Avenue cykler

Avenue er en danskejet cykelproducent med rødder helt tilbage til 1996. Avenuecykler har meget fokus på æstetikken og kvaliteten, og ambitionen har altid været at skabe Danmarks smukkeste cykler.

Kendetegnet fra cyklerne fra Avenue er stellet, som er helt unikt, da det snor sig på en helt speciel måde. Cyklerne fra Avenue er gennemarbejdet ned til mindste detalje inden for designet, og de forskellige farver og modeller gør, at der er mulighed for en cykel, der passer perfekt til dig og dit behov. Kort sagt, ved at eje en Avenuecykel skiller du dig ud og stikker ud fra mængden på den gode måde.

1 til 32 ud af 35

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 35

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Der er så meget glæde ved at cykle. Det er en fantastisk måde at komme rundt på som transportform. Det er en fantastisk måde at dyrke motion på og få frisk luft på, samtidigt med man kan få god konditionstræning på en sjov måde. Cykling bliver blot endnu federe ved at have en fed og lækker cykel i høj kvalitet.

Avenues cykler er verdensberømt for kvaliteten og designet, og der er lagt meget arbejde i produktionen af hver enkel cykel. Især stellet kræver stort arbejde og håndelag, og det tager tid at sikre de smukke samlinger, der giver det stilrene og helt unikke design, som er kendetegnet ved hver cykel fra Avenue.

Mange af delene i Avenuecyklen er unikke, blandt andet sadlen, kranken, håndtagene og pedalerne. Avenue er altså for dig, der vil have det bedste og det smukkeste, for her er kvaliteten og æstetikken i højsædet.

Her hos pedalatleten.dk sælger vi flere forskellige modeller af Avenuecykler, så du kan være sikker på at finde den cykel, der passer allerbedst til dig, og som du kan få mest glæde af. Vi sælger Avenue Airbase Spirit dame og herre med forskellige geartyper, som er vores mest populære Avenuecykler. Derudover forhandler vi Avenue Airbase dame og herre, Avenue Broadway dame og herre, Broadway Spirit herre og dame - alle sammen til gode priser.

Der findes både Avenuecykler med 6, 7, 8, 9 og 16 gear afhængig af, hvad dit behov og ønske er. Derudover er der flere forskellige muligheder for bremser, blandt andet hydraulisk skivebremse, rullebremse og almindelig skivebremse. Der er forskellige fordele og ulemper ved hvert bremsetype. Du kan læse mere om de forskellige specifikationer for hver enkel cykel ved at klikke ind på den cykel, du er interesseret i på denne side.

Hvis du er til den klassiske cykel, kan du få de smukke Avenuecykler i de helt stilrene farver som hvid og sort. Men hvis du er til det mere sprælske, vovede og specielle udtryk, har du også et væld af muligheder for farverige og stadig smukke Avenuecykler. Pedalatleten forhandler både cykler i lilla, blå, guld, orange, grønne, brune og røde farver.

Du har mulighed for at gøre din Avenuecykel endnu mere unik ved at lave forskellige tilkøb af udstyr til cyklen. Blandt andet bagagebærer i forskellige modeller og stile og kopholdere, som alle også er produceret af Avenue, så udtrykket og funktionen passer sammen og giver et strømlinet design, præcis som man kender det fra Avenue.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13