Abus

En cykelhjelm fra ABUS er til dig, som vægter sikkerhed højt. ABUS er nemlig eksperter i sikkerhed og står bag et vælg af forskellige sikkerhedsprodukter af sublim kvalitet. ABUS tilbyder et stort udvalg af cykelhjelme både til damer, herrer og børn.

Her på siden kan du se Pedalatletens sortiment af ABUS cykelhjelme og forhåbentlig samtidig blive lidt klogere på, hvilken cykelhjelm, der passer til dig.

1 til 32 ud af 40

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 40

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

ABUS: Sikkerhed er afhængig af kvalitet

Den familieejede, tyske virksomhed ABUS har siden 1924 produceret og solgt hængelåse. Siden grundlæggelsen er virksomheden vokset voldsomt og dækker i dag over alt fra cykelhjelme til videoovervågning.

ABUS producerer cykelhjelme ud fra devisen ”Sikkerhed er afhængig af kvalitet”. Derfor er cykelhjelmenes kvalitet altid i højsæde og der er altid fokus på pålidelige produkter med lang levetid. For at garantere at sikkerheden altid er optimal gennemfører vi ofte surveys blandt danskerne, hvor vi spørger ind til emner som relaterer sig til sikkerhed. Dette er en måde for at os at sikre at vi har fingeren på pulsen i forhold til nutidige tendenser og adfærdsmønstre.

Cykelhjelme minimerer risikoen for hovedskader

I dag er der til stadighed mange der negligerer den primære årsag til, hvorfor man bør bære cykelhjelm. Faktum er dog, at man er sårbart og dårligt stillet, hvis man vælter på sin cykel uden at være iført en cykelhjelm.

Cyklister er nemlig den kategori af trafikanter, der er hyppigst repræsenteret på skadestuer. Er man som cyklist involveret i et trafikuheld kan man risikere at få varige hoved- og hjerneskader. Risikoen for hjerneskader i forbindelse med cykelulykker falder dog radikalt, hvis man som cyklist er iført en cykelhjelm.

Selvom mange af os gerne forkaster cykelhjelmsovervejelserne med undskyldninger grundet i æstetik, så er en velfungerende hjerne alfa og omega for enhvers livskvalitet. Derfor er der ingen gode undskyldninger for ikke at anskaffe sig en cykelhjelm – og hellere i dag end i morgen.

Beskyt dig mod det ustadige danske vejr

Når man har en cykelhjelm på, er man ikke udelukkende beskyttet mod hovedskader, men også mod udfordrende vejrforhold. I de mørke og blæsende danske vintermåneder kan hjelmen holde dig varm, men også skærme dig for blæst og kuling.

Alle ABUS cykelhjelme er designet med åndbarhed for øje, så du altid får luft til hovedbunden, når du cykler. Dette betyder at du også på varme sommerdage kan iføre dig din ABUS cykelhjelm. Hvis du er motionscyklist, er det faktisk nødvendigt at have noget beskyttelse på hovedet, når man på sommerdage befinder sig under den skarpe sol i flere timer i træk.

Sprælske og dekorative ABUS cykelhjelme til ungerne

Er du på udkig efter en cykelhjelm til din søn eller datter, så sidder ABUS suverænt på det største udvalg af cykelhjelme til børn hos Pedalatleten. ABUS’ børnecykelhjelme fås i mange varianter og både i mere minimalistiske designs og i mere farverige og fantasifulde udgaver.

ABUS Anuky cykelhjelme til børn hører til sidstnævnte kategori. ABUS Anuky tilbyder et fantasifuldt univers, hvor illustrationerne på hjelmene ofte fortæller hele historier. Hjelmene er dekoreret med forskellige væsener og elementer, farverige baggrunde og masser af liv. Her er både hjelme prydet med prinsesseslotte, eksotiske dyr, fodbolde og undervandslandskaber. ABUS Anuky kommer i et kompakt letvægtsdesign med perfekt pasform til de yngste og praktisk LED-lys i nakkespændet. Hagespændet betjenes problemfrit og er udstyret med en pude, som spændet ikke niver i huden.

Vil I gerne have et lidt mere enkelt design, så er ABUS Smiley et godt bud på et cykelhjelm til barnet. ABUS Smiley fås i enkle, helfarvede varianter, såsom en helt sort, rød eller mørkegrøn hjelm. Du kan også finde ABUS Smiley cykelhjelme med mere simple, men stadig kreative illustrationer, som denne hjelm med masker eller denne hjelm med jordbær på. Smiley-hjelmene er et redesign af en tidligere udgave, som nu er blevet optimeret med bedre beskyttelse af nakke og tindinger, som praktisk LED-lys i nakkespændet.

Stort udvalg af ABUS cykelhjelme til voksne

ABUS har naturligvis også et stort udvalg af cykelhjelme til voksne til mange forskellige formål. Blandt ABUS’ mere klassiske cykelhjelme findes ABUS Aven-U serien, som er udført i enkelt design i afdæmpede farve med mat finish. Disse hjelme er utrolig lette – de vejer sølle 278 g. Designet tilbyder en nem og brugervenlig skruejustering samt fornuftigt luftindtag og bløde, behagelige stropper.

Hvis du leder efter en lækker cityhjelm, så er ABUS Hyban et godt valg. Hyban er en helt nyudviklet cykelhjelm med ABUS’ altid nemme skruejustering, praktisk og højtplaceret nakkelys samt aftagelig skygge. Hyban fås i klassiske farver, men også i mere dristige udgaver, som denne grønne sag.

Et mere sporty valg er den smarte ABUS Pedelec. Denne cykelhjelm er designet med et indbygget regnovertræk – perfekt til det ustadige danske vejr. Hjelmen er udstyret med en højt placeret LED-lygte, som garanterer en 180 graders synlighed. Herudover er ABUS Pedelec udstyret med hele 21 luftkanaler for god ventilation og et praktisk hagespænde med magnetlukning. Hjelmen er godkendt til kravene til speed pedelecs, som gælder i Schweiz og Holland.

Hos os er du i trygge hænder

Når du handler hos Pedalatleten er du altid i gode hænder. Vi gør vores ypperste for at give vores kunder den bedste vejledning og service – hver gang.  Som kunde hos Pedalatleten bliver du altid tilbudt et prismatch. Så hvis du finder nogle af vores produkter til en lavere pris hos andre forhandlere, så matcher vi naturligvis prisen. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti her.

Vil du vide mere om vores handelsbetingelser, så kan du læse om det lige her under vores handelsvilkår.

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter til det vi laver og stiller altid vores ekspertise til rådighed.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 eller på mail kundeservice@pedalatleten.dk. Vi besvarer henvendelser på hverdage mellem 08.00 og 18.00 og lørdage kl. 10.00-15.00, hvor du også er mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske butik som er placeret på Oslo Plads 9, 2100 København Ø.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13