Yakkay cykelhjelme

Mange danskere vil ikke køre med cykelhjelm, fordi de ikke mener det ser særligt smart ud. Disse fordomme vil den danske producent Yakkay gerne gøre op med. Yakkay har derfor udviklet disse smarte og moderigtige cykelhjelme, som ligner helt almindelige hatte og kasketter. Konceptet går ud på, at man først vælger hvilken hjelm det skal være. Disse fås i forskellige farver og størrelser. For at vælge den rigtige størrelse, skal man måle omkredsen af sit hoved med et målebånd, der hvor det er størst. Når man så har valgt hvilken hjelm det skal være, skal man dernæst tilvælge et cover. Coveret sættes så udenpå selve hjelmen, og du har nu en nydelig hat eller kasket med indbygget cykelhjelm. Det er da smart! Har du brug for hjælp eller rådgivning sider vi klar til at hjælpe dig på telefonen 70707513

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Yakkay cykelhjelmen for de smarte

Yakkay er en dansk produceret hjelm. Cykelhjelmen er blevet designet efter folks ønsker og behov. Designet tager blandt andet udgangspunkt i de hyppigste problemer, som folk har med andre cykelhjelme.

Det er ikke noget tilfælde, at Yakkay er et dansk produkt. Vi danskere er et af de folk, der bruger cyklen mest. Ydermere er vi et land, der blandt andet er kendetegnet ved at have et begejstret forhold til fede design.

Yakkay hjelme forener sikkerhed og udseende

Det er ikke kun en cykelhjelm, du køber, hvis du vælger en Yakkay hjelm. Du køber en lækker beklædningsgenstand, der ikke ser fjollet eller dum ud.

Yakkay hjelme kan tilpasses. Du kan nemlig give din Yakkay hjelm dit eget præg; man kan nemlig købe forskellige covers til sådanne hjelme. Derfor kan du altid ændre din cykelhjelms look, hvis du trænger til fornyelse, og det er væsentligt biligere at købe et cover end en helt ny hjelm.

Yakkay er den perfekte cykelhjelm for dig, der går op i, at dit outfit passer sammen.

Særtræk for Yakkay hjelme

Herunder har vi samlet en række kendetegn for Yakkay hjelme:

- Letvægtshjelm
- 6 ventilationshuller for maksimal ventilation
- bestået både EN 1078- og CPSC-testene
- Hjelmbase med udskiftelige covers
- Kvalitetsskygge, der beskytter dine øjne mod sol og regn
- Ekstremt god pasform

Cykelhjelmen til de unge

Tit vil unge ikke bruge hjelme, da de ikke ligefrem forbinder en cykelhjelm med noget smart. En hyppig undskyldning er også, at cykelhjelmen er for varm. Med Yakkay gælder disse undskyldninger dog ikke.

Cykelhjelmen har seks ventilationshuller. Den har tilmed et lækkert design, der kan tilpasses forbrugeren.

Find den rigtige størrelse fra starten

En cykelhjelms primære funktion er naturligvis at beskytte dit hoved. En Yakkay hjelm kan dog meget mere end dette. Denne kan nemlig også, modsat mange andre hjelme, bidrage til, at du ser ekstremt stilfuld og smart ud.

Udvalget er stort og mangfoldigt. Det er vigtigt, at man finder en hjelm, der størrelsesmæssigt passer. Ydermere skal man naturligvis også finde en hjelm, der stilmæssigt matcher, hvad man søger.

Herunder følger en vejledning, der består af tre trin. Følg vejledningen, og vi garanterer, at du finder en hjelm, der både ser fantastisk ud, og som samtidigt føles yderst behagelig.

1. Mål dit hoved

Du skal bruge et fleksibelt målebånd. Placér målebåndet let rundt om hovedet og træk det stramt. Målebåndet skal placeres på følgende tre punkter: Midten af de forhoved Lige over ørerne Bredeste punkt af de baghoved

2. Vælg din stil

Vælg det Yakkay cover der passer til dig. Du har mulighed for at vælge flere forskellige. Måske skal du have et, der passer til forskellige årstider?

3. Tjek om hjelmen sidder komfortabelt og sikkert

Placer hjelmen på hovedet, skub den ned, så den sidder lige. Den må ikke vippe bagud eller fremad. Hjelmen skal sidde tæt, men ikke ubehageligt stram.

Stram herefter hagerammen. 'Y'-remmen skal sidde lige under ørerne. Sørg for, at det føles sikkert. Du bør ikke være i stand til at få mere end en finger mellem din hage og stroppen.

Cykelhjelmen er for lille, hvis:

- Den sidder så tæt, at det forårsager smerte
- Der er plads mellem toppen af dit hoved og hjelmen

Cykelhjelmen er for stor, hvis:

- Flyt dit hoved fra side til side. Hvis hjelmen sidder løst og vakler, er den for stor.

Hvis du vil have hjælp til at finde den rette størrelse, er du meget velkommen til at kigge forbi vores fysisk butik. Vi har adresse på Oslo Plads 9 i København Ø. Du er narturligvis også meget velkommen til at give os et kald på 70 70 75 13, hvis du ønsker telefonisk hjælp.

Cykelhjelmen er ikke skabt for at irritere dig

Man har ikke opfundet cykelhjelmen for at irritere dig eller gør dig pinligt berørt. En cykelhjelm er derimod opfundet for at sikre, at du er mere beskyttet, når du befinder dig i trafikken.

Husk nu for guds skyld den hjelm. Den kan redde dit liv!

Er Yakkays hjelme ikke lige dig, så tjek vores samlede udvalg af cykelhjelme. Vi er sikre på, at du kan finde en række hjelme, der falder i din smag.

Yakkay størrelsesguide

Yakkay cykelhjelme fås i tre foreskellige størrelser. Herunder ser du størrelsesguiden for Yakkay cykelhjelme :

- Størrelse - Mål (cm)

- Medium - 51 - 56 cm

- Large - 55 - 59 cm

- X-Large - 58 - 61 cm

Yakkay Smart two hjelm, som er standardmodellen fås i fire forskellige farver; rød, beige, brun og sort. Der findes tre forskellige covertyper. Vi har samtlige tre i vores forretning. Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til Yakkay cykelhjelme, så tøv ikke med at tage kontakt til os på 70 70 75 13, så gør vi dig klogere.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13