Bestil cykel online og få den leveret 100% køreklar

På Pedalatleten.dk har vi fjernet alt det besværlige ved at købe ny cykel. Du kan nemt og bekvemt bestille din nye cykel i vores webshop og få den leveret den 100% samlet og køreklar til din hoveddør eller til click & collect i vores fysiske butik.

Tilvælger du eventuelt ekstraudstyr monterer vi også dette før levering, så alt du skal gøre, er at pakke cyklen ud, og så er du ellers køreklar. Læs her, hvordan det fungerer.

Bestil cykel på Pedalatleten.dk og få den leveret 100% køreklar

 

Find den helt rigtige cykel

Se vores brede udvalg af både cykler, elcykler og udstyr, og find cyklen, der vækker din begejstring og køreglæde.

I vores webshop finder du alt inden for både klassiske cykler og elcykler. Hvad enten du er på udkig efter en cykel til hverdagen eller til fritiden, har vi cyklen til dig og dit behov.

I vores webshop finder du blandt andet:

  1. Familievenlige cykler - f.eks. den eldrevne ladcykel og børnecyklen til junior.

  2. Hurtige cykler til de fartglade - f.eks. racercyklen til fritidsmotionisten, mountain- og e-mountainbiken til offroad-entusiasten, eller den lynhurtige og eldrevne Speed Pedelec på 45 km/t til de absolut hurtigste og superpendlerne.
  3. Komfortable, stilrene og klassiske cykler - f.eks. med oprejst siddeposition, lav indstigning og evt. påsat motor.

  4. Praktiske, vedholdende og komfortable cykler - f.eks. citybikes og e-citybikes til pendling og bykørsel.

… og meget mere.

 

Vi har masser af erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde lige præcis den cykel, der matcher deres specifikke behov, så vi står altid klar til at vejlede dig inden for dit ønskede prisleje.

Så slip for alt det bøvlede med at bestille ny cykel, og lad os stå for det kedelige. Så kan du nemt og trygt bestille ny cykel lige til din hoveddør.

 

Modtag en ordrebekræftelse

Når du har bestilt, modtager du en ordrebekræftelse. Denne sendes til den mail, som du har angivet i ordren. I ordrebekræftelsen bekræfter vi dit køb, ligesom du kan se, hvad du har bestilt og til hvilken pris, samt hvilken leveringsadresse du har indtastet.

 

Cyklen klargøres af vores uddannede mekanikere

Når vi har modtaget ordren, går vi hurtigst muligt i gang med at klargøre cyklen. Dette foregår under ordnede forhold i vores eget certificerede værksted af vores uddannede cykelmekanikere.

Cyklen samles, tjekkes, strammes og klargøres. Har du bestilt ekstraudstyr, monterer vi også dette uden ekstra beregning. Så når du modtager cyklen, er det eneste du skal gøre, at pakke den ud og tage den i brug. Det synes vi er god service! 

Cykel klargjort til afsendelse fra Pedalatleten

Når du har afgivet ordre på cyklen der vækker din begejstring, samler og klargør vores uddannede mekanikere cyklen, så den er 100% køreklar ved modtagelse. Tilvælger du ekstraudstyr, monterer vi også kvit og frit dette.

 

Cyklen leveres i samarbejde med professionelt fragtfirma

Når vores mekanikere har klargjort din cykel, pakker vi varerne forsvarligt ind i godkendt emballage. Det er vigtigt for os, at din cykel både kommer hurtigt og sikkert frem. Derfor samarbejder vi med et professionelt fragtfirma, som står for alle vores forsendelser af cykler.

Pedalatleten cykler indpakket forsvarligt i godkendt emballage

Den samlede og klargjorte cykel pakkes forsvarligt ind i godkendt emballage og afsendes i samarbejde med professionelt fragtfirma. Medmindre andet er angivet, kan du forvente leveringstid på 1-3 hverdage, og 2-4 hverdage for produkter fra vores fjernlager.

 

Følg pakken via track & trace

Når vi har klargjort din bestilling, sender vi en mail med lidt nærmere information omkring leveringen. I mailen vil der være et link, som du kan bruge til at følge cyklen via track & trace. På den måde kan du løbende følge med i status opdateringer på din forsendelse. 

 

Derudover vil vores samarbejdende fragtfirma advisere dig om:

  1. Når din ordre er afhentet på vores lager

  2. Når din ordre er læsset på chaufførens bil og i rute på vej mod dig - Du vil blive ringet op en time inden levering, hvis cyklen er bestilt til levering på din hjemmeadresse. Har du givet tilladelse til at cyklen må stilles uden kvittering, ringes du ikke op.

