Nutcase cykelhjelme

Nutcase cykelhjelme er absolut nogen af de mest populære cykelhjelme i Danmark. Nutcase cykelhjelmenes popularitet skyldes en kombination af flere forskellige ting. En af grundende er deres unikke designs med flotte farver og mønstre. En anden grund er deres ekstremt gode pasform, hvor man med en nakkespænde kan sikre at hjelmen sidder helt tæt til hovedet, og med den smarte magnetspænde hurtigt og nemt kan lukke hagespænden. Derudover har alle cykelhjelmene fra Nutcase en CE EN 1078 certificering som sikrer at hjelmene er blevet testet efter EU standarder!

1 til 32 ud af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

En hjelm for alle

Det plejer at være kedeligt og irriterende at skulle bruge cykelhjelm, men det vil Nutcase gerne lave om på. Deres mål er at gøre det sjovt at bruge hjelm.

En Nutcase hjelm skal give anledning til smil. Deres hjelme er søde, seje og fantasifulde.

Nutcase den farverige hjelm til både voksne og børn

Det er ikke kun børn, der er til cykelhjelme med vilde og sjove farver eller tegninger. Nutcase producerer hjelme til både børn og voksne. Man kan få Nutcase hjelme i alle regnbuens farver, og de fås med mange forskellige mønstre.

Baby nutty

Til de helt små har Nutcase deres Baby nutty. Det er en perfekt hjelm for dem, der er lige er begyndt at køre på cykel.

Little nutty

Når de små så bliver lidt ældre, er den perfekte cykelhjelme en little nutty. Denne hjelm anbefales til børn, der er mellem to og syv år.

Zone

Til dem, der vil have en komfortabel og enkel hjelm. Zone er en hjelm, der tilbyder fuld beskyttelse. Samtidig har der fra producenternes side været stort fokus på ventilationen, pasformen og stilen. Hjelmen kendetegnes blandt andet ved FlexForm-teknologien, hvilket betyder, at hjelmen har en alsidig og imødekommende pasform.

Tracer

Tracer er til sportstyperne, der kan lide at køre stærkt. Nutcase har haft for øje at lave en yderst let hjelm, da de lavede Tracer. Man kan få Tracer i mange forskellige farver, og flere af Tracer hjelmene er med reflekser, så man bliver set i mørket.

Metroride

Dette er en simpel og meget elegant hjelm. Den kendetegnes ved at have en god pasform, og at den er yderst let.

Gen3 street

Gen3 street er dobbelt certificeret. Disse hjelme kan både bruges til cykling og skateboard. Street har deres normale modeller, som findes i vilde farver og motiver. De skal være med til at give et statement og få folk til at tænke “fed hjelm”.

Nutcase til hele familien

Nutcase producerer hjelme til alle familiemedlemmer. De har fokus på at lave hjelme, som forbrugerne har lyst til at gå med. Komfort og æstetik er store fokuspunkter for producenterne.

Der er tale om en producent, som konstant forsøger at forbedre sit produkt. Mærket har eksisteret i omkring ti år, og vi har løbende interessante forbedringer med hjelmene.

Særegent design

Nutcase har fra begyndelsen været kendetegnet ved at have distinkt design. De producerer sjove og skøre hjelme. De har igennem tiden fået ideer fra venner, familie og deres kunder. Ydermere har de siden 2014 hvert år valgt tre kunstnere, der skal være med til at designe deres hjelme.

Vedligeholdelse af din Nutcase hjelm

En cykelhjelm er standhaftig og kan holde til meget. Man bør dog, trods dette, passe godt på den, for så kan den holde rigtig mange år.

Når man køber en Nutcase hjelm, får man en manual med, hvori der er tips til vedligeholdelse af ens Nutcase hjelm. En række af de bedste tips er:

- Undgå at udsæt din Nutcase hjelm for ekstreme temperaturer, spidse objekter, skarpe kanter, saltvand, klæbemidler, oliebaserede opløsningsmidler, ætsende midler eller almindelige husholdningsrengøringsmidler såsom ammoniak eller blegemiddel.
- Hvis du vil rengøre din Nutcase hjelm, bør du bruge en mild sæbe og en opvredet klud. Når du har rengjort den, skal du lufttørre den.
- Nedsænk aldrig hjelmen under vand, og pak ikke hjelmen væk, før den er helt tør.
- Lad den ikke stå i direkte sollyse.
- Lad den ikke ligge i bilen eller andre steder, hvor den kan blive udsat for for meget varme.

Find den rette størrelse

Det er alpha og omega, at hjelmen sidder godt og behageligt, når det kommer til sikkerhed og komfort.

Vi har derfor lavet en lille guide, der kan hjælpe dig med at finde den rette hjelmstørrelse.

1. Mål dit hoved

Mål omkredsen af dit hoved med et målebånd. Placér målebåndet lidt over øret og tag det over midten af panden helt rundt om hovedet omkring 2,5 cm over øjenbrynene. Tag flere målinger for at sikre, at du har den rigtige størrelse.

2. Prøv den

Når du efter målingen har fundet frem til, hvilken hjelm der burde passe dit hoved, skal du prøve den, inden du køber den. Hvis den klemmer og er ubehagelig at have på, er den naturligvis for lille. Hjelmen skal sidde vandret på dit hoved. Den skal ikke hoppe rundt, når du bevæger dit hoved fra side til side. Den skal sidde rimelig fast. Hvis den rykker sig, er den for stor.

3. Korrekt pasform

Vær sikker på, at fronten af hjelmen sidder lige over dine øjenbryn, og at bagenden af hjelmen ikke rammer toppen af din nakke. Hageremmen skal sidde tæt, men ikke så tæt at du føler utilpashed. Fastgør hageremmen, og prøv at rulle hjelmen af dit hoved. Hvis huden på din pande bevæger sig en smule, har du fundet den korrekte pasform.

Nogen spørgsmål angående vores Nutcase hjelme?

Hvis du har spørgsmål angående vores Nutcast hjelme, så du er meget velkommen til at give os et kald på 70 70 75 13, så besvarer vi disse med et smil.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13