MET cykelhjelme

Met er en internationalt anerkendt italiensk cykelhjelmsvirksomhed, der producerer hjelme både til hobbycyklister og professionelle atleter. Met er i dag en af de førende cykelhjelmsproducenter på verdensplan. Målsætningen er, at støtte cyklister på alle niveau i at udleve deres passion for cykling i sikre rammer. 

Hos Pedalatleten har vi et stort udvalg af cykelhjelme fra Met, både til børn og voksne. Her på siden kan du blive lidt klogere på, hvorfor en cykelhjelm fra Met altid er en sikker vinder. 

1 til 32 ud af 39

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 39

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Met cykelhjelme: Defend your passion

Met blev grundlagt tilbage i 1987 og har nu i over 30 år produceret cykelhjelme af højeste kvalitet. Flairen for æstetisk design og den traditionsrige italienske passion for cykling gennemsyrer alle Mets produkter. 

Met har gennem hele sit 30-årige virke specialiseret sig i hjelme, og kun hjelme. Denne specialisering betyder, du som indehaver af en Met cykelhjelm er sikret et gennemtænkt kvalitetsprodukt, som på målrettet vis er blevet udviklet på baggrund af mange års ekspertise. 

Målsætningen for Met, som også afspejles i sloganet ”Defend your passion”, er at sætte optimale og sikre rammer, så cykelryttere over alt i verden i tryghed kan udleve deres passion. Met har et imponerende stort sortiment med cykelhjelme målrettet alle aldre og specifikke typer af cyklister. Dette betyder at du blandt Mets cykelhjelmssortiment kan finde hjelme til alle medlemmer af familien. 

Minimer risikoen for hovedskader

I dag er der til stadighed mange der negligerer den primære årsag til, hvorfor man bør bære cykelhjelm. Faktum er dog, at man er sårbart og dårligt stillet, hvis man vælter på sin cykel uden at være iført en cykelhjelm. 

Cyklister er nemlig den kategori af trafikanter, der er hyppigst repræsenteret på skadestuer. Er man som cyklist involveret i et trafikuheld kan man risikere at få varige hoved- og hjerneskader. Risikoen for hjerneskader i forbindelse med cykelulykker falder dog radikalt, hvis man som cyklist er iført en cykelhjelm. 

Selvom mange af os gerne forkaster cykelhjelmsovervejelserne med undskyldninger grundet i æstetik, så er en velfungerende hjerne alfa og omega for enhvers livskvalitet. Derfor er der ingen gode undskyldninger for ikke at anskaffe sig en cykelhjelm – og hellere i dag end i morgen. 

En Met cykelhjelm-serie til ethvert behov

Met producerer cykelhjelme i mange forskellige serier målrettet forskellige behov og aldre. 

Blandt børnehjelme er en af de mest populære serier Met Crackerjack. Crackerjack er en hjelm der er velegnet til større børn, der er vokset fra de mere barnlige cykelhjelme med motiver. En Crackerjack cykelhjelm er en behagelig og funktionel hjelm, der fås i et hav af forskellige farver – både afdæmpede og spraglede. Crackerjack har fremragende åndbarhed, med 11 ventilationshuller, og i hjelmen er der integreret en lysdiode, så cyklisten altid er synlig på vejene. 

Af cykelhjelme til de mindre børn producerer Met serien Elfo/Genio. Elfo og Genio er den samme hjelm, men har størrelsen til forskel – Elfo dækker over hjelme i størrelse 46/53 cm, men Genio dækker over hjelme i størrelse 52/57. Elfo/Genio er en sprælsk hjelm med fantasifulde motiver, designet med det formål at gøre det sjovt for barnet at have en cykelhjelm på. Yder- og inderskallen af hjelmene er smeltet sammen, hvilket sikrer en behagelig, ekstra holdbar og sikker hjelm. 

Men Met er meget mere end børnecykelhjelme. En særdeles populær voksenhjelm fra Met er modellen Met 20Miles. Denne model er et af Mets bedste bud på en lækker urban cykelhjelm til både daglig brug og motionsbrug. 20Miles har et indbygget anti-insekt net, der sørger for at holde insekter væk fra hjelmen. Også på 20Miles er der indbygget LED-lys i hjelmen.

Met producerer naturligvis også professionelle mountainbikehjelme, herunder den populære MTB-serie Met Terra. Denne serie er for den aktive mountainbikecyklist, der skal have maksimal beskyttelse og ventilation under sin aktivitet. Derfor er Terra også udstyret med hele 21 ventilationshuller. Terra er en letvægtshjelm med en aftagelig skygge, der skærmer dig mod grene, sollys og andet man kan risikere at få i øjnene under sin aktivitet. Hjelmen er let at justere takket være Safe-T Duo systemet, som kan justeres både horisontalt og vertikalt og sikrer dig, at hjelmen sidder sikkert fast på hovedet.  

Du er beskyttet mod vind og vejr

Når du er iført en cykelhjelm, er du ikke blot beskyttet mod hovedskader, men også mod vind og vejr. I de kolde danske vintermåneder kan hjelmen holde dig varm, og på blæsende forårs- og efterårsdage giver hjelmen dig tiltrængt læ for blæst og kuling. 

Alle Mets cykelhjelme er designet med åndbarhed for øje, så du altid får luft til hovedbunden, når du cykler. Derfor kan du sagtens iføre dig din cykelhjelm på selv de varmeste sommerdage. Og er du motionscyklist kan det endda være nødvendigt at have noget beskyttelse på hovedet, hvis man bevæger sig under den skarpe sol i mange timer i træk. Mange af Mets motionscykelhjelme er udstyret med justerbare skygger, så du kan skærme din øjne mod solen.  

Hos Pedalatleten kommer kunden altid først

Hos Pedalatleten er det vores lod at sætte kundens tilfredshed i højsæde. Dette sikrer vi ved at gøre det så nemt og attraktivt som muligt at handle hos os. Derfor leverer vi alle de produkter, som vi har på lager i vores forretning i København i løbet af 1-3 hverdage, og produkter fra vores fjernlager leveres inden for 2-4 hverdage. 

Vi vil gerne være de bedste på markedet, både hvad angår kvalitet og pris, og derfor prismatcher vi. Det vil sige at vi inden købet tilbyder at matche prisen på din kommende cykelhjelm, hvis du finder den billigere andetsteds. Du kan læse meget mere om vores prismatch her

Kontakt os og hør nærmere 

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om din kommende cykelhjelm, så kontakt os. Vi har mange års ekspertise inden for cykler og cykeludstyr og deler hellere end gerne ud af vores viden. Så hvis du har spørgsmål til et givent produkt eller hvis du har brug for vejledning, så kan du altid ringe til vores kundeservice på tlf. 70 70 75 13 mandag til fredag kl. 08.00-18.00 eller lørdag kl. 10.00-15.00.

Du kan også sende en e-mail til kundeservice@pedalatleten.dk og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13