Forlygte White 0,5 Watt LED

Vær den første til at bedømme dette produkt

Kompakt forlygte med kraftigt LED lys. Har blinke-/og steady funktion. Et sæt AAA batterier medfølger.

Varenummer: JY-224-1

Lagerstatus: På lager

Vejl. 99,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Bruger du cyklen til at køre til en nærliggende butik, eller tager du ofte omvejen gennem skoven? Det er vigtigt at tage i betragtning hvor meget lys du skal bruge, og hvor det skal lyse hen?

Mere lys er som regel bedre, men hvis du for eksempel kører i byen er det vigtigt at have lygter med en bred lyskegle, så du undgår uheld i lyskrydsene. Hvis du primært kører på vejen, er det anbefalet at bruge cykellygter hvor lyset er sigtet nedad så du ikke blænder den modkørende trafik. Tager din cykeltur dig igennem en variation af vejkørsel og off-road eller bykørsel? Så burde du overveje at anskaffe en cykellygte med forskellige indstillinger.

Hvis du bruger din cykel hver dag, skal du sørge for, at din cykellygte kan klare vejrforholdene. Det vigtigste for os er din sikkerhed, så vælg den cykellygte der får dig sikkert igennem cykelturen hver dag.

Hvorfor LED?

LED cykellygter har gennem den seneste tid næsten fuldstændig overtaget og udfaset alle andre typer og det er med god grund, der er nemlig en lang række væsentlige fordele ved at bruge LED cykellygter.

Levetiden på LED pærerne er op til 100.000 timer, det svarer til 11 års konstant brug. LED pæren har en energieffektivitet på 80-90%, det betyder at ca. 80-90% af den energi der udledes bliver konverteret til light, i modsætning til glødelampen hvor kun 20% af energien bliver omdannet til lys. Det betyder også at Cykellygter med LED har længere batterilevetid end andre typer. LED lys er desuden fri for giftige kemikalier og kan genbruges med god samvittighed.

LED Cykellygter er ekstremt holdbare og bygget med solide komponenter, der er særdeles robuste og kan modstå langt de fleste vejrforhold. Fordi LED-lys er modstandsdygtige over for vibrationer og eksterne påvirkninger, er de perfekte til brug i cykellygter.

Specifikationer

Specifikationer

✪ Kundeservice: 70 70 75 13