Cykelhjelm Hövding 2.0 Airbag - Med Cover

- 21%

 

 

 

 

Small: 36cm og under omkring halsen
Medium: 36-42cm omkring halsen
Large: 38-45cm omkring halsen

OBS: Ved brug af Høvding hjelmen er det vigtigt at man kun har aktiveret hjelmen, når man sidder på cyklen. Dvs at man først aktiverer hjelmen når man sidder på cyklen, og sørger for at deaktivere den inden man står af cyklen.
Varenummer: #3315

Lagerstatus: På lager

Pris: Vejl. 2.295,00 kr

Netpris 1.795,00 kr


Beskrivelse

Detaljer

Baggrunden

Svenske Hövding har opfundet morgendagens cykelhjelm. Og i marts 2015 lancerede de version 2.0 af den oppustelige cykelhjelm. Det hele startede med to svenske studerende, der ville se, om de kunne skabe en hjelm, som folk faktisk ville gå med; resultatet blev en airbag til cyklister.
Mange mennesker nægter at bære den traditionelle cykelhjelm, da de mener, den ødelægger håret og generelt ikke er pæn.
Med Hövding 2.0 Airbag kan håret få lov at sidde, som det skal. Yderligere kan den oppustelige krave nemt personliggøres, så den matcher forbrugerens tøj og lignende.

Den usynlige cykelhjelm

Airbaggen er designet som en hætte, og lavet i ultra stærkt nylonmateriale, der ikke går i stykker af at blive trukket hen ad jorden. Hövding Airbag 2.0 beskytter langt de største dele af dit hoved, og samtidig giver den dig et godt udsyn.

Når airbaggen udløses, beskytter den et langt større område end en almindelig cykelhjelm. Cykelhjelmen er udviklet på baggrund af nuanceret research samt store mængder data fra ulykkesstatistikker.

Beskyttelsen er bedst ved de vigtigste områder og giver en ekstremt blød og mild stødabsorbering. Trykket, der dannes i airbaggen, forbliver konstant i et par sekunder, hvilket gør, den kan holde til flere sammenstød med hovedet under samme ulykke. Efter dette begynder airbaggen langsomt at deflatere.

Airbaggen fyldes af en kold glas inflator (blæser) og benytter helium. Denne er placeret i en holder i kraven og sidder på cyklistens ryg.

Uovertruffen stødabsorbering

Det svenske forsikringsselskab Folksam udførte i 2012 en test af cykelhjelme, hvor de målte på stød mod hovedet med 25 kilometer i timen. I den forbindelse opnåede Hövding-airbaggen en stødabsorbering, der var 3 gange højere end alle andre testede hjelme.

Ydermere er hjelmen CE godkendt og lever derfor op til europæiske sikkerhedskrav til cykelhjelme. Dette gør Hövding-airbaggen lovlig i Danmark samt hele EU.

Dermed er hjelmen en af de sikreste på markedet, og en undersøgelse og nyere dansk guide konkluderer også, at airbag hjelmen er kommet for at blive på markedet samt at det kommer til at sætte nye standarder for fremtidens cykelhjelme.

Hvordan fornemmer den uheld?

Tusindvis af cykeluheld blev genskabt med benyttelse af stuntryttere og testdukker med henblik på at indsamle data om de specifikke bevægelser og bevægelsesmønstre, cyklister har under et uheld.  

Hövding har ligeledes samlet en lige så stor mængde data om normal cykling igennem testcyklister, der benyttede Hövding til cykling i hverdagen.
Med afsæt i al den data, som Hövding indsamlede, formåede de at udvikle en algoritme, der kan skelne mellem cykling og uheld.

I den højst usandsynlige kategori af cykeluheld, hvor der ikke har været nogen målbar bevægelse ved cyklisten, eksempelvis hvis et objekt ovenfra falder direkte ned på cyklisten, har Hövding 2.0 Airbag ikke mulighed for at reagere.

Dog anbefales det at slukke for airbaggen, lige så snart du står af cyklen. Da du på den måde undgår, at airbaggen udløses, hvis du laver unaturlige bevægelser. Dette kunne for eksempel være, hvis du bukker dig hurtigt ned for at låse din cykel

Batteri

Hövding Airbag har en batterilevetid på 9 timers cykling og kan derefter nemt oplades via enten stikkontakt eller computer via et USB-kabel. På forsiden af kraven er der et LED lys, der indikerer batteriniveauet. Ligeledes er der et LED lys, der indikerer, om airbaggen er tændt eller ej.  

Generelt om systemet

Airbagsystemet er omsluttet af en krave i sort, vandtæt, smudsafvisende, funktionelt stof. Når kraven er på, hviler den let og ugeneret rundt om halsen. Den er desuden yderst nem at tage på og lukkes nemt med en lynlås .

Der er en krog på indersiden af kraven, der gør det muligt at hænge den op på en knage eller lign.

Kraven leveres som standard med et sort cover, som er lavet af et holdbart stof, der beskytter din Hövding mod snavs og slid. Dette kan tages af hvis vask er nødvendigt.

Man kan købe covers i andre farver/mønstre. På den måde kan du nemt ændre udseendet og gøre din Hövding mere personlig.

 

Specifikationer

Specifikationer

Producent Høvding

Cykelhjelm Hövding 2.0 Airbag - Med Cover Bedømmelser

Smart opfindelseBedømt af Jacob Sørensen
Stjerner
Konen har tit sagt hun ikke vil bruge cykelhjelm, fordi hun ser åndssvag ud og fordi det ødelægger hendes frisure. Købte denne til hende i julegave, og hun har brugt den hver dag lige siden. Stor succes :-) (Indsendt den 10/01/2017)
Så Nice!Bedømt af Henrik Mortensen
Stjerner
Det her, det er fanme en fed opfindelse. Jeg er heldigvis ikke væltet med den endnu, men alle de tests jeg har set, giver mig da tryghed omkring at den virker. (Indsendt den 22/12/2016)

 

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Stjerner
✪ Kundeservice: 70 70 75 13