Hurtige elcykler

Er du på udkig efter en hurtig elcykel, der nemt og sikkert kan bringe dig fra A til B? Du er måske i tvivl om, hvilke type elcykler, der er hurtige at køre på, eller om en Speed Pedelec, den absolut hurtigste elcykel på 45 km/t, kan være noget for dig? Læs med her, hvor vi ser på en række elcykler, der med garanti kan give dig fart og køreglæde. 

Du finder både sporty elcykler, som med sin foroverbøjede positur gør det nemmere for dig at skabe et kraftigt tråd i pedalerne, samt Speed Pedelecs, de hurtigste elcykler på markedet.

 

Kom hurtigt og komfortabelt frem med en E-citybike

Der findes mange forskellige typer af elcykler, der hver har sit unikke formål. Selvom langt de fleste er ens på det punkt, at de leverer hastigheder på op til 25 km/t, er der væsentlig forskel på køreoplevelsen, samt hvad de enkelte elcykler er bedst til.

Er du på udkig efter en hurtig elcykel, kan en E-citybike derfor være et godt sted at starte. De fleste E-citybikes, også kaldet citybike elcykler, er nemlig bygget til at levere den optimale blanding af fart og komfort. Dette kan være afgørende, da du nok vil opdage, at 25 km/t i langt de fleste tilfælde faktisk er rigeligt hurtigt.

Som den sporty udgave af de klassiske elcykler, giver E-citybikes en mere foroverbøjet positur, som gør det nemmere for dig at skabe et kraftigt tråd i pedalerne, så du på naturlig vis kan skabe høj fremdrift på elcyklen. Med denne positur minimerer du også vindmodstanden, som gør det lettere for dig at glide ubesværet gennem trafikken.

Fordelen ved at vælge en E-citybike er desuden den lavere prisklasse, det større udvalg af modeller, muligheden for transport af børn, og at den fungerer godt til bykørsel. Se vores brede udvalg af E-citybikes her.

 

 

 

Hurtige elcykler med centermotor

E-citybikes kendetegnes typisk også af at have centermotor, som ikke kun bidrager med det karakteristiske stilrene og sporty look, men som også giver netop det velafbalancerede, lave tyngdepunkt, der gør at du ligger godt i svinget, og giver dig den nødvendige stabile følelse af kontrol, for at du kan give den maks gas i pedalerne.

 

 

Elcykler der kører 45 km/t - Speed Pedelecs

Markedets hurtigste elcykler går under samlebetegnelsen Speed Pedelecs. Denne unikke type elcykel kan køre helt op til 45 km/t, og er bygget til dig, der netop skal tilbagelægge store distancer relativt hurtigt. For langt de fleste er de almindelige elcyklers hastighed på 25 km/t rigeligt. Derfor anbefaler vi primært denne type cykel til “superpendlerne”, der skal cykle mange kilometer og lange stræk.

Udover en kraftigere motor har Speed Pedelecs særlige krav til udstyret, bl.a. sidespejl, hydrauliske skivebremser samt bredere og kraftigere lygtesæt med bremselys. En Speed Pedelec skal nemlig være typegodkendt, hvilket bl.a. Indebærer særlige krav til kvaliteten af Speed Pedelecen og dens opbygning. Derfor kan du med typeskiltet altid være sikker på, at din Speed Pedelec er i orden, når den leveres. 

Fordelen ved at vælge en Speed Pedelec er selvsagt det større fartoverskud, der gør at du kan køre længere på kort tid, og møde i skole/på arbejde uden at være badet i sved. Den er til dig, hvis rute består af længere landevejskørsel, og som ikke betragter transport til arbejde som et træningspas.

Se vores brede udvalg af de lynhurtige Speed Pedelecs her.

 

Speed Pedelecs love og regler

Pr. 1. Juli 2018 tiltrådte den ny forsøgsordning, der gjorde det lovligt at køre på cykelstier med Speed Pedelecs. I forsøgsordningen gælder særlige love og regler for færdsel på en Speed Pedelec. Inden du begiver dig ud i kørsel på en Speed Pedelec, er det derfor vigtigt, at du kender loven til både dig som cyklist, og til dit udstyr, da den hurtige hastighed selvsagt kræver større agtpågivenhed og opmærksom kørsel. Vi har samlet de vigtigste ting, du skal vide om Speed Pedelecs i denne artikel, og du kan læse mere om forsøgsordningen på færdselsstyrelsens hjemmeside.

 

Find din hurtige elcykel hos Pedalatleten

Hos Pedalatleten har vi et bredt udvalg af hurtige elcykler, hvad end du er på udgik efter en sporty og komfortabel elcykel, eller en lynhurtig Speed Pedelec. I vores fysiske butik har vi mere end 50 elcykler fra de mest populære mærker til udstilling, så vi står altid klar til at vejlede dig i henhold til dit behov.

Kom f.eks. ned og prøv den yderst populære model Gazelle Ultimate C380 Speed Pedelec fra den hollandske producent Gazelle, som er en stærk kombination af en sporty bycykel og en komfortabel turcykel. Denne Speed Pedelec findes både til damer og herrer

 

Bestil din hurtige elcykel hos Pedalatleten og få den leveret samlet og 100% køreklar

Bestil din næste elcykel hos Pedalatleten.dk og få hurtig og sikker levering. På vores værksted samler og klargør vores dygtige og uddannede cykelmekanikere din cykel, så den altid leveres 100% samlet og køreklar. Bestiller du ekstraudstyr monterer vi også dette. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage, du har 365 dages fortrydelsesret, og du får fri fragt ved bestilling af cykel for over 3999,- dkk (799,- dkk for øvrige varer). 

Alle cykler kommer med 2 års garanti, men du har mulighed for at udvide denne til 6 års garanti hvis du kommer til et årligt serviceeftersyn. 

 

Prismatch og service på din elcykel hos Pedalatleten

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer prismatch på alle elcykler, eBike-batterier, og reservedele. Finder du produktet billigere hos en konkurrent matcher vi derfor denne pris. 

Elcykelbatteriers levetid varierer afhængig af flere faktorer som belastning, opbevaring og vedligeholdelse, men estimeres i gennemsnit til omkring 5 år. Skulle dit batteri blive slidt ned, kan du nemt og hurtigt selv skifte det ud med et nyt batteri fra vores butik. 

Vi hjælper dig kvit og frit med at komme af med dit gamle batteri på en miljømæssig forsvarlig måde, når du køber et nyt hos os. Køber du nyt batteri online, vedlægger vi en returlabel i forsendelsen, som du kan bruge til at sende det gamle retur til os. Kommer du forbi butikken, skal du blot medbringe det gamle batteri.

 

Få professionel vejledning til hurtige elcykler

Har du spørgsmål til din elcykler, eller skal vi hjælpe dig med at finde den rigtige elcykel? Så tøv ikke med at kontakte os - vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring!

Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk.

Vi besvarer henvendelser i hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage mellem 10.00-15.00.

I samme tidsrum har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.
✪ Kundeservice: 70 70 75 13