  3. Når din ordre er afleveret eller stillet (hvis du har givet samtykke til, at forsendelsen må afleveres uden kvittering for modtagelse).

Du får indblik i hele pakkens rejse, og kan derfor trygt læne dig tilbage, og lade os håndtere alt det besværlige.

 

Leveringstider

Cykler leveres på hverdage i tidsrummet 07:00-17:00 og du vil jf. ovenstående blive kontaktet af fragtmanden med nærmere information om leveringstidspunktet.

Medmindre andet er angivet, kan du forvente leveringstid på 1-3 hverdage, og 2-4 hverdage for produkter fra vores fjernlager. 

 

Leveringspris

Du får fri fragt på cykler, der koster mere end kr. 3999,- ellers er prisen for fragt af cykler kr. 199,-

Vi leverer i hele Danmark, men levering til en ø uden broforbindelse tillægges et gebyr på kr. 499,-

 

Modtag cyklen - Hjemme hos dig eller i vores fysiske butik ved Click & Collect

Du skal som udgangspunkt være hjemme ved levering, da fragtmanden ellers ikke må levere cyklen.

Når du afgiver din ordre, har du dog mulighed for at give tilladelse til, at fragtmanden gerne må aflevere cyklen uden kvittering for modtagelsen, samt angive hvor, du ønsker, at fragtmanden skal sætte cyklen - f.eks. i skuret, i garagen, hos naboen m.m.

Dette er på eget ansvar og risiko, mens vi til dags dato dog endnu ikke har været udsat for bortkomne cykler eller lignende.

Pedalatleten cykellevering med professionelt fragtfirma

Cyklerne leveres i samarbejde med professionelt fragtfirma og det er derfor minimalt, hvad vi oplever af fragtskader. For at vi kan sikre din tilfredshed, skal du ved modtagelse gennemgå alle varer og sikre at alt er intakt. Fragtskader skal senest være anmeldt til os 24 timer fra modtagelsen.

 

Vi har mange års erfaring med levering af cykler, og det er derfor minimalt, hvad vi oplever af fragtskader. Det er dog vigtigt, at du efter modtagelse gennemgår alle varer, og sikrer dig at alt er intakt. Selvom der ingen synlige skader er på emballagen, kan der stadigvæk godt forekomme fragtskader.

For at vi kan gøre krav gældende overfor vores samarbejdspartner, skal alle fragtskader senest være anmeldt til os indenfor 24 timer fra modtagelsen.

Dette gøres ved at sende os en mail med dit ordrenummer samt billeder af skaderne. Er der skader på den modtagne cykel, er det vigtigt at du ikke tager den i brug før du har været i kontakt med os.

 

Når du har tjekket igennem for skader, er du ellers køreklar. Husk, at du skal have cyklen efterspændt. Dette sender vi dig en SMS-påmindelse om 2 måneder fra købsdatoen. Dette første eftersyn er gratis, hvis du får det foretaget hos os, og er bl.a. et krav for at du kan få den udvidede 6 års garanti.

Pedalatleten afhentning i butik click&collect

Du kan også bestille cyklen til afhentning i vores butik. Her kan du også få hjælp til at justere cyklen, så den passer dig og dine mål.

 

Du har selvfølgelig også mulighed for kvit og frit at bestille cyklen til afhentning i vores butik, og i stedet hente den hos os. Så hjælper vores dygtige medarbejdere dig også meget gerne med at justere cyklen ind, så den passer lige netop til dig og dine mål. 

 

Kan du ikke finde svaret på det, du leder efter?

Så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede. Vi tager imod alle henvendelser, og giver altid vejledning efter hvad vi cykelfagligt vurderer er optimalt for dig. Uanset hvor du vælger at kontakte os, er det altid en fagspecialist, du kommer i kontakt med.

 

Skriv til os

Send en mail til kundeservice@pedalatleten.dk med dit spørgsmål, så bestræber vi os på at besvare din mail indenfor 24 timer, dog senest indenfor 48 timer.

 

Ring til os

Vi besvarer henvendelser på +45 70 70 75 13 i hverdage mellem 08:00 og 18:00 og lørdage mellem 10:00 og 15:00.

 

Kom forbi vores fysiske butik

I samme tidsrum som ovenstående, har du også mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, som er placeret ved Østerport station på Oslo Plads 9, 2100 København Ø. 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13