Bike By Gubi

Bike by Gubi er stiftet af Gubi Olsen, der sammen med sin kone Lisbeth også står bag møbelfirmaet Gubi, der har masser af klassikere og smukke møbler i porteføljen. Der er altså et stort fokus på æstetik, kærlighed for design og et tidløst design i cyklerne fra Bike by Gubi.

Hver cykel er håndlavet i Randers af HF Christiansen og har derfor et unik produktnummer for hver cykel. Den unikke sans for smukke møbler og klassisk design er ikke kun til stede i møblerne fra Gubi, men det er også kendetegnet for de stilrene og retromoderne cykler, som vi forhandler her hos pedalatleten.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Bike by Gubi har to forskellige cykelmodeller, en herrecykel i to størrelser, 56 cm og 60 cm, og en damecykel i én størrelse på 52 cm. Du har to muligheder for to gearsystemer til hver cykel, enten 2 automatgear eller 8 indvendige Shimano-gear. Der er ikke så meget forvirring, når du skal købe en Bike by Gubi-cykel, da de har holdt sig til to stilsikre, smukke og elegante cykler, så du kan være helt sikker på en cykel, der holder.

Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver, så din cykel kan blive præcis, som du ønsker. Her hos pedalatleten forhandler vi herre- og damecykler i sort, brun, mørkeblå, mørkegrøn, rød, bordeaux og gul, alle sammen nogle smukke og elegante farver, præcis som Gubi repræsenterer.

I udviklingen og produktionen af cyklerne fra Bike by Gubi har der været et stort fokus på, at cyklen skal være let at køre og brugervenlig. Der er derfor blevet lagt mange kræfter i stellet, som er fremstillet af CrMo-stål, som både har en ekstremt stor styrke, samtidigt med det er meget let. Derfor er Bike by Gubi-cyklerne meget lettere end andre cykler af samme type, og det gør den til en drøm at cykle på. Derudover kan man selv indstille pedalerne og træde tilbage, så man let kommer i gang efter et stop, som kunne være ved et rødt trafiklys.

Ved at vælge en cykel fra Bike by Gubi får du altså en utroligt smuk, stilsikker og elegant cykel, samtidigt med den er utroligt rar at køre på grundet den lave vægt og de smarte funktioner ved pedalen. Der er altså gode muligheder for, at det bliver den bedste cykel, du nogensinde har haft og kommer til at få.

Historien bag Bike by Gubi er meget interessant. Gubi Olsen havde ikke kun en interesse og en sans for smukke møbler, men brændte også for cykler og cykelmekanik. Han ønskede at lave en ny model af Raleighs klassiker Tourist de Luxe, da han elskede cyklen og ønskede at modernisere den. HF Christiansen stod for produktionen i Danmark og havde gjort det siden 1960’erne.

I stedet tilbød de Gubi Olsen at gå sammen om at skabe en helt ny og retromoderne stålcykel ved at bruge Tourist de Luxe-cyklen som inspiration. Det var starten på Bike by Gubi, som har det bedste fra flere verdener og både er et sikkert valg, når det kommer til funktionalitet, komfort, elegance og design.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13