Gripgrab

Køb markedets bedste cykeludstyr til de bedste priser

GripGrap er et af verdens absolut bedste brands inden for moderne cykeludstyr. GripGrap er bygget på en glødende passion for såvel cykling som løb. Dette brand har specialiseret sig i at lave udstyr som blandt andet handsker og ikke mindst skoovertræk. Her hos Pedalatleten finder du selvfølgelig kun udstyr, der er lavet til cykling, men vi har selv stor respekt for alle deres øvrige produkter. Som altid har vi samlet et stort udvalg af produkter til knivskarpe priser.

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

GripGrap er grundlagt på ren passion 

GripGrap har altid sagt, at de ønsker at skabe produkter som gør det både sjovt og ikke mindst så behageligt som overhovedet muligt at tilbringe mange timer på cyklen. Og det må man sige, at de har levet op til! I dag er de som sagt mest berømte for deres cykelhandsker og ikke mindsk skoovertræk. Begge disse ting spiller en afgørende rolle for en rigtig cykelrytter, der skal trampe hårdt i pedalerne igennem lang tid ad gangen. Det er blandt andet derfor at næsten alle professionelle cykelhold sværger til netop dette brand.

Opnå markante forbedringer på cyklen med GripGrap

For såvel en professionel som en semi-professionel cykelrytter, er der ofte en direkte sammenhæng imellem deres komfort på cyklen og deres præstationer. For at man kan yde sit bedste, er det afgørende, at kroppen får sendt så meget blod ud til de arbejdende muskler. For en cykelrytter er dette særligt fødderne og ikke mindst den 4-hovevdede knæstrækker som skal trække det tunge læs.

Her spiller både brugen af særligt handsker og skoovertræk en stor rolle i forhold til at sikre det ideelle blodomløb i kroppen. Ens fingre bliver ofte nedkølet, da det ikke arbejdet lige så hårdt som eksempelvis lårmusklerne og fødderne, hvilket gør, at de ofte bliver kolde og følelsesløse. Det hjælper et par gode cykelhandsker til at modvirke hurtigt og effektivt. Derudover så medvirker et par gode cykelhandsker og skoovertræk, sammen med resten af dit cykeltøj, til at beskytte imod både vind og ikke mindst regn.

Hvis man skal tilbagelægge mange kilometer i et større løb, kan det rette cykeltøj være med til at spare dig for afgørende sekunder eller minutter under de rette omstændigheder. For de professionelle cykelryttere kan det være nok til at afgørende, om man slutter på podiet eller nede midt i feltet.

Find dine nye cykelhandler eller skovertræk til den bedste pris

Hos Pedalatleten er vi selv utrolig glade for at have GripGrap i vores produktsortiment, da vi altid ønsker at give vores kunder de absolut bedste produkter. Derfor har vi samlet en lang række af GripGraps mest populære produkter hvilket både inkludere deres mange fantastiske strømper, skoovertræk, cykelhandsker og ikke mindst deres huer. Du har derfor rig mulighed for at finde lige netop det, som du leder efter.

Vores priser er også blandt de allerskarpeste på markedet!

Få hjælp til at vælge de helt rette cykellygter

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så vær ikke i tvivl om at tage kontakt til os.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde det helt rette udstyr til deres behov. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette vare.

✪ Kundeservice: 70 70 75 13