Elløbehjul

Elløbehjulene har taget danskerne med storm og dette med god grund. Et elløbehjul er et fremragende transportmiddel i bymiljøer, hvor bilkøer og forsinkelser på den offentlige transport er hverdagskost. Som indehaver af et elløbehjulet kan du komme på arbejde uden at få det mindste sved på panden og samtidig få en masse frisk luft.

Men der er endnu flere fordele ved at anskaffe sig et elløbehjul og dem kan du læse mere om her på siden. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet

Kom hurtigt og ubesværet igennem byen

Som indehaver af et elløbehjul er det slut med at ligge i kedsommelige bilkøer eller vente på udeblivende busser, når du skal krydse byen i myldretiden. Elløbehjul hører nemlig til på cykelstierne og har derfor langt mere luft omkring sig end bilerne. Hvis du bor i en større by, kan du højst sandsynligt vinde en masse tid ved at transportere dig på elløbehjul til og fra arbejde og som en sidegevinst får du samtidig en masse frisk luft. 

Slip for at ankomme forpustet på arbejde

Det er dejligt at cykle, men knap så behageligt at ankomme forpustet og svedig på arbejdet om morgenen. Dette er du foruden med et elløbehjul. Elløbehjulet kræver ingen fysisk indsats af dets fører og derfor kan du komme fra a til b uden at miste pusten – også på bakkede strækninger. 

På et elløbehjul kan du selv regulere tempoet og derfor forlænge turen, hvis solen skinner og tiden er med dig. Du kan også sætte farten op, hvis du er kommet 5 minutter for sent ud ad døren. Temposkiftet på et elløbehjul sker uden at der lægges kræfter i og du kan derfor ankomme på arbejdet uden en eneste dråbe sved på panden. 

Spar penge ved at købe dit eget elløbehjul

De offentlige elløbehjul har for længst vundet indpas i de fleste store danske byer. Udover at de offentlige elløbehjul ikke altid er i optimal stand, så er det også en dyr fornøjelse at leje dem. De fleste har startgebyrer og minuttakster, som gør at selv kortere rejser hurtigt bliver en omkostningstung affære på en månedlig basis.  

Når du har anskaffet dig dit eget elløbehjul er der ikke flere udgifter. Det kan derfor hurtigt betale sig at anskaffe sig sit eget elløbehjul, i stedet for at betale for at låne de offentlige. 

Et grønnere alternativ end bilen 

Elløbehjul er batteridrevne og dermed et grønnere transportmiddel end bilen. Elløbehjulet udskiller hverken røg eller damp og belaster klimaet mindre end en bil gør. Et elløbehjul er ikke klimaneutralt, men et glimrende skridt væk fra bilen og dermed i en, miljømæssigt, fornuftig retning. 

Kom frem trods stiv modvind

Endnu en fordel ved at benytte sig af et elløbehjul er, at din transport ikke bliver påvirket af vindforhold. På en cykel sætter vinden for alvor dine ben på prøve, men dette gør sig naturligvis ikke gældende på det batteridrevne elløbehjul. Her kan du transportere dig frit rundt, fuldstændig upåvirket af vindforhold og bakkede veje. 

Lettere at transportere end en cykel 

Modsat en cykel er et elløbehjul nemt at tage med på tur eller ferie. Du kan nemlig folde elløbehjulet sammen og herefter nemt og ubesværet tage det med i toget eller bilen. Når du er nået frem til destinationen, kan du på ny folde løbehjulet ud og herefter har du mulighed for at bevæge dig frit rundt helt uafhængigt af biler og offentlig transport. 

Hos Pedalatleten er kunden i højsæde

Vi mener at det skal være så simpelt og fordelagtigt som muligt at handle hos os. Derfor leverer vi alle vores cykler og elløbehjul 100% samlet og køreklar. Alle de varer vi har på lager i vores butik i København leveres allerede inden for 1-3 hverdage, og de varer, som befinder sig på vores fjernlager, leveres efter 2-4 hverdage. 

Men for os er ikke blot hurtig levering, men også sikker levering altid af højeste prioritet. Derfor benytter vi os af et professionelt fragtfirma (3D Logistik). Dette er din garanti for, at dit nyindkøbte elløbehjul kommer sikkert frem. Vi tilbyder desuden fri fragt på alle cykler og løbehjul, der koster over 3995 kr.

Hos Pedalatleten er du sikret markedets bedste pris, da vi altid prismatcher. Det betyder at vi at inden købet af dit nye elløbehjul tilbyder dig at matche prisen, hvis du finder løbehjulet billigere andetsteds. Du kan læse mere om vores prismatch her

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål i forbindelse med anskaffelsen af et elløbehjul eller vil du blot vide mere, så kontakt os. Her hos Pedalatleten står vi altid klar til at hjælpe vores kunder og vi stiller hellere end gerne al vores ekspertise til rådighed. 

Du kan få fat på vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-18.00 eller om lørdagen kl. 10.00-15.00 på tlf. 70 70 75 13. Du kan også sende os en mail på kundeservice@pedalatleten.dk og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13