller 51-53 cm
Hvis du er 170-175 cm høj, skal du gå efter en cykel i str. M/L eller 53-55 cm
Hvis du er 175-180 cm høj, skal du gå efter en cykel i str. M/L eller 55-57 cm

Dernæst er der materialet og der går vi hos Pedalatleten ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er alle vores dame elcykler med stel i aluminium, da netop aluminiumsstel er et let stel og lader dig få mindre modstand og højere fart. Derudover er aluminiumsstel både holdbart og stift, som giver den ideelle kørekomfort til både dagligdagen og de længere cykelture.

Så er der selvfølgelig også nogle spørgsmål omkring valget af gear. Der findes både ind- og udvendige gear på vores elcykler til damer.

En dame elcykel med indvendige gear findes oftest i 3-8 gear. Fordelen ved de indvendige gear er, at de er tæt på vedligeholdelsesfrie.

Hvis du i højere grad er til flere gear, så kan du med udvendige gear få en el damecykel med op ti 18 gear. Dette skaber en naturlig mere glidende cykel. Udvendige gear kræver dog mere vedligeholdelse, da de ikke er beskyttet for bl.a. salt, grus og vand.

Sidst men ikke mindst, så er der valget af bremsetyper. Her hos Pedalatleten finder du dame elcykler med tre salgs bremsetyper.

Fodbremsen er som du kender den fra den almindelige cykel. Det er dog ikke en bremsetype som man ser på mere professionelle cykler.

Håndbremsen kender du nok også, og de fleste cykler både almindelige og elcykler er udstyret med denne.

Til sidste er der rullebremsen som de seneste år er blevet meget populær, da de er forholdsvis vedligeholdelsesfrie. Rullebremsen er en tungere model, og du kan med den opleve en langsommere bremsning.

Det er altid en god idé at rådføre sig med en fagperson forud for investeringen i en elcykel. På denne måde er du sikret, at din nye cykel møder dine behov til fulde. Med afsæt i denne guide er du klædt godt på til at tage snakken med en elcykelkyndig fagperson.

Hos Pedalatleten har vi mange års erfaring inden for elcykler. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med købet af en ny elcykel – vi deler hellere end gerne vores gode råd og faglige ekspertise.

Du får altid den bedste service hos Pedalatleten.dk

Her på Pedalatlen.dk forhandler vi et bredt udvalg af moderne elcykler til damer i topkvalitet.

Markedet for dame elcykler befinder sig for tiden i en rivende udvikling, og derfor følger vores medarbejdere udviklingen tæt, så de kan give dig tidssvarende elcykler til prisen. Vi står altid klar til at vejlede dig i valget af elcykler til damer, og i vores butikker i København K og København Ø kan du prøve en tur på en af de nye elcykler, og se nærmere på mulighederne i elcykler.

Alle cykler leveres 100% samlet af en fragtmand til din hoveddør, og er omfattet af en 2-årig garantiordning, med mulighed for at forlænge garantien op til 6-år. Hvis der skulle opstå problemer med cyklen, står vi altid klar til at tage den ind på værkstedet, og sikrer således at din elcykel fungerer som ny de næste mange år. 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13