Centurion cykler

Centurion er et meget kendt dansk cykelmærke, som hører ind under den traditionsrige familievirksomhed HF Christiansen, der producerer cykler i Randers.

Centurion er meget velkendt blandt danskerne siden 1980’erne, og derfor skal cyklerne også leve op til den stabilitet og pålidelighed, som Centurion er kendt for, og det gør cyklerne i den grad også. Ved at købe en Centurioncykel er der garanti for en cykel af høj kvalitet, som man kan have i mange år fremadrettet.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Hos Centurion er funktionaliteten i fokus. Der er høj kvalitet i alle materialer og komponenter, og der bliver gjort meget for at sikre, at alle samlinger er så fine som muligt. Generelt er Centurioncyklerne meget sporty og gode at cykle på, og det gælder om at give cyklisten så stor en køreglæde som muligt, når man dag efter dag skal cykle rundt på sin Centurioncykel.

Derfor er cyklerne alle designet for at give den ultimative brugsværdi for ejeren, og det er kendetegnet ved det sporty og funktionelle udtryk. Enkelhed er nok det, som beskriver designet af Centurioncyklerne bedst muligt. 

Centurion har skabt mange forskellige modeller, og vi forhandler en stor del af dem her hos pedalatleten. Hos pedalatleten kan du købe Centurion Basic, Basic Fitness og Basic Elcykel til herrer og damer, Centurion Challenger til både herrer og damer, Centurion Helium og Helium Road til herrer og damer, Centurion Eternity til både herrer og damer, Centurion Hydrogen til både herrer og damer, Centurion Image til både herrer og damer, Centurion Le Mans til både herrer og damer, Centurion Ultimate til både herrer og damer, Centurion Zero og Zero Elcykel til både herrer og damer.

Hver model har sine forcer og fordele. De fleste cykler er ideelle til pendleren, der bruger meget tid på cyklen og som ønsker ultimativ komfort og fart under pedalerne. Der er fokus på at holde stellet så let som muligt, og derfor er der brugt triple butted aluminium i letvægt netop for at gøre cyklen så let som muligt men samtidigt bibeholde styrken og robustheden i hver enkel cykel på denne måde.

Ligegyldigt hvilken Centurionmodel du vælger, er du sikker på at få en cykel, hvor der er tænkt på alle detaljer og gjort meget for, at du som cyklist kan komme langt omkring på en effektiv og rar måde. Den geometriske udformning af hver cykel giver nemlig god udnyttelse af den kraft, man lægger i pedalerne. Formen og vinklen, man sidder i på Centurioncyklen, er nøje udvalgt og designet på en måde, der giver så stor kraft som muligt fra cyklisten og ned til underlaget.

En Centurioncykel er stabil, og der er og har været mange tilfredse Centurioncyklister gennem tiden, som du kan blive en del af. Under hver enkel cykel kan du læse mere om specifikationerne for den udvalgte cykel, så du kan blive endnu klogere på, hvilken Centurioncykel der er oplagt til dig og dit behov. Det er altså et sikkert valg at købe den klassiske og enkle cykel fra Centurion, der gennem tiden har gennemgået en udvikling og er blevet bedre og bedre og rarere og rarere at cykle på.

 

✪ Kundeservice: 70 70 75 13