Pedalatleten – København

Hos Pedalatleten elsker vi cykler.

Vi ved at København, er en by i rivende udvikling og vi vil derfor gerne hjælpe med at passe på miljøet. Vi mener derfor, at cykler bør være i god kvalitet og til at betale, så flere vælger det alternativ i stedet for bilen. I København er det ikke svært at komme fra A til B, men med en cykel bliver det hele meget nemmere.

Hvorfor vælge Pedalatleten

Hos os har vi et stort og bredt udvalg af herre, dame, drenge og pige cykler til lige det, du skal bruge en cykel til. Vores udvalg er alle billige, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten. På Pedalatleten tilbyder vi ikke kun cykler, men også cykeltøj, cykelhjelme og tilbehør & udstyr. Så du kan finde alt, du skal bruge et sted.

Vores cykelbutik i København, er altid klar til at byde dig velkommen og vise dig det billigste udgangspunkt til din situation. Så kom forbi og hør mere om vores cykler og alt der hører til.

Hvad kan du finde i butikken

I vores cykelbutik i København, kan du finde et stort udvalg af cykler og tilbehør. Her tager vi hensyn til dine mål, så vi kan finde den bedste cykel til dig og dit budget. Vi byder dig altid velkommen med åbne arme, så du får den bedste service. Foruden cykler, kan vi rådgive dig i forhold til, hvad du bør købe med til cyklen. Vi har et stort udvalg af relevant tilbehør, så selv hvis du allerede har en cykel, kan du finde lige det, som du skal bruge.

Du kan finde et hav af forskellige låsemuligheder til din cykel, og vi råder dig til, hvilke der passer bedst til din cykel og situation. Derudover kan du finde gode lygtesæt, som også er miljøvenlige og som kan køre på solceller. Vi har cykelpumper, cykelstole til børn, bagagebærere og meget mere. Så kom ind i butikken og tag et kig.

Kom og få en cykelservice

Hos os kan du komme ind og få en servicering af din cykel. Det indebærer:

-          Justering og smøring af din kæde

-          Sikkerhedstjek af cyklen

-          Pumpning af dæk til den rette BAR

-          Vi efterser og justere både dine gear og bremser

-          Smøring af udvendige dele

Vi vil altid gerne hjælpe med at tjekke din cykel får det bedste liv, da vi mener, man bør tage sig godt af sin cykel, som man også tager sig af sin bil.

Køb cykel og få eftersyn med

Når vejret skifter, kan det være hårdt for cyklen og hvis den ikke kommer indenfor i kulden, kan det gå hårdt ud over cyklen. Heldigvis kan du ved at købe cykel hos os, få en eftersynsgaranti, som gør det muligt at få tjekket din cykel efter, hvis der skulle være noget galt.

Kontakt os ved spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os i vores åbningstider på telefon, sende en mail, eller møde op i butikken og spørge os ad.

Kontakt os på telefon fra 10.00-18.00 på: 70 70 75 13

Mail: kundeservice@pedalatleten.dk

Vores åbningstider for butikken er:
Mandag til Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: Lukket

✪ Kundeservice: 70 70 75 